Bildirim
Safaride ki arama yerini Yandex yapmak?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kardeşim tepkinden dolayı tebrik ederim seni, ayarlarda baktım sadece Google,yahoo ve bing var ama dilersen yandex browser'ı kurabilirsin direk.
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 30 Ağustos 2013; 14:55:56 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarlar kısmında sadece bing google ve yahoo var yapamazsın diye biliyorum fakat keşke yapılsaydı.
quote:
Orijinalden alıntı: gokceonur
Kardeşim tepkinden dolayı tebrik ederim seni, ayarlarda baktım sadece Google,yahoo ve bing var ama dilersen yandex browser'ı kurabilirsin direk.
Evet bende baktım hocam aynen.
iFile ile safari ayarlarina girdim orada yahoo bing baglantilarini gordum. Onlari degistirebilirim ama ayarlari var. O ayarlari bozarsam bir daha safari acilmaz diye cekiniyorum.
Ayrica tsk ler onerin icin.
quote:
Orijinalden alıntı: 7nbitirdin
quote:
Orijinalden alıntı: gokceonur
Evet bende baktım hocam aynen.
iFile ile safari ayarlarina girdim orada yahoo bing baglantilarini gordum. Onlari degistirebilirim ama ayarlari var. O ayarlari bozarsam bir daha safari acilmaz diye cekiniyorum.
Ayrica tsk ler onerin icin.
Maalesef benim bütün cihazlar 6.1.3 yoksa ben senin gibi milliyetçi biri için yapardım :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 30 Ağustos 2013; 15:43:44 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
-
Google 30 Ağustosu hatırlamadı diye birşey yok.Hatırladı ve koymak istemedi.peki koymak zorunda mı ?
Artistlere bak Google sanki Türk Menşei şirket.
Sen Google'ın sahibi olsan Amerikanın önemli bir gününde amerika bayrağı koyar mısın oraya ? ben olsam koymam.
adamlara tek kelime söyleme hakkımız yok.
oturun oturduğunuz yerde. -
quote:
Orijinalden alıntı: Call Me Maybe
Google 30 Ağustosu hatırlamadı diye birşey yok.Hatırladı ve koymak istemedi.peki koymak zorunda mı ?
Sen Google'ın sahibi olsan Amerikanın önemli bir gününde amerika bayrağı koyar mısın oraya ? ben olsam koymam.
oturun oturduğunuz yerde.
+1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BearUp -- 30 Ağustos 2013; 17:00:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Google ın ofisi var Türkiye de.
www.google.com.tr ye koysun diyoruz. Anlatabildim mi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: 7nbitirdin
quote:
Google ın ofisi var Türkiye de.
www.google.com.tr ye koysun diyoruz. Anlatabildim mi ?
Google'ın ofisi orası.
İçinde çalışanlar Google'in sahibi değil.
Google'ın CEO'su Larry Page Koymayın ! dediyse bitmiştir. Türkiye ofisinde çalışan 10-15 adam kim oluyor ?
-
quote:
Aynen katılıyorum.ayrıca 30 agustos icin ya da baska bir bayramimiz icin sitesine biseyler koyanda babasının hayrına koymuyo.gözümüze hoş gözükmek reklamını yapmak icin koyuyo.adamlar üstümüzden dünya kadar para kazanıyo bizim derdimize bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X