Şimdi Ara

şafak otogaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lpg dönüşümü yaptırmaya karar verdim yaklaşık 1 aydır lpg ile ilgili olan forumlardaki mesajların hemen hemen tümünü okudum. sonuç olarak kullanıcıların kitlerinden memnun olduklarını, sorun yaşayanlarında kitlerini daha az işçilik ödeyebilmek için yetkisiz merdiven altı montajcılarında taktırdıkları kanatine vardım. atikerle ilgili sorunlarında bu markanın piyasaya yeni girdiği dönemlerde oranla büyük ölçüde azaldığı, az ölçüde olan bu sorunlarında daha önce belirttiğim gibi merdiven altı montajdan kaynaklandığını düşünmekteyim.
    atiker montajıyla ilgili genellikle karşıma şafak otogaz çıkıyor. atikerin kendi sitesindeki bayi listesindeki şafak otogaz linkini tıklayınca karşıma çıkan site hoşuma gitti. hemen her segmentteki muhtelif markalara montaj yapmışlar ve siteyede koymuşlar.
    şafak otogazda montaj yaptırmayı düşünüyorum
    şafak otogazda montaj yaptıran arkadaşlar ne tavsiye edersiniz?
    montaj öncesi yada sonrası herhangi bir şikayeti olan varmı?

• demekki şafak otogaza gidenlerin hepsi memnun.
    yazacak bir problem yok anlaşılan.
    iyi bakalım bizim yolda şafak otogaza göründü o zaman
  • Şimdiden hayırlı olsun

saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: kimyacituncay

demekki şafak otogaza gidenlerin hepsi memnun.
    yazacak bir problem yok anlaşılan.
    iyi bakalım bizim yolda şafak otogaza göründü o zaman
  • bende önümüzdeki ay uğruycam bana öneren arkadaş o kadar övdüki sordum para falanmı alıyon diye :) hayır dedi ama o ve onunla beraber taktıran onlarca insan çok memnun ebnde karar verdim oraya gidicem

ve artı olarak kampanyasıda güzel diğerleri ile arasında bariz bir fark var
  • hayırlı olsun şafak otogaz en iyi seçim bence
  • BENCE DEĞİL TUNCAY KARDEŞİM..
    İYİ DÜŞÜN DERİM..
    BURDAKİ ARKADAŞLARIN ÇOĞU BİRBİRİYLE KANKA ZATEN PASLAŞIP DURUYOLAR..
    BEN İKİ AY OLDU TAKTIRALI HALA UĞRAŞIYORUM BAHSETTİĞİNİZ YERLE..ŞU AN KM.DA 240 LİRA YAKIYORUM..MİLLET 150-170 LİRA YAKARKEN..MİLLETİN GAZINA GELİP BENİM DURUMUMA DÜŞME TUNCAY..İYİ DÜŞÜN DERİM..
  • demirel bey sıralı sistem mi sizinkisi 24 ykr yakıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çevre otogaz
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirel71

BENCE DEĞİL TUNCAY KARDEŞİM..
    İYİ DÜŞÜN DERİM..
    BEN İKİ AY OLDU TAKTIRALI HALA UĞRAŞIYORUM BAHSETTİĞİNİZ YERLE..ŞU AN KM.DA 240 LİRA YAKIYORUM..MİLLET 150-170 LİRA YAKARKEN..MİLLETİN GAZINA GELİP BENİM DURUMUMA DÜŞME TUNCAY..İYİ DÜŞÜN DERİM..

Üstad hiç uğraşma bu soğukda herkes 250 civarı yakıto. Baksana kimse 2-3 ay öceki gibi 160 yakıyo yazmıyo. O değerler o zaman ş dışı değerleriydi...Şimdi bi ton zam sonra soğuk ve ş içi kullanım 240 gayet normal. Benzin olsa en az 370-380 yakacak...
  • +1905

katılıyorum size
    quote:

Orjinalden alıntı: 1999 Siena 16 16V

quote:

İYİ DÜŞÜN DERİM..

Üstad hiç uğraşma bu soğukda herkes 250 civarı yakıto. Baksana kimse 2-3 ay öceki gibi 160 yakıyo yazmıyo. O değerler o zaman ş dışı değerleriydi...Şimdi bi ton zam sonra soğuk ve ş içi kullanım 240 gayet normal. Benzin olsa en az 370-380 yakacak...

