Şimdi Ara

şafak otogaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    öğlen okudum mesajını vaktim müsait değilsi şimdi yazayım dedim.
    şafak otogaz diye yeni konu açmamın sebebi heryerde karşıma çıkıyor. atiker kullananlar genelde öyle yazmış bende diğer yerlerde konuları dağıtmamak için farklı konu açayım dedim daha sonra acaba kasıtlı olarak şafak otogazı karalarlarmı diye düşündüm. dedimki oğlum tuncay şafak otogaz bu kadar iyiyse müşterileride zaten böyle münasebetsizlik yapacak kişilere gereken cevabı verirler. demirel nickli arkadaşta samimane sıkıntısını söyledi. olabilir insanlık halidir. dikkatsizlik sonucu hata yapılmış olabilir. demirel kardeş birkaç kere servise gittiği için sinirlenmiş. duygularını abartılı olarakta ifade etmiş olabilir. sende şafak otogazı seven biri olarakda şafak otogazı savunabilirsin. ama düşüncelerini yazıya dökerken biraz saygılı olmak lazım. ne demek ilk iki mesaj yazan yani ben oluyorum o. firmanın adamıda demirel nickli arkadaş herhalde. el insaf. buna sui zan denir. kimseyi tanımadan bilmeden böyle itham edemezsin arkadaşım. daha insanlık namına öğreneceğin çok şey var. bir işe başlarken önce bir besmele çek. öyle başla işine. bu arada hala şafak otogazda lpg taktırma fikrimden vazgeçmiş değilim.
    ama mayısa doğru madem kışın çok yakıyormuş. birde şafak otogaz yukarıda size bir soru sormuştum. hala onun cevabını bekliyorum. birde şafak otogazda montaj yaptıranlar (demirel nickli arkadaşa yüklenmek yerine) memnuyetlerini yazsınlar daha iyi ederler. daha demokratik bir ortam oluşur.

• bende şafak otogaz müşterisiyim benimde şu an sorunum var başta lpg ile alakalı sandım araç gaz kesmesi yapıyor anlık bu olay lpg takınca ortaya çıktı montaj yapılırken ustalardan biri bu olayın benzindede olduğunu lpg ile bir sıkıntı olmadığını söyledi bende aracı bilen bir kaç kişiye gösterdim onlarda benzine sorun olmadığını söylediler lpg ile alakalı olduğunu söylediler en son arabamın bakımını yaptığım ustaya gösterdim oda lpg dedi sorun onda dedi

ve bu gün şafak otgazda aldım soluğu böle böle anlattım benim burdan kimseyi eleştirmek gibi bir niyetim yok neyse çıktık tecrübeye aracı ben kullandım uzun denemeler sonucu aracın kendisinde hata olduğunu anladık ve ben emin oldum bakınız usta ile aramızda geçen diyalogda ben ona ne kadar samimi olmama rağmen o hala sizli bzli konuşmaya mesafeli ve saygılı olamaya özen gösterdi artık işletmeden emin oldum cidden eğer onlarla ilgili bir sorun olursa çözmeye hazırlar ben buna eminim ve artı olarak ne yaptıklarını biliyolarlar bu bana yeter

demirel arakadaşımın sorunu gerçekten sinir bozucu onun yerinde ben olsam bende aynı tepkiyi gösterirdim bu sorunun çözüleceğine eminim sonuçta lpg işine hepimiz tasarruf için bulaştık buda hakkımız ama şafak oto gaz sorumsuz bir firma diil bunuda anladım ve belirtmek istiyorum sahibi ve çalışanları gayet efendi ve kaliteli ne yaptığını bilen insanlar

bunlar benim izlenimlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 26 Aralık 2007; 23:53:45 >

• METİNER NİCKLİ ARKADAŞIM ..
    NE DEMEK İSTEDİĞİNİ AÇIK AÇIK YAZARMISIN..
    MİLLETİ ZAN ALTINDA BIRAKMA BURDA..
    YOKSA BİZDE SANAMI ÇAMUR ATALIM...
    BURDA İNSAN GİBİ MİLLET DERDİNİ SÖYLÜYOR DİĞERLERİDE ELİNDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYOR..KİMSE KİMSENİN BABASININ OĞLU DEĞİL..ÖYLE YADA BÖYLE BİR FİRMANIN VEYA MARKANIN REKLAMINI YAPIYORSAMDA ŞEREFSİZİM..CANIMIZ YANMIŞ ONU DİLE GETİRİYORUZ, ÖYLE ABUK SABUK İFTİRALARA HİÇ GEREK YOK..Bİ DERDİN VARSADA SENDE SÖLE SANADA Bİ YARDIMCI OLAN ÇIKACAKTIR ELBET...AYRICA ATTIĞIN İFTİRADAN ÖTÜRÜ SENİ KINIYORUM...
  • arkadaşlar öncelikle birbirimize karşı daha saygılı olmaya çalışalım.mesela demirel kardeş sizin uslubunuz biraz sert olmuş şafak otogaza karşı ve 4-5 yerdede aynı yazıyı yazmışsınız.keşke biraz daha uygun bir dille yada dirak asım beyi arayıp uyarsaydınız sorununzu muhakkak takip ederdi.Ha şunu söyliyeyim ben montajımı ümraniyede yaptırdım ve asım beyide hiç görmedim tanımıyorum.metiner kardeşimide hiç ciddiye almıyorum
  • Beyler bütün yazıları okuyunca birden cevap yazma ihtiyacı gördüm.Ben inşaat mühendisiyim-sektörde 50 yıldır var olan bi firmada çalışmaktayım.Firma ne kadar iyi ve ciddi olursa olsun,zaman zaman hatalar yaşanabilmektedir.Bu her işte böyledir.Dünyada kalite yönetimi sistemlerini en iyi uygulayan toyota fabrikasında bile zaman zaman hatalar meydana gelebilmektedir.Bu dakikadan sonra(hata oluşumundan) firmanın ciddiyeti müşteriye yaklaşımdan ve sorunu çözme isteğinden anlaşılabilir ancak.Yoksa siz hata yaptınız-siz berbatsınız gibi bir yaklaşım mantık çerçevesine sığmaz-sığamaz.
    Şafakotogazı ben bizzat bilmiyorum ama burdaki profosyonel yaklaşımları benim hoşuma gitti.Bağıra bağıra biz sorunuzu çözmek için elimizden geleni yapacağız diyorlar ki ötesi de yok bunun.Bence daha fazla uzatmaya gerek yok.Problemle karşılaşan arkadaş bundan sonraki gelişmeleri bize teker teker anlatırsa durum daha da iyi aydınlanır kanımca.Bazen kimsenin bizi anlamadığını düşünürüz.Bence bu tür zamanlarda önc karşımızdakini anlamaya çalışmalıyız
    Saygılar....

• ayavas arkadaşım...
    asım beyi arasaydın diyorsun..iki aydır gidip geliyorum asım beyin dükkanına..atılan programların sayısını unuttum..arayıp ne demem gerekirki..dört beş yerde yazmışın diyosun, peki bu sayı kaç olmalı sence belli bir sayımı var yoksa..üslubun sert olmuş diyorsun, dünyanın parasını veripte bir sonuç alamayınca sinirleniyor insan doğal olarak, bırakın okadarda olsun artık..şu an hala bir çözüme ulaşmış da değiliz, cumartesi gitcam bakalım artık hayırlısı..gelişmeleri mutlaka burdan bildircam şüpheniz olmasın ama olulmu ama olumsuz...
  • YAZILARINA BİR ŞEY DEDİĞİMİZ YOK TABİKİ SIKINTILARINI YAZACAKSIN .

ANCAK ÜZÜLDÜŞĞÜMÜZ KONU ATILIMA GİTTİM BAKTILAR NOZULLER YANLIŞ 1.5 YAPTILAR. BUNU GÖREMEMİŞLER DEMEK SURETİ İLE İŞ BİLMEZLER DURUMUNBA GETİRMENİZ BİZİ UZDU.

NOZULLER MANİFOLT GİRİŞİNE GÖRE DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR . NOZULLERİN YANLIŞLIĞI BAKMAKLA DEĞİL YENİDEN PROGRAM ATMAKLA ORTAYACIKAR.

SIKINTINIZ VAR AMA BU SIKINTI GAZDAN KAYNAKLANMIYOR GELDİĞİNİZDE ARAÇI CEKAPTAN GEÇİRECEĞİZ

ARAÇTA ANARMAL BİR ŞEY YOK İSE ŞU ANKİ SARFİYATINIZ NORMAL KABUL EDİLECEK .

