Şimdi Ara

sadece ve sadece UZAKDOĞU sineması (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.093
Cevap
25
Favori
209.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Zhang Wen-Xiang
    The warlords..... kesinlikle izlenmesini tavsiye edebileceğim bir film.çok hoşuma gitti.izlemeyen herkezin izlemesini tavsiye ederim.
    http://www.imdb.com/title/tt0913968/
     sadece ve sadece UZAKDOĞU sineması

Ya jet li ne zaman yapmış offf hemen bulmam gerek.. Teşekkürler.. Bu adam manyak.
    Çin yapımı, gerçi bu jetliden dolayı en üstte yeri olur..

Arkadaşlar önerdiğiniz filmlere bakacağım, ama en azından duygusal,romantizm,komedi, aksiyon, dövüş diye genel olarak ne olduğunu belirtirseniz daha iyi olur..

Zaten ben çekemem sadece duygusal filmi, içinde başka şeylerde olmalı, zaten bu doğuların duygusallarını hiç çekemem acaip insanlar onlar ya..

Düzenleme=
    FİLMİ İZLEDİM. Berbat ötesi JET LI den hiç beklemezdim, iğrençç gereksiz zaman kaybı bir film.. Hero da sanat vardı. Bu ne sanat filmi nede savaş filmi, savaş falanda yok birkaç görüntü ile savaşları geçiştiriyorlar. Aptal film.. Demekki stalloneden sonra Jet Li de bitti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 25 Ocak 2008; 14:56:20 >
  •  sadece ve sadece UZAKDOĞU sineması

200 Pounds Beauty

Yıl: 2006
    ülke: Guney Kore
    Yönetmen: Yong-hwa Kim

üstteki 2kişi de aynı hatun, oldukça klişe bir konusu olmasına rağmen eğlenceli bir filmdi..
    bazen güldüren bazen düşündüren bir filmdi diyebilirim..
    özellikle başroldeki kızımız çok başarılı bir oyunculuk çıkarmış..

bu filmi de TAVSIYE EDERIM

RESMI BUYUTMEK ICIN UZERINE TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 10 Ekim 2015; 1:18:28 >

DAISY

Yönetmen: Wai-keung Lau

alıştığımız duygusal romantik kore yapımı filmlerden biraz farklı..
    herşeyden önce film amsterdam'da çekilmiş, bir kıza aşık olan 2 erkek var..
    ve bunlardan bir tanesi kız için çok fazla fedakarlık yapmış ancak kız hangisi olduğunu bilmiyor..

bu filmi şiddetle TAVSIYE EDERIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 10 Ekim 2015; 1:17:56 >

iL MaRe

Yıl: 2000
    Yönetmen: Hyun-seung Lee

başrollerinde keanu reeves ve sandra bullock'un oynadığı LAKE HOUSE isimli filmin orjinali ve çok daha güzeli diyebilirim..

il mare, oğlanın deniz kıyısındaki yazlık eve verdiği bir isimdir..

daha fazla detay vermeme gerek yok, kesinlikle TAVSIYE EDERIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 10 Ekim 2015; 1:19:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: poweruser0

internal affairs bu ay cnbc-e de yayınlancak sanırım ama emin değilim reklamını gördüm gibi ama tam hatırlamıyorum bu konuda bir bilgisi olan var mı?

izlemek istediğim ama bir türlü bulamadığım bir film! verilirse izlenebilecek bir film. "köstebek"in bir filme sığdırdığı senaryonun 3 filmlik orjinali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phobos_Deimos -- 16 Ocak 2008; 22:15:59 >

CRAZY FIRST LOVE

Yıl: 2003
    Yönetmen: Jong-rok Oh

konu olarak güzel bir film ancak konunun işlenişi bakımından oldukça uçuk kaçık bir film..
    başroldeki oğlanın sürekli bağırarak haykırarak konuşması insanı çileden çıkarsa da
    kızın masumiyeti ve sakin sakin konuşması filmin kusurlarını biraz da olsa örtüyor diyebilirim..
    ilk aşkı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan bir erkeğin başına gelenleri anlatan bir film..

Tae-il Son (yani esas oğlan) sevdiği kızı sürekli kızın babasından istiyor
    ama kızın babası da bir öğretmen olarak oğlanın önce eğitimini tamamlamasını istiyor..
    önce liseyi bitirirse kızını vereceğini söylüyor,
    sonra üniversiteyi kazanırsa, ve daha sonra mezun olursa kızını vereceğini söylüyor..
    oğlan tüm bunları yerine getirmeye çalışırken kızı biraz ihmal ediyor tabi..

çok matah bir film değildi açıkcası, en az 1 kere izlenip geçilebilir.. boş vaktiniz olursa izleyin diyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 23 Ocak 2008; 21:34:44 >

WINDSTRUCK

Yıl: 2004

"MY SASSY GIRL" filmini sevenler bu filmi de kaçırmasın..
    yine aynı hatun oynuyor ve yine konusuyla oldukça başarılı bir film diyebilirim..
    duygusal-komedi rolleri bu kıza çok uygun, filmin konusu kısaca şöyle;

kızımız polis memuru, erkek ise bir öğretmen..
    kızımız izinli olduğu birgün bir kapkaç olayına denk gelir ve hırsızı yakalamak yerine onu kovalayan kişiyi yakalar..
    bu şekilde ilk tanışma gerçekleşir ve sonra tesadüfen denk gelmeye başlarlar..
    birbirlerini tanıdıkça doğru insanı bulduklarını düşünmeye başlamışken her zamanki gibi ilginç gelişmeler olur
    ve malesef yine kader ağlarını örmüştür..

çok fazla detaya girip filmin büyüsünü bozmak istemiyorum..
    uzun lafın kısası, bu filmi de ŞIDDETLE TAVSIYE EDIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 23 Ocak 2008; 20:41:06 >
  • dostum şuan bu topiği sık kullanılanlara ekledim izledikçe yorumlarını yazmaya devam edersen sevinirim.ben daha izlemeye fırsat bulamadım fakat izledikçe ben de yorumlarımı yazacağım

WHITE VALENTINE

Yıl: 1999

esas oğlan bir trafik kazasında sevdiği kadını kaybetmiştir..
    işlerinin yoğunluğu nedeniyle ona çok fazla vakit ayıramadığı için pişmandır..
    yepyeni bir başlangıç için herşeyi bırakır ve küçük bir kasabaya taşınır..
    sevdiğinden geriye sadece beyaz bir güvercin kalmıştır..

birgün bu güvercin açık kalmış bir pencereden kaçar ve kasabada yaşayan başka bir kızın penceresine konar..
    bu güvercinin bacağında, trafik kazasında ölmüş olan sevgiliye yazılı bir mektup vardır..
    diğer kız bu mektuba bir cevap yazar ve güvercini pencereden gönderir..

bu şekilde başlayan yazışmalar, kasabalı kızın içinde bulunduğu koşullar, erkeğin sevdiği kadını unutamaması..
    konu güzel gibi ancak filmde hikayenin işleyişini pek başarılı bulmadığımı belirtmek isterim..
    özellikle başroldeki erkek bu filme hiç uymamış ve rolünün de hakkını verememiş..
    boş bir vakitte bir kere izlenip geçilebilecek bir film diyebilirim..
    ayrıca JUN JI-HYEON'un da ilk sinema filmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 24 Ocak 2008; 2:52:27 >
  • oldboy' u izlemeyenler çok şey kaybetmiş
    sıradan bir film değil.çok etkileyici ve sürpriz diyebileceğim bir sonla bitiyor

The Art Of Seduction

Yıl: 2005

yakışıklı bir erkek.. güzel bir kadın..
    ikisi de cazibelerini kullanarak insanları elde etme ve kullanma konusunda profesyoneldir..
    peki kader bu ikisini karşılaştırırsa ne olur..
    işte komedi tarzındaki bu filmde cevabı bulabilirsiniz..
    ikisinin sürekli oyunlar oynamasını ve birbirlerini baştan çıkarmaya çalışmasını seyrederken bir noktadan sonra sıkılabiliyorsunuz,
    çünkü gereksiz sahnelerle filmi şişirmişler
    yine de eğlenceli bir filmdi, boş vakitte biraz gülmek için izlenebilir,
    yani o kadar kötü değil ama çok da iyi değil.. yani bu yazdıklarımdan sonra karar tamamen sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 28 Mayıs 2008; 23:02:33 >

ABOUT LOVE

ülke: Taiwan / China / Japan ortak yapım

Film, 3 ayrı şehirde (Tokyo, Taipei, Shanghai) geçen kısa metrajlı romantik, melodram temalı, sonu bitirilmemiş 3 ayrı konulu (kısmen), 3 ayrı yönetmen tarafından çekilmiş bir yapım.. Aslına bakılırsa romantizmin başlangıcı sayılan karşılaşma, tanışma konusunun vurgulandığını düşündüğüm, 3 farklı yönetmenin gözünden izlenimler diyebiliriz.

TOKYO hikayesi
    Taipei'den karikatürist olmaya gelen ve bunun eğitimini alan Yao bisikletiyle dalgın dalgın giderkene, Karşısına yine Taipei'den gelmiş olan ressam Michiko'ya çarpar.. Lakin Yao nedense yoluna devam eder, zaten Michiko'da çok fazla etrafına bakmamıştır oda dalgındır. Michiko'nun sevdiği adam onu terk edip ispanya'ya gitmiştir.

Bir gece ders'den çıkan Yao herzamanki gibi bisikleti ile evine giderkene yolda bisikletin zinciri atar, tamir için ugraşırken bir resim galerisinde çok hoş bir manzara resmi görür.. Ertesi gün tekrar resme bakmaya geldinde birde ne görsün, resmi yapan kişi Michiko'dur ve o güzel manzara resmine eklemeler yapmıştır, kasvetli bulutlar karanlık bir gökyüzü hemen anlar Yao bu kız mutsuz.. Onu neşelendirmek için gizliden karikatürlerini yapmaya başlar Yao.. bunlarıda gizli gizli galerinin camına yapıştırıp saklanır olmuştur. Michiko'da hoşlanmaya başlar ama merak eder kim bu diye ..

TAIPEI hikayesi
    Ah Si evinde gece gece bir kitaplık yapmaktadır. Yerde yaptığı kitaplık bittiğinde yerinden kaldıramaz, deli olmuştur. Hemen telefona sarılır Tecchan'ı eve çağırır. Garibimde hatun beni evine çağırdı diye düşünerek içecek bir şarap ile Ah Si'ye gelir. Geldiğine geleceğine pişman olmuştur, Ah Si kitaplığı kaldırmasına yardım etmesini istemenin yanısıra boyamasına da yardım etmesini ister..
    Tecchan japon olduğundan ikili arasında dil problemi vardır. El kol hareketleri ve kelimeleri yavaş ve tekrar tekrar söylenmesi ile birbirleri ile iletişim kurabilmektedirler.. Bir anda Ah Si'nin eski sevgilisi aklına gelmiştir. Tecchan'a "bana eşlik edermisin" der ve ikili yola koyulup Ah Si'nin eski sevgilisi görmeye giderler.. Ancak eski sevgiliden bir hayır gelmez..

SHANGHAI hikayesi
    Tokyo'da Çinlilere Japonca öğreten Shuhei okumaya gelmiştir, halkla içiçe olsun diye alt katı bakkal olan bir küçük oda'da kalmaktadır. Odanın sahibesi olan Çinli bayanın Xiao Yun adında küçük güzeller güzeli kızı vardır. Shuhei okumasının yanında ek bir iş olarak bir bar'da çalışmaktadır.
    Shuhei'nin Japonya'da bir sevgilisi vardır ama gözden ırak olan gönülden de ırak olur misali kızın ondan ayrılmak istediğini söyleyen bir mektup alır. Shuhei mutsuzdur ama kimseye çaktırmaz, mektubu da yırtar pencereden atar. İşte olay budur ya o yırtılmış parçaları bulan Xiao Yun tek tek parçaları birleştirir ve mektubu çözmeye çalışır. Hatta çevirisini yapamadığı kelimeleri Shuhei bile sorar, Shuhei de farkında olmadan yardım eder tercüme olayına..
    Xiao Yun gel zaman git zaman Shuhei'ye karşı melankolik bir aşk beslemektedir ama bunu tabi dile getiremez. Ta ki Shuhei'nin geri döneceği zamana dek.. işte ne oluyorsa zaten orada oluyor muhteşem bir final cümlesi ile aşkını itiraf ediyor..

