Şimdi Ara

Safari Anasayfa Belirleme...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
15.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar safariyi ilk açtığımda yer imleri değilde mesela google çıksın istiyorum...mümkün müdür?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten google cikmasi lazım normalde çıkmıyorsa anormaldir vende hep ilk acısında Google açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv
    Zaten google cikmasi lazım normalde çıkmıyorsa anormaldir vende hep ilk acısında Google açılıyor

Doğrudur...nasıl yapılıyor diye soruyorum bende zaten.
  • Yok mu bilen dostlar?
  • Eger SBSettings benzeri bir programla cache'yi temiLemiyorsaniz, restart etmedikce zaten son kalan sayfalar acik kalir. 8 sayfa da aciksa hepsinin sayfa goruntuleri on bellekde kaliyor ve gorebiliyorsunuz.
    Home page x 8 adet zaten duruyor.
    Google ile baslangic sayfasi bunun yaninda ne ki???
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatugokhan
    Eger SBSettings benzeri bir programla cache'yi temiLemiyorsaniz, restart etmedikce zaten son kalan sayfalar acik kalir. 8 sayfa da aciksa hepsinin sayfa goruntuleri on bellekde kaliyor ve gorebiliyorsunuz.
    Home page x 8 adet zaten duruyor.
    Google ile baslangic sayfasi bunun yaninda ne ki???

Her seferinde googleı açık mı bırakacağım?Ben anasayfa yapmak istiyorum...
  • Anasayfa ayarlayamazsınız. Eğer illa açılışta Google'ı görmek istiyorsanız bookmark'lara ekleyin, Safariyi kapatmadan önce de bookmark'lardan Google'ı açıp öyle kapatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 11 Şubat 2010; 0:22:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Safari otomatik sayfa yenileme
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray
    Anasayfa ayarlayamazsınız. Eğer illa açılışta Google'ı görmek istiyorsanız bookmark'lara ekleyin, Safariyi kapatmadan önce de bookmark'lardan Google'ı açıp öyle kapatın.

Teşekkür ettim.
  • Rica ettim
  • windows7 yle safari kullanan varmı arkadaşlar.

safari history e kayıt etmiyor.. çözümünü bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

Yok mu bilen dostlar?

safariden google.com 'a girin.
    Sonra aşağıdaki '+' ya basın 'Ana ekrana ekle' veya 'Add to home page' i seçin.
    Birkaç saniye bekleyin düzgün ikon da gelsin. Ok deyin.

Şimdi safari yerine ana sayfadaki google ikonuna tıladığınızda, google sayfasıyla safari açılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

Zaten google cikmasi lazım normalde çıkmıyorsa anormaldir vende hep ilk acısında Google açılıyor
    öyle bir şart yok?
  • safaride Google açıp telefonun menüsüne kısayol olarak atayın...
    istediğiniz çözüme ulaşırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

Arkadaşlar safariyi ilk açtığımda yer imleri değilde mesela google çıksın istiyorum...mümkün müdür?

ben basardım arkadasım safariyi ac ve ust kosedeki ayarlar bolumune gir ondan sonra preferences yazan bolüme gir general bolumunde new windows open with ve new tabs open with yazan bolümlerin her ikisinide homepage olmak üzere ayarla ve son olarak ta alttaki bolüme hangi sayfanın anasayfa olarak açılmasını istiyorsan o sayfanın url sini bu bolüme yaz/kopyala iste bu kadar kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaSaN_735 -- 2 Şubat 2012; 11:18:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Anasayfa ayarlayamazsınız. Eğer illa açılışta Google'ı görmek istiyorsanız bookmark'lara ekleyin, Safariyi kapatmadan önce de bookmark'lardan Google'ı açıp öyle kapatın.

tabi buda daha başka bir çözüm ama yinede ugraşıp cevap verdigi icin tesekkur ederiz adminimize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaSaN_735 -- 2 Şubat 2012; 11:19:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1g0rithm

safaride Google açıp telefonun menüsüne kısayol olarak atayın...
    istediğiniz çözüme ulaşırsınız.

sayın a1g0rithm arkadas bize pc sürümünden bahsediyor galiba yani ben ona gore cevapladım
  • yoooo bildiğiniz iPhone üzerindenwww.google.com.tr şeklinde giriyorsunuz.
    ardından ortadaki sanal butona basıp "add to home screen" (alttan 3. seçenek, üstten 2. seçenek) diyorsunuz.
    Sizden bir isim/başlık vermenizi istiyor. Google default olarak geliyor zaten. Add dediğinizde spring board üzerinde "g" harfiyle simgelenen bir ikon çıkıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1g0rithm

yoooo bildiğiniz iPhone üzerindenwww.google.com.tr şeklinde giriyorsunuz.
    ardından ortadaki sanal butona basıp "add to home screen" (alttan 3. seçenek, üstten 2. seçenek) diyorsunuz.
    Sizden bir isim/başlık vermenizi istiyor. Google default olarak geliyor zaten. Add dediğinizde spring board üzerinde "g" harfiyle simgelenen bir ikon çıkıyor...

tamam ama bu safarinin ayrıca pc için olan sürümü var mesele ben şimdi bu browserdan yazıyorum

• bu safarı'de anasayfa ındırdıgım program yüzünden degıstı farklı bısey cıkıyor search quıck gıbı bısey.programı sıldım ve safarıden tercıhlerden anasayfa ayarlarını degıstırmeme ragmen safarıye gırınce gene aynı sayfa karsıma cıkıyor sorun nedır acaba bılen var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.