BİZİ GEÇİP GİTTİĞİNİZ YERİN SAHİBİDE İYİ BİR USTA.

ANCAK; KENDİSİDE SİZİ VE ARAÇINIZI GÖRMEMİŞ GÖRSEYDİ O NOZULLERİ RAST GELE DEĞİŞTİRMDEZDİ.

SAYGILARIMLA

quote:

Orjinalden alıntı: demirel71

ayavas arkadaşım...
    asım beyi arasaydın diyorsun..iki aydır gidip geliyorum asım beyin dükkanına..atılan programların sayısını unuttum..arayıp ne demem gerekirki..dört beş yerde yazmışın diyosun, peki bu sayı kaç olmalı sence belli bir sayımı var yoksa..üslubun sert olmuş diyorsun, dünyanın parasını veripte bir sonuç alamayınca sinirleniyor insan doğal olarak, bırakın okadarda olsun artık..şu an hala bir çözüme ulaşmış da değiliz, cumartesi gitcam bakalım artık hayırlısı..gelişmeleri mutlaka burdan bildircam şüpheniz olmasın ama olulmu ama olumsuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....ŞAFAK OTOGAZ.... -- 28 Aralık 2007; 13:38:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ....ŞAFAK OTOGAZ....

YAZILARINA BİR ŞEY DEDİĞİMİZ YOK TABİKİ SIKINTILARINI YAZACAKSIN .

ANCAK ÜZÜLDÜŞĞÜMÜZ KONU ATILIMA GİTTİM BAKTILAR NOZULLER YANLIŞ 1.5 YAPTILAR. BUNU GÖREMEMİŞLER DEMEK SURETİ İLE İŞ BİLMEZLER DURUMUNBA GETİRMENİZ BİZİ UZDU.

NOZULLER MANİFOLT GİRİŞİNE GÖRE DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR . NOZULLERİN YANLIŞLIĞI BAKMAKLA DEĞİL YENİDEN PROGRAM ATMAKLA ORTAYACIKAR.

SIKINTINIZ VAR AMA BU SIKINTI GAZDAN KAYNAKLANMIYOR GELDİĞİNİZDE ARAÇI CEKAPTAN GEÇİRECEĞİZ

ARAÇTA ANARMAL BİR ŞEY YOK İSE ŞU ANKİ SARFİYATINIZ NORMAL KABUL EDİLECEK .

BİZİ GEÇİP GİTTİĞİNİZ YERİN SAHİBİDE İYİ BİR USTA.

ANCAK; KENDİSİDE SİZİ VE ARAÇINIZI GÖRMEMİŞ GÖRSEYDİ O NOZULLERİ RAST GELE DEĞİŞTİRMDEZDİ.

ÇÜNKÜ DEĞİŞTİĞİNDE BİR ŞEY OLMAYACAĞINI ODA BİLİRDİ.

SAYGILARIMLA

quote:

ayavas arkadaşım...

• evet aynen söylediğiniz gibi oldu atılıma gittim memeler büyük dediler bunda benim kabahatim ne peki, ayrıca bizi geçip gittiniz diyosunuz, beni konyadan atikerden tlf.aradılar oraya yönlendirdiler, ben kafama göre iş yapmadım..

ha oraya gelince ne olacağınıda söyleyim arabamın orasına burasına kusur bulup yakıtın normaldir deyip göndereceksiniz, söylemlerinizden bu anlaşılıyor..
  • demirel kardeşim inşaallah c.tesi günü çözüm bulunurda sizde mennun olursunuz.yani en azından 20-21 krş civarına düşerse sanırım normal değerler şu an için öyle gibi gözüküyor.benimkide 20-21 krş civarında şu anda.. sonucu yazarsanız sevinirim saygılar..
  • Merhaba Sevgili Atiker Dostları;

Çoğumuzun malumatı olduğu üzere bugün demirel71 aracının tekrar gözden geçirilmesi için,
    ŞAFAK OTOGAZ ile buluşacağı gündü.

Bende sorumlu bir kulüb yöneticisi olarak Asım Bey ile durumu hakkında bilgi almak için görüştüm.

Kendisinin belirtmesini uygun bulduğum bir takım eksikliklerinin giderimi için Asım Bey diğer servisinde işlemler sürüyormuş.