• +1

quote:

Orjinalden alıntı: 1999 Siena 16 16V

quote:

İYİ DÜŞÜN DERİM..

• demirel bey anlaşılan sizin başınıza gelen durum normal.
    şafak otogaz nicki arkadaş başka bir bölümde tüm soruları yanıtlıyor.
    evet başka problemlide yok galiba.
    şafak otogaz nickli arkadaş benim aracım 2005 logan 1.4 mpi şehir içi 9,2 lt/100km katalogda yazan ama ben 10-10,5 lt yakıyorum.
    sitenizde montaj resimlerinide gördüm. lpg nin emliyetli olup olmadığı hakkındada bir şüphem yok.
    acaba lpg taktırırsam. teknik sorunlarla karşılaşma ihtimalim nedir. benim aracım çok kaliteli bir araç olmasada garanti kapsamında ve bütün bakımları düzenli olarak yetkili servisinde yapıldı.
    ne kadar mükemmel montaj yaparsanız yapın belki sizden belki araçtan belki kitten belkide kullanıcıdan kaynaklanan sorunlarla aynı araca tekrar müdsahale ediyorsunuzdur. dediğim gibi benim merakım acaba düşükte olsa ne gibi teknik problemlerle karşılaşabilirim
    teşekkürler
  • HER KAFADAN BİR SES ÇIKIYOR..BEN BİR KUCAK DOLUSU PARA VERDİM VE YAKITTA TASARRUF ETMEK İSTİYORUM, BU EN DOĞAL HAKKIM..ARADA GAZEL OKUYAN ARKADAŞLARA SÖYLÜYORUM BUNU..ŞAFAK OTOGAZ DİYE DİYE ADAMLARI MİLLETİN BEYNİNE KAZIYOSUNUZ..BENDE BURDAN OKUDUKÇA ETKİLENEREK GİTMİŞTİM ONLARA..TAMAM İYİ GÜZEL HOŞGELDİN BEŞGİTTİN YAPIYOLAR SÖZÜM YOK..AMA NERDE KALDI YÜZDE40-50 TASARRUF EDECEKSİN LAFLARI..BEN BUNA KIZIYORUM İŞTE..HABİRE GİT LAPTOP BAĞLANSIN, HABİRE GİT DEPOYU TEKRAR TEKRAR DOLDUR ÖLÇÜM YAPCAM DİYE..HABİRE PROGRAM ATSINLAR..BEN SANKİ BUNLARI KAFAMDAN UYDURUYORUM..İŞİM GÜCÜM YOK SANKİ..SAĞOLSUN BURDAN THALL ARKADAŞ DEVREYE GİRDİ, KONYADAN ARADILAR BENİ, ARAYAN YETKİLİ ŞAFAK OTOGAZA YÖNLENDİRMEDİ BENİ, GAZİOSMANPAŞADAKİ ATILIM OTOGAZA YÖNLENDİRDİ..GİTTİM ATILIM OTOGAZA USTA KAPORTAYI AÇIŞIN BİR HEMEN ABİ BU MEMELER BUNUN DEĞİL DEDİ..BÜYÜK MEME TAKMIŞLAR DEDİ..EEEE NERDE KALDI BU MUHTEŞEM ŞAFAK OTOGAZIN USTALIĞI PEKİ..İKİ AYDIR UĞRAŞIYOLAR,BUNU BİLE DÜŞÜNEMEDİKTEN SONRA İSTEDİĞİN KADAR MERCEDESE, BMW YE CİPE LPG TAK , NEYE YARAR...HAA BU ARADA ASIM BEYE PEK BİR LAFIM YOK, KİME SORSAM LPG NİN EN ESKİ USTALARINDANDIR DİYOLAR..SAYGI DUYARIM..İYİ GÜZEL AMA ASIM BEY AŞAGI İNİP YAPILAN İŞE HİÇ BAKMIYORKİ,,AŞAĞIDA İKİ TANE LAKAYIT ELEMAN UĞRAŞIP DURUYOR İŞTE, SONRADA SONUÇ BÖLE OLUYOR..BENCE ASIM BEY AŞAĞIDA YAPILAN İŞLERLE BİRAZ DAHA YAKINDAN İLGİLENMELİ..

• quote:

AŞAĞIDA İKİ TANE LAKAYIT ELEMAN UĞRAŞIP DURUYOR İŞTE, SONRADA SONUÇ BÖLE OLUYOR.

