Şimdi Ara

sadece yazın kullanım için klima tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün açtım başlık nedense silinmiş. sebebini anlayamadım. tekrar yazıyorum.

üstadların yorumalrına ihtiyacım çok. bir yandan da diğer başlıkları okumaya çalışacağım. ama siz de yorumda bulunursanız sevinirim.

sadece serinlemek amaçlı klima bakıyorum.

30 m2lik salon. güney-doğu cephe. 2 cephede pencere ve kapalı balkon var. yalıtım yok. pencereler eski ahşap. yine eski panjurler var. 7 katlı apratmanın 4. katındayım. istanbul anadolu yakasındayım (sahrayıcedid) sürekli güneş alıyor gibi sanki. çok sıcakoluyorç

eğer finansmanı sağlarsam 13m2 lik yatak odam için de düşünüyorum. tek duvarda pencere var. gün bataken güneş alıyor.

sadece serinlemek için kullanacağım dediğimde geçen sene iklimsa bayisi inverter almanıza gerek yok demişti. bu ne derece doğrduru?

aklımdaki markalar

sharp
    toshiba
    mitsubishi (electrics var bir de heavy ind var, farkı ne bilmiyorum. araştıracağım)

bunlardan nokta atış hangisi uygun olur?

kalitesiz bişey istemiyorum. dayanıklı, satış sonrası servisi de iyi olan, beni uğraştırmayacak modellerden istiyorum. tek 3-5 tl fazla vereyim.

yorumlarınızı rica ediyorum.

• yanlış yapıyorsunuzda ondan.Forum kurallarını okuyun lütfen gereksiz yere konu açıyorsunuz.Klima tavsiyesi diye koskoca bir konu var.Yine silinecek bu konu haberiniz olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.