SONUÇ; 3hikayeden birincisi ve sonuncusu kayda değerdi, ikinci hikayede bir japon ile bir çinlinin zar zor anlaşmaları biraz sıkıcı gelmeye başlasa da genel olarak filmi izlemeye değer bulduğumu söylemeliyim.. TAVSIYE EDERIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 24 Ocak 2008; 2:55:33 >

Muhteşem bir film. İzlemeyenler varsa mutlaka izlesin. Aşık olmuştum bu kıza resmen.
  • En son WARLORDS adlı Jet-Linin son filmini izledim. Fena değildi, bazı kısımları çok dokunaklıydı. Ama Jetlinin Hero filmi kadarda güzel değildi.

SAD MOVIE

hayatın gerçeklerini anlatan bir film.. ve adı gibi acıklı bir film..
    yani şöyle biraz moralim bozulsun ağlayayım diyorsanız bu filmi izleyin,
    ben bile kolay kolay etkilenmem duygusal filmlerden
    ancak bu filmde küçük çocuğun yağmur altında bir ağlama sahnesi var ki etkilenmemek elde değil..

film 4 farklı hikayeden oluşuyor ve hepsi ayrı ayrı işlense de birleştiği noktalar vardı;
    birinci hikaye; itfaiye eri ile onun sevgilisi arasında adı henüz konmamış birşeyler var ve eleman evlenme teklif etmeye niyetli ancak kader ağlarını örmüş bir kere napalım..
    ikinci hikaye; işsiz güçsüz genç bir delikanlı markette çalışan bir kızı sevmektedir ancak kız fakirlikten şikayet etmekte ve oğlanın aşkının karın doyurmadığını dile getirmektedir.. eleman da kendi işini kurarak internette "ayrılma ajansı" açar ve ayrılmak isteyen çiftlere yardım etmeye başlar, fakat kader yine ağlarını örmüştür..
    üçüncü hikaye; ilgisiz bir anne, ilgisiz bir baba ve daha ilkokula giden bir çocuk.. anne ufak bir kaza sonucu hastanelik olur, bu esnada nihayet oğluyla ilgilenmeye başlar ancak kader yine ağlarını örmüştür ve annenin gizli bir hastalığı ortaya çıkar.. o küçük çocuğu tebrik etmek istiyorum, rolünün hakkını vermiş yani..
    son hikaye ise; bir lunaparkta karakalem resim çizen bir delikanlı ve bir maskot kıyafeti içine saklanmış hem yüzü yanık hem de sağır bir kız.. kız oğlanı sevmektedir ancak yüzünü göstermeye de cesareti yoktur.. oğlan da kıza karşı boş değildir ancak gerçeklerden de bihaberdir..

neyse film sıkılmadan izleniyor, konular iyi işlenmiş ve kimi yerde roller kesişiyor,
    filmde bütünlük iyi oturtulmuş ancak mutluluk bu filmin yakınından bile geçmiyor diyebilirim..
    yine de herşeye rağmen izlenmeli, bu filmi de TAVSIYE EDERIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 26 Şubat 2008; 3:39:59 >

A Millionaire's First Love

Az sayıdaki aktörle, abartısız bir bütçeyle çekilmiş son derece etkileyici duygusal bir film. 24 yaşındaki Hyun Bin, 19 yaşındaki bir lise 3 öğrencisini oynuyor.. Konusu çok klişe gibi görünse de hikayenin işlenişi oldukça başarılı..

anne babası trafik kazasında ölmüş olan Kang Jae-kyung'u çok zengin olan dedesi büyütür.. 18yaşına geldiğinde oldukça şımarık ve tüm mirasın tek varisi olarak yaşamaktadır.. dedesi ölürken tek bir kural koyar, liseyi doğduğu kasabada bitirecek, aksi halde mirası alamayacaktır.. tüm serveti bloke edilen Kang Jae-kyung istemeye istemeye doğduğu kasabaya gider.. Kasaba günlerini geçirirken insanların küçük şeylerle nasıl mutlu olduklarını görür ve tabi hayatının aşkını bulur ancak yine kader ağlarını örmüştür

genel olarak keyifli bir filmdi.. TAVSIYE EDERIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 24 Ocak 2008; 2:57:56 >
  • İkiz Kardeş Vampir Avcısı DeğiLmi ßu.
  • @antique

Hocam süper tavsiyeler yapmışsın. Emeğine sağlık.
    Olmayanları listeye aldık, yeni tavsiyelerini bekliyoruz
  • Dalkomhan insaeng

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seventyseven -- 24 Ocak 2008; 3:01:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.