Şimdi Ara

sadece ve sadece UZAKDOĞU sineması (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
25
Favori
209.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.imdb.com/title/tt1611845/

http://www.sarangni.info/mov/1611845/frozen.html
    Bu siteye üye olduktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz ;)

@sungate, tür olarak ikisini farklı görüyorum. A Moment, dram romantik.. Frozen, romantik komedi dram fantastik :) O yüzden karşılaştırma yapmamak daha iyi. Ama şu kadarını söyleyeyim kolay kolay unutulmayacak ve tekrar tekrar izlemek istediğiniz bir yapım olacak. Es geçmeyiniz efenim :)

Uğramışken birkaç tavsiye daha vereyim :)

The Man From Nowhere
    A Battle of Wits
    A World Without Thieves
    Tokyo Raiders
    Moon To
  • Uzakdoğu sinemasında konular genellikle klişe ama o kadar güzel işliyorlar ki hayran kalıyoruz. The Man From Nowhere çok iyi değildi ama en son izlediğin I saw the devil müthişti. 2 saati geçkin bir süreye sahip ama bir saniye bile sıkmıyor. Oyunculuk üst düzeyde. İşleniş çok iyi. İzlemeyen kaçırmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunship

I Saw the Devil (2010)
    Akmareul boatda
     sadece ve sadece UZAKDOĞU sineması
    Oldboy'daki Choi Min-sik başrolde.

BU film varya bu film....Benim Kore sinemasına bir kez daha aşık olmamı sağladı resmen.
    Öyle etkilendim ki.

Kore sinemasını bir izleyen bir daha vazgeç(e)miyor. Romantikliğin de alasını yapıyorlar, gerilimin de dehşetini.

Bu filmi ben de öneririm izlemeyenlere.

Bir de "Memories of Murder" filmini önermeden geçemem.. Çooooooooooook nefis bir gerilimdi. Korku değil, resmen gerim gerim geriyor. Ama baştan hatırlatırım, herşeyi bir sonuca iliştiren ve film izlediğinizde elinizde saf tutulur sonuç istiyorsanız, bu film size göre değil.

Çekimleri, konusu, oyuncularıyla dehşet beğendiğim filmdir.

MEMORIES OF MURDER

• geçenlerde tesadüfen elime "my sassy girl" geçti ve bayıldım filme. böylece uzakdoğu sinema merakı bende de başladı. bu konu sayesinde uzun bir liste de oluşturdum.

fakat bu filmlere nasıl ulaşabileceğim konusunda pek bir fikrim yok. elinde uzakdoğu film arşivi olup satış yapan var mıdır acaba? aslında pek indirme işi ile uğraşmak istemiyorum ama sizler indirmek için hangi adresleri kullanıyorsunuz? bilgisi olan arkadaşlar pm gönderirlerse sevinirim.

teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukefe

geçenlerde tesadüfen elime "my sassy girl" geçti ve bayıldım filme. böylece uzakdoğu sinema merakı bende de başladı. bu konu sayesinde uzun bir liste de oluşturdum.

fakat bu filmlere nasıl ulaşabileceğim konusunda pek bir fikrim yok. elinde uzakdoğu film arşivi olup satış yapan var mıdır acaba? aslında pek indirme işi ile uğraşmak istemiyorum ama sizler indirmek için hangi adresleri kullanıyorsunuz? bilgisi olan arkadaşlar pm gönderirlerse sevinirim.

teşekkürler...

torrentle aran nasil iyiyse davetiye atabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

gerilim tarzında güzel bir film , boş zamanı olanlara tavsiye ederim
    "psychic" 2010 yapım

filmde birde türk oyuncu dikatinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: pagan_chris

quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

gerilim tarzında güzel bir film , boş zamanı olanlara tavsiye ederim
    "psychic" 2010 yapım

filmde birde türk oyuncu dikatinize

eleman gayet iyi biliyor dili herhalde, filmde bunu soylediklerine göre
  • Son dönemlerin önerebilecegim filmlerinden.