Umarım herşey yoluna girecek ve "Anti Atiker'ci" demirel71 "Memnun Atiker'ci" olarak listeye adını yazdıracaktır.

.....:::::A T İ K E R[DOSTLUK]K U L Ü B Ü:::::..... Hertürlü Sorununuz da Daima Yanınızda Olacaktır

Ne Mutlu Atiker'liyim Diyene!!!

Saygılar Selamlar

• Yeni miladi yılınızın;

Sağlık ,Sıhat,Afiyet ve bol hayırlı kazançla geçmesini temenli ederim.

Mutlu ve ümitli nice yıllara hep beraber Girmek dileği ile
  • SELAM..
    ÖNCELİKLE TÜM FORUM SAKİNLERİNİN YENİ YILINI KUTLAR, SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM....
    THALL KARDEŞİM SENİ TEBRİK EDİYORUM, SANAL ALEMDEKİ BU FORUMDA BÖYLE SORUMLULUK SAHİBİ BİRİNİ DAHA TANIMIYORUM WALLA...GERÇEKTEN TEBRİKLER, BAŞARILAR..
    GELELİM KAMUYA MAL OLAN DEMİREL71 İN SORUNUNA..
    ARKADAŞLAR CUMARTESİ BİLDİĞİNİZ GİBİ ASIM USTADAYDIM..SAĞOLSUN KENDİSİ GENE GÜLERYÜZLÜ KARŞILADI BENİ, BANA EPEY BİR TEKNİK AÇIKLAMALARDA BULUNDU, BENDE ANLAYABİLDİĞİM KADAR ANLAMAYA ÇALIŞTIM, KIŞIN SOĞUK HAVALARDA SARFİYATIN SICAK HAVALARA GÖRE DAHA FAZLA OLACAĞINI, HAVALAR ISININCA TEKRAR SARFİYATIMIZIN DÜŞECEĞİNİ, YENİYILDAN SONRA LPG FİYATLARINDA VERGİ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR OLACAĞINI FALAN ANLATTI...1.8 MEME İLE 1.5 MEMENİN HİÇ BİR FARK YARATMAYACAĞINI SÖYLEDİ..(( BUDURUMDA FABRİKANIN BENİ YÖNLENDİRDİĞİ ATILIM OTOGAZ HAYBEYE BENİM MEMELERİ DEĞİŞTİRMİŞ, VE ABİ SENİN SORUNUN MEMEDEN ARTIK HALLOLDU DİYEREK BENİ TESELLİ ETMİŞ, ŞİMDİ ANLIYORUM..))
    NEYSE ASIM ABİNİN USTASI 1. VE 4. BUJİLERDE BİRAZ KARARMA OLDUĞUNU ÇOK YAKIŞIMIN SİBOPLARDAN OLABİLECEĞİNİ SİBOP AYARI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ, ORDAN SİBOPÇUYA GİTTİK, SİBOPÇU USTA ABİ BUNLARA SİBOP AYARI YAPILMIYOR OTOMATIK AYARLI DEDİ.AMA ÇOK ISRAR EDERSEN SÖKER TAŞLARIZ DEDİ.BENDE ARABAMDA NE BİR TEKLEME, NEBİR YAĞ YAKMA, NE BİR VURUNTU ŞIKIRTI SESİ , MOTORDA HİÇBİR POBLEMİM OLMADIĞINI ZATEN 3 AY ÖNCE ALIRKEN SERVİSE GÖSTERİP ÖYLE ALDIĞIMI SÖYLEDİM, BUNUN ÜZERİNE KENDİSİDE HAKLI OLDUĞUMU BOŞYERE 500-600 MİLYON HARCAMAYA DEĞMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ VE ORDAN TEKRAR ASIM ABİYE GELDİK..ASIM ABİ USTASINA TEKRAR PORGRAM YÜKLETTİ, ARABA YOLA GİTTİ GELDİ AYAR YAPILDI, KARARAN İKİ BUJİ TEMİZLENDİ TEKRAR TAKILDI ASIM ABİ ARABAYI TAKİP EDELİM PAZARTESİ GENE GEL BAKALIM DEDİ..BENDE DEPOYU FULLEDİM İKİ GÜN GEZDİM BUGÜN GİTCAM TEKRAR..DURUM BUNDAN İBARET YANİ..

HAA BU ARADA BU FORUMDA BEN ŞUKADAR YAKIYORUM BEN BU KADAR YAKIYORUM DİYEN ARKADAŞLARADA LÜTFEN YALAN KONUŞMAYIN ARTIK DİYCAM..YILLARIN ASIM USTASI BİLE BUNUN BUGÜNKÜ FİYATLARLA MÜMKÜN OLMAYACAĞINI SÖYLÜYOR..ADAM ÇIKMIŞ HALA 140 LİRA YOK 150 LİRA YAKIYORUM DİYE YALAN KONUŞUYOR..AYIP YA WALLA AYIP YANİ..
    HERKEZ DELİKANLI GİBİ NE YAKTIĞINI SON FİYATLARA GÖRE DOĞRU,NET OLARAK SÖYLESİN BİZDE KENDİMİZİ ONA GÖRE KIYASLAYALIM, SAĞLAM ARABALARIMIZDAN ŞÜPHELENMEYELİM..

TEKRAR HERKEZE TEŞEKKÜR EDER, İYİ SENELER DİLERİM...

• metin er
    burada bize en azından bir özür borçlusun
  • Teşekkür ederim . Sende bize yakın davranmasan sorunu bulamazdık . inşallah bu sorunu çözeceğiz .

Saygılar

quote:

SELAM..
    ÖNCELİKLE TÜM FORUM SAKİNLERİNİN YENİ YILINI KUTLAR, SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM....
    THALL KARDEŞİM SENİ TEBRİK EDİYORUM, SANAL ALEMDEKİ BU FORUMDA BÖYLE SORUMLULUK SAHİBİ BİRİNİ DAHA TANIMIYORUM WALLA...GERÇEKTEN TEBRİKLER, BAŞARILAR..
    GELELİM KAMUYA MAL OLAN DEMİREL71 İN SORUNUNA..
    ARKADAŞLAR CUMARTESİ BİLDİĞİNİZ GİBİ ASIM USTADAYDIM..SAĞOLSUN KENDİSİ GENE GÜLERYÜZLÜ KARŞILADI BENİ, BANA EPEY BİR TEKNİK AÇIKLAMALARDA BULUNDU, BENDE ANLAYABİLDİĞİM KADAR ANLAMAYA ÇALIŞTIM, KIŞIN SOĞUK HAVALARDA SARFİYATIN SICAK HAVALARA GÖRE DAHA FAZLA OLACAĞINI, HAVALAR ISININCA TEKRAR SARFİYATIMIZIN DÜŞECEĞİNİ, YENİYILDAN SONRA LPG FİYATLARINDA VERGİ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR OLACAĞINI FALAN ANLATTI...1.8 MEME İLE 1.5 MEMENİN HİÇ BİR FARK YARATMAYACAĞINI SÖYLEDİ..(( BUDURUMDA FABRİKANIN BENİ YÖNLENDİRDİĞİ ATILIM OTOGAZ HAYBEYE BENİM MEMELERİ DEĞİŞTİRMİŞ, VE ABİ SENİN SORUNUN MEMEDEN ARTIK HALLOLDU DİYEREK BENİ TESELLİ ETMİŞ, ŞİMDİ ANLIYORUM..))
    NEYSE ASIM ABİNİN USTASI 1. VE 4. BUJİLERDE BİRAZ KARARMA OLDUĞUNU ÇOK YAKIŞIMIN SİBOPLARDAN OLABİLECEĞİNİ SİBOP AYARI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ, ORDAN SİBOPÇUYA GİTTİK, SİBOPÇU USTA ABİ BUNLARA SİBOP AYARI YAPILMIYOR OTOMATIK AYARLI DEDİ.AMA ÇOK ISRAR EDERSEN SÖKER TAŞLARIZ DEDİ.BENDE ARABAMDA NE BİR TEKLEME, NEBİR YAĞ YAKMA, NE BİR VURUNTU ŞIKIRTI SESİ , MOTORDA HİÇBİR POBLEMİM OLMADIĞINI ZATEN 3 AY ÖNCE ALIRKEN SERVİSE GÖSTERİP ÖYLE ALDIĞIMI SÖYLEDİM, BUNUN ÜZERİNE KENDİSİDE HAKLI OLDUĞUMU BOŞYERE 500-600 MİLYON HARCAMAYA DEĞMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ VE ORDAN TEKRAR ASIM ABİYE GELDİK..ASIM ABİ USTASINA TEKRAR PORGRAM YÜKLETTİ, ARABA YOLA GİTTİ GELDİ AYAR YAPILDI, KARARAN İKİ BUJİ TEMİZLENDİ TEKRAR TAKILDI ASIM ABİ ARABAYI TAKİP EDELİM PAZARTESİ GENE GEL BAKALIM DEDİ..BENDE DEPOYU FULLEDİM İKİ GÜN GEZDİM BUGÜN GİTCAM TEKRAR..DURUM BUNDAN İBARET YANİ..

