< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün
22 ay garantili, 150 oyunlu hesap dahil, 2 kol ile birlikte series x ile üstüne 2.500 lira verirseniz takaslayabiliriz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gülmüşsün de, sadece hesaptaki oyunların bedelleri 10.000 liradan fazla hocam. Garantisiz, faturasız cihazın üzerine 2.500 lira istemekten daha mantıksız değil diye düşünüyorum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GTA V Next Gen dahil, Xbox üzerinde oynayabileceğin tüm AAA oyunlar mevcut hesapta. Hadi hepsini ortalama 50 TL bile desem ( ki sadece Sekiro'nun indirimli fiyatı 280 TL. Far Cry 6, RE VIII, Cyberpunk 2077, AC Valhalla gibi oyunları saymıyorum bile ) yine 7.500 TL yapar, buradan hesap et olur mu bir hesap 10.000 TL olmaz mı diye. |
Ya arkadaş nasıl normal şaka mısınız? Fatura yok, garanti desen yok 12 bin tl. Garantisi olmayan konsola 12 bin tl verilir mi normal yazmış bir de. Sıfırı şuan 1.500tl farkla satılıyor. Ben Xbox aldım ama öncesinde ps5 bakıyordum 12 bin tlye garantili çift kol bırakan varı Ankara'da almadım. İkisi de gayet güzel cihazlar nasibimde Xbox varmış onu aldım. |
Kardeşim o zaman gidip o ilanları satın alacaksınız anladın mı ? Burası ilan yeriydi , tartışma forumuna döndü. Yeter aldığınız sattığınız ilanları duymak sıktı baydı . İşiniz gücünüz mü yok sizi ? 12.000 TL yazılıyorsa bu ilanın pazarlık payı vardır mantiken değil mi ? Bunu idrak edebiliyorsunuzdur. Biri gelir yok benim 10000 liralık hesabım var xboxım var der hava atar , ilanımda kendi ürününü pazarlar . Öteki gelir aldığı XBOX ile PS piyasasını eşit sanar :D enteresan şeyler. |