Şafak otogaza hiç gitmedim ,ama arkadaşın bu yazdığı tüm servisler için doğru.
  • bu gaziosmanpaşadaki atılım otogazın telefonu varmı
  • Arkadaşlar arkadaşımız yolu açtı diye her gelen vurun abalıya demekte.

Kendimi bildim bileli ticaretle uğraşıyorum .

Hiç bir dönem lakayit personelle çalışmadım. Çalışmam !!!!

01/04 /2007 tarihinde Atikerle çalışmaya başladım .700 üzerinde dönüşüm yaptım..

Sorunlu araçlarım olmuştur... Ancak kimseyi madur etmedim...

Birinci önceliğim Müşterilerimin menmuniyeti olmuştur..

Konuyu açan arkadaşla telefonda görüştüm araçının yerine araç tahsis edeceğimizi . Gazını benzinini doldurup test edeceğimizi varsa hatamız gidereceğimizi kendisine ilettik.

Bekliyorum sonuçlarınıda burdan yazacağım.

Yanımda çalışan personeller :

- Biri Şişli end. Mes. Lis. Motor bölümü mezunu

- Biri Şişli çıraklık eğitim merk. Mot Ustası

- Biri Erzurum end. mes. lis. mez. motor bölümü mezunu

- Biri Elektronikci

- Biri Tofaş yet. ser. elektirikcisi. ACL servisi eski usta başı

- Biri Kendi servisini kapatmış hatır için yanımda çalışan 30 yıllık motor ustası

Bu arkadaşlarım lakayit ve saygısız insanlar değiller ..

Tanımadan konuşmak bu insanların ekmeğine saygısızlıktır.

Arkadaşımızın sorunu çok yakmasıdır. Bunun suçuda arkadaşlarımın değil lpg ye gelen zamların ve kışın gelmesidir.

Trafikte yol bilgisayarı olan araç kullanıcıları bilir her dur kalk yol bilgisayarı 18- 19 lt anlık yakıt gösteri.

Tem'den ikitelliye giden araçla ,sanayiden taksime giden araç aynı sarfiyatı yapmaz .

Bir avuç suda fırtına koparmanın anlamı yok

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....ŞAFAK OTOGAZ.... -- 25 Aralık 2007; 23:20:20 >

• quote:

HER KAFADAN BİR SES ÇIKIYOR..BEN BİR KUCAK DOLUSU PARA VERDİM VE YAKITTA TASARRUF ETMEK İSTİYORUM, BU EN DOĞAL HAKKIM..ARADA GAZEL OKUYAN ARKADAŞLARA SÖYLÜYORUM BUNU..ŞAFAK OTOGAZ DİYE DİYE ADAMLARI MİLLETİN BEYNİNE KAZIYOSUNUZ..BENDE BURDAN OKUDUKÇA ETKİLENEREK GİTMİŞTİM ONLARA..TAMAM İYİ GÜZEL HOŞGELDİN BEŞGİTTİN YAPIYOLAR SÖZÜM YOK..AMA NERDE KALDI YÜZDE40-50 TASARRUF EDECEKSİN LAFLARI..BEN BUNA KIZIYORUM İŞTE..HABİRE GİT LAPTOP BAĞLANSIN, HABİRE GİT DEPOYU TEKRAR TEKRAR DOLDUR ÖLÇÜM YAPCAM DİYE..HABİRE PROGRAM ATSINLAR..BEN SANKİ BUNLARI KAFAMDAN UYDURUYORUM..İŞİM GÜCÜM YOK SANKİ..SAĞOLSUN BURDAN THALL ARKADAŞ DEVREYE GİRDİ, KONYADAN ARADILAR BENİ, ARAYAN YETKİLİ ŞAFAK OTOGAZA YÖNLENDİRMEDİ BENİ, GAZİOSMANPAŞADAKİ ATILIM OTOGAZA YÖNLENDİRDİ..GİTTİM ATILIM OTOGAZA USTA KAPORTAYI AÇIŞIN BİR HEMEN ABİ BU MEMELER BUNUN DEĞİL DEDİ..BÜYÜK MEME TAKMIŞLAR DEDİ..EEEE NERDE KALDI BU MUHTEŞEM ŞAFAK OTOGAZIN USTALIĞI PEKİ..İKİ AYDIR UĞRAŞIYOLAR,BUNU BİLE DÜŞÜNEMEDİKTEN SONRA İSTEDİĞİN KADAR MERCEDESE, BMW YE CİPE LPG TAK , NEYE YARAR...HAA BU ARADA ASIM BEYE PEK BİR LAFIM YOK, KİME SORSAM LPG NİN EN ESKİ USTALARINDANDIR DİYOLAR..SAYGI DUYARIM..İYİ GÜZEL AMA ASIM BEY AŞAGI İNİP YAPILAN İŞE HİÇ BAKMIYORKİ,,AŞAĞIDA İKİ TANE LAKAYIT ELEMAN UĞRAŞIP DURUYOR İŞTE, SONRADA SONUÇ BÖLE OLUYOR..BENCE ASIM BEY AŞAĞIDA YAPILAN İŞLERLE BİRAZ DAHA YAKINDAN İLGİLENMELİ..

müşteri daima haklıdır demirel bey diyecek sözüm yok... ama sonuçta insan yapıyor bukadar montaj yapmışlar sorun az çıkmış istisnalar kaydeyi bozmaz. tabiki size haksızsınız demiyorum diyememde ama bi kötü sonuçtada karalanması içime sinmedi. Lakayıtlık konusuna gelince şafak bey yukarıdayken elemanların ne yaptığını göremez, ama eminimki şafak bey varken hepsi ciddi bir tavırdadır bu tavır insanımızda var... saygılar...

• ya kendimi kuyuya taş atan deli gibi hissettim. iyimi?
  • Kendi montajım olsun olmasın , Sıkıntılı lpg kullanıcılarının sıkıntılarını çözmeye çalışıyorum. Bu hizmettende bir maddi menfaat beklemiyorum .

Haksızlığa maruz kalıncada ister istemez üzülüyorum.

Ama inanıyorum arkadaşımız . Bu haksız durumu düzeltecektir.

Çalışan arkadaşlarım konudan çok huzursuz.

Saygılar.
  • BU SÖYLEDİKLERİNİZE GÖRE ANLAŞILAN ŞUDUR..BUGÜN HALA 140-150-160-170 LİRA YAKIYORUM DİYEN BİRİ VARSA KESİNLİKLE YALAN KONUŞUYORDUR..VE BU YAPTIĞIDA ÇOK TERBİYESİZCE BİR DAVRANIŞDIR..MİLLETİ BURDA BİRBİRİNE DÜŞÜRMEYE HAKKI YOKTUR..EĞRİYE EĞRİ DOĞRUYA DOĞRU..EĞER HALA BEN ŞU KADAR AZ YAKIYORUM DİYEN BİRİ VARSA DELİKANLI GİBİ ÇIKSIN İDDİASININ ARKASINDA DURSUN..

ASIM USTAYLA TELEFONLA GÖRÜŞTÜK BEN CUMARTESİ TEKRAR ONA GÖTÜRCAM ARABAYI, BAKALIM İNŞALLAH SON NOKTAYI KOYACAZ ARTIK..

BU KONUDAN İNANIN BENDE ÇOK BUNALDIM ARTIK, ZATEN BİRSÜRÜ DERDİMİZ VAR BİDE BÖYLE EFTEN PÜFTEN ŞEYLERLE UĞRAŞIYORUZ..

İNSANLAR BİR KONUYLA İLGİLİ OLUMLU, ÖVÜCÜ YORUMLAR DUYDUKLARINDA OLDUKÇA KEYİF ALIYORLAR, AMA OLUMSUZ BİR ELEŞTİRİ GELİNCE ANLAŞILMAZ BİR ŞEKİLDE HEMEN KILIÇLAR ÇEKİLİYO, BU SÖZÜM BAZILARINA ANLAYAN ANLAR ZATEN..

BANA BU KONUDA YARDIMCI OLAN, OLMAYA ÇALIŞAN TÜM ARKADAŞLARIMA İÇTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM, ÖZELLİKLE THALL ARKADAŞIMA..DİĞERLERİNEDE ZATEN SÖYLEYECEK Bİ SÖZÜM YOK..İNSANLAR HERTÜRLÜ ELEŞTİRİYE AÇIK OLMALI HER ZAMAN HER YERDE...

ASIM ABİ CUMARTESİ GELCAM YANINA GÖRÜŞÜRÜZ, KONUŞURUZ...

• bence reklam kokan mesajlar bunlar. ilk iki mesaj 4-5 mesaj yazmıs arkadaslar arkasından da firmanin elemanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarametinerr -- 26 Aralık 2007; 14:30:57 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.