Oyunu ındırıp baslayasım geldı pvp yı felan epey ozledım.
Şans mı demeli :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
ben bassam hepsi yanar tebrik ederim
Merhaba. Oyunun koxp'dan geçilmediği zamanları düşünelim. Bir yandan çılgınlar gibi illegal yolla para kasan koxper'lar diğer yanda pazar yapıp item yapmanın derdinde olan veteranlar. Oyun yöneticileri gerçek para ile oyun içi eşya alımını bu tür sebeplerden dolayı yasaklamıştır. Yani oyunu tertemiz tutabilseler zaten bu tür gerçek para satışlar onları etkilemez. Size kısa bir örnek vermek istiyorum. EXP premium oyun içi 15 Gb. Bahsi geçen sitedeki gb fiyatı 3 lira. Ama Npoints yükleyerek 56 liraya aldığınız bir üyelik söz konusu. Sırf bunu hesaplayarak siteden gold var alıp, oyun içinde premium alan ve buna benzer bir sürü gold bar alımına yönelim var. Oradan alınan goldbar'ı oyun içindeki ruhunu oyun uğruna satmış, hak gaspçıları satıyor. Ve oyun ne kadar bozuksa, o alınan gold barların o kadar olumsuz geri dönüşü oluyor. Şuan oyunu aktif olarak takip ediyorum. Yatırdığınız paralar oyunun dengesini pek değiştirmeyecektir. Pazarlara gidip baktığınızda fiyatlar arası rekabet ve canlılık koxp olduğu zamanlar sekteye uğrayıp, oyunu bir çok yönde oynanmaz hale getiriyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: ToTeM
Ben 1 günde charı full dizdim.
Nick ToT3M 75 LvL Archer, Restruction serverdı sanırım (eski Cypher).
+9 Shell set +9 Fire Rain Windforce +2 Dual Lego +2 Dual Eme +3 Judicious +3 W.P ve +0 Neck
Nasıl mı 1 günde yaptım? 500 tL yolladım item satışı yapan birine, sağolsun problemsiz hallettik.
Eskiden de olduğu gibi şimdi aykırılar çıkar; "oyuna para mı yatırılır yaw" diyerekten. Sadece o kişilere bir cevabım var; diğerlerini tenzih ediyorum. O kişiler genelde insana bahşedilmiş en değerli şeyleri olan ZAMAN' ı yatırıyorlar oyuna 2-3 k.kırık item için, ben en değersiz görüğüm parayı yatırmışım çok mu : ) ...
haklı aadam haklı hakketen haklı :D
güzel olmuş video
quote:
Orijinalden alıntı: Yaheli
quote:
+9 Shell set +9 Fire Rain Windforce +2 Dual Lego +2 Dual Eme +3 Judicious +3 W.P ve +0 Neck
Nasıl mı 1 günde yaptım? 500 tL yolladım item satışı yapan birine, sağolsun problemsiz hallettik.
Eskiden de olduğu gibi şimdi aykırılar çıkar; "oyuna para mı yatırılır yaw" diyerekten. Sadece o kişilere bir cevabım var; diğerlerini tenzih ediