Şimdi Ara

Safari Chrome Şifre Aktarma Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, sistemimde uzun zamandır sorunsuz hackintosh + windows dual boot şekilde kullanıyorum okuduğum bölümden dolayı, cross platform desteklediği için genellikle Chrome kullanan bir kullanıcıyım Safari kullanmam gerekti macte çalışırken ve parolalar ve yer imlerinin eksikliği beni yormaya başladı Chrome'da ki parola yer imlerimi aktarayım dedim aktardım kullanıyorum oraya kadar hiç sorun yok ancak soruna gelecek olursak;

    Chrome'a geçtiğim zaman farkettim Chrome şifrelerim silinmiş ama yer imlerim duruyor. Safari bütün şifrelerimi kendine almış Chrome'da bir tane bile kayıtlı şifre yok. Aksilik bu, ertesi gün bilgisayara format atmam gerekti sistemi baştan kurdum mac+windows ben düşünüyorum ki Safaride ki şifreler iCloud üzerinden backup alındı çünkü iCloud'u kullanıyorum aktif olarak, anahtar zinciri(keychain) açık ve çalıştığını biliyorum, sistemleri yükleyip Safari'yi açtığımda sonuç hüsran safari sanki hiç şifre kaydedilmemiş gibi sıfır ama yer imleri duruyor.

    Üç günlük araştırmam sonucu yabancı ve yerli forumlar üzerinde böyle sorunlar yaşayanlar olmuş eski sürümlerde(El Captain, High Sierra gibi) tek yöntem iPhone veya iPad'den SideCar olarak açıp oradan restore ederek alternatif bir çözüm bulmuşlar ama öyle bir imkanım yok. Catalina kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaştınız mı, karşılaştıysanız geri yükleme veya çözüm olarak önerebileceğiniz bir yol var mı?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.