• Sunflower,No Mercy! bu ikiside süper filmler...He bide The Man From Nowhere var My Sasy Girl'ü herkes yazmıştır zaten...
  •  sadece ve sadece UZAKDOĞU sineması

gercekten yasanmis bir savas hikayesi. O kadar cok akilda kalici bir film olmasada izlenilebilir derecede guzeldi. 6.5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tryndamere -- 24 Mart 2011; 12:05:49 >
  • Orijinalden alıntı: £mre

Son dönemlerin önerebilecegim filmlerinden.

ve

Orijinalden alıntı: climates

Orijinalden alıntı: gunship

I Saw the Devil (2010)
    Akmareul boatda
    Oldboy'daki Choi Min-sik başrolde.

2side gayet güzel
  • Bu konuyu aktif görmek güzel.
  • Kore filmlerini tek geçerim özellikle romantik komedide çok iyiler
  • Ninja Assasian diyorum sadece :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade13ReaKer

Ninja Assasian diyorum sadece :))

Dediğiniz film uzakdoğu filmi değildir. Amerika yapımı bir filmdir.

Oyuncu ve konusu uzakdoğudur.
  •  sadece ve sadece UZAKDOĞU sineması

az önce izledim gerçekten yardırmış. Adamlar eğitim sistemindeki şiddeti çarpıklığı çok güzel filme almışlar. Bizim düz liseler de pek farklı değil bunlardan açıkçası. Bilmem aklınıza aynı fikriyat geldi mi

VE DAHA ÖNEMLİSİ
    En son izlediğim uzakdoğu yapımı dizinin ismini hatırlayamıyorum. Bilenler bir el atar inşallah.

Dizide başroldeki eleman çok hastaydı. Fazla ömrü kalmamıştı ve annesini ve daha sonra kardeşini bularak son günlerini mutlu geçirmek istiyordu. UYARI bundan sonrası ağır SPOILER içerir diziyi bilmiyorsanız okumayın yazık edersiniz çok başarılı bir yapıt.

Ünlü şarkıcı olan annesi, onun kendi oğlu olduğunu hiçbir zaman öğrenmedi doğumda öldü falan dediler. Çocukta annesine öleceğinden gerçeği söyleyemedi. Ömrünün son günlerinde annesine yakın ama bir o kadar uzakta ölüme doğru sürükleniyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwordBreaker -- 27 Mart 2011; 1:31:01 >
  • @SwordBreaker bahsettiğin dizi efsanedir ismi Mianhada Saranghanda (Sorry I Love You) 2004 yapımlı dizidir, 3 yıl önce izlemiş olmama rağmen tüm bölümleri saniye saniye aklıma kazınmıştır bu dizinin. Kore sineması tiryakisi olmamı da yine bu diziye borçluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F4EC4307 -- 27 Mart 2011; 13:00:42 >
  • bende uzakdoğu filmlerinden özellikle çinlilerin çektiği çile ve zulumlerle Çin dövüş sanatından bahseden İP man 1-2-3 serisini tavsiye ediyorum süper bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasancakmak -- 27 Mart 2011; 13:27:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moo-hyuk

@SwordBreaker bahsettiğin dizi efsanedir ismi Mianhada Saranghanda (Sorry I Love You) 2004 yapımlı dizidir, 3 yıl önce izlemiş olmama rağmen tüm bölümleri saniye saniye aklıma kazınmıştır bu dizinin. Kore sineması tiryakisi olmamı da yine bu diziye borçluyum

evet bu! çok saol.

nick e bakılırsa gerçekten tam tiryakisin.
  • bir kac arkadasim cok israr etmisti su diziyi izlemem icin ama her seferinde ya unuttum yada usendim :D simdi meraklandim indiriyorum.

Uzakdogu dizileri beni pek sarmiyor ama bakalim bu nasilmis.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.