HAA BU ARADA BU FORUMDA BEN ŞUKADAR YAKIYORUM BEN BU KADAR YAKIYORUM DİYEN ARKADAŞLARADA LÜTFEN YALAN KONUŞMAYIN ARTIK DİYCAM..YILLARIN ASIM USTASI BİLE BUNUN BUGÜNKÜ FİYATLARLA MÜMKÜN OLMAYACAĞINI SÖYLÜYOR..ADAM ÇIKMIŞ HALA 140 LİRA YOK 150 LİRA YAKIYORUM DİYE YALAN KONUŞUYOR..AYIP YA WALLA AYIP YANİ..
    HERKEZ DELİKANLI GİBİ NE YAKTIĞINI SON FİYATLARA GÖRE DOĞRU,NET OLARAK SÖYLESİN BİZDE KENDİMİZİ ONA GÖRE KIYASLAYALIM, SAĞLAM ARABALARIMIZDAN ŞÜPHELENMEYELİM..

TEKRAR HERKEZE TEŞEKKÜR EDER, İYİ SENELER DİLERİM...

• benim arabam polo classic 1.6 100bg ve lpg de benzin hariç şehir içi 250 kuruş yakıyo ve pişmanım LPG taktırdıgıma atikere verdigim para haram olsun yiyemezler inşallah o parayı
  • 250 ykr
    çok fazla bir yakıt tüketimi gerçekten
    quote:

Orjinalden alıntı: frozenrealm

benim arabam polo classic 1.6 100bg ve lpg de benzin hariç şehir içi 250 kuruş yakıyo ve pişmanım LPG taktırdıgıma atikere verdigim para haram olsun yiyemezler inşallah o parayı
  • quote:

benim arabam polo classic 1.6 100bg ve lpg de benzin hariç şehir içi 250 kuruş yakıyo ve pişmanım LPG taktırdıgıma atikere verdigim para haram olsun yiyemezler inşallah o parayı

Sizin takılan memeler büyüktü sanırım,ne yaptınız?yani yeni bir kalibrasyon yapıldımı (Asım beyin cevabı böyleydi sanırım yada 1.6 lık meme taktırabildiniizmi)
  • wah kardeşim benim...
    seni benden iyi kimse anlayamaz bu forumda inan..
    çünkü ben senin yaktığın o rakamı 1.5 ve 90 beygirlik arabamla yakıyorum..bana bak mutlu ol, ne deyim..
    şaka biyana sana tavsiyem git asım abiye teşhisi koysun, nitekim benim arabayada bazı teşhisler koydu çalışmalarımız hala devam ediyor, bakalım artık hayırlısı..
    gerçekten zor bir durum pisikolojini anlayabiliyorum, inşallah hepimizin sorunu hallolacak hayırlısıyla...
    quote:

• Arkadaşlar slm.
    Konu gelmişken bende yazayım. Geçenlerde 20 yt lik gaz aldım araba 72 km yaptı. Sonra 50+20 ytl lik aldım 347 km yaptı. En son 50 ytl aldım şuan 248 km de hala bitmedi. Aldığımız istasyonda baya etkiliyor gibi. Son ikisi aygaz önceki PO dan aldığım ne markaysa o hatırlamıyorum.

quote:

wah kardeşim benim...
    seni benden iyi kimse anlayamaz bu forumda inan..
    çünkü ben senin yaktığın o rakamı 1.5 ve 90 beygirlik arabamla yakıyorum..bana bak mutlu ol, ne deyim..
    şaka biyana sana tavsiyem git asım abiye teşhisi koysun, nitekim benim arabayada bazı teşhisler koydu çalışmalarımız hala devam ediyor, bakalım artık hayırlısı..
    gerçekten zor bir durum pisikolojini anlayabiliyorum, inşallah hepimizin sorunu hallolacak hayırlısıyla...
    quote:

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.