Şimdi Ara

SAF ASETON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SAF ASETON

Saf aseton, renksiz, keskin kokulu bir organik solventtir. Kimya endüstrisinde yaygın olarak kullanılır ve çeşitli evsel ve endüstriyel uygulamaları vardır.

SAF ASETON NEREDE SATILIR?

Eczanelerde Aseton Satışı:

• Bazı eczanelerde aseton bulunabilir, ancak saf aseton bulmak zor olabilir.
    • Eczanelerde genellikle düşük konsantrasyonlu aseton içeren ürünler veya oje çıkarıcı gibi kozmetik ürünler bulunur.

Saf Aseton Satış Noktaları:

• Saf aseton, kimya malzemeleri satan mağazalarda veya çevrimiçi perakendecilerde bulunabilir.
    • Ayrıca, boya ve hırdavat mağazalarında da aseton bulabilirsiniz, ancak bunlar genellikle endüstriyel uygulamalar için daha yüksek konsantrasyonlarda olabilir.

Eczaneden Aseton Alınır mı?

• Yukarıda belirtildiği gibi, bazı eczanelerde aseton bulunabilir, ancak saf aseton bulmak zor olabilir.
    • Saf asetona ihtiyacınız varsa, kimya malzemeleri satan mağazalara veya çevrimiçi perakendecilere başvurmak daha iyi bir seçenektir.

Asetonun Diğer Satış Noktaları:

• Kimya malzemeleri satan mağazalar
    • Çevrimiçi perakendeciler
    • Boya ve hırdavat mağazaları

ÖNEMLİ HATIRLATMA:

Aseton yanıcı ve tahriş edici bir maddedir. Kullanırken her zaman uygun güvenlik önlemlerini alın, iyi havalandırılmış bir alanda kullanın ve cilt ve gözlerle temasından kaçının.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kuaförlere sormakta fayda var
  • Kuaförlerde parfümlüsünü bulabilirsiniz, Eczaneleri deneyin bir, bazılarında katkısız bulabilirsiniz veya Eczanelere danışabilirsiniz saf aseton bulabileceğiniz size yakın yerleri. Hiçbiri olmazsa Kimyasal madde satan yerler vardır. Ankara olsa eskiden Ulusta Modern Çarşı derdim, ama artık otopark eylediler orayı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 27 Ekim 2014; 0:26:36 >

Parfümsüz aseton eczanelerde bulunabilir. %99'luk aseton'u kimya malzemeleri satan firmalardan sorman lazım.

Marketlerde satılan oje çıkarıcılar genelde etil asetat, gliserin ve parfüm karışımı oluyor.
  • Ulus'ta Aklar Kimya'dan izopropil alkol almıştım. Fiyatları diğer yerlere göre daha uygundu, aseton da vardır herhalde. Ankara'daysan oraya bakmanı öneririm.
    GENS UNA SUMUS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sivilcelere Gümüş suyu
    16 yıl önce açıldı
    Tuz Ruhumu Porçözmü
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tehlikeli bir madde diye biliyorum hocam aman dikkat edelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: burakcan5461

Saf aseton nerde bulabilirim?

http://www.kimyasepetim.com
    şurdan telefonla da sipariş verebilirsin:http://www.bilgiyonetimi.org/aseton-fiyatlari-satisi-satin-al-satan-firmalar/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenimakale -- 27 Şubat 2015; 17:11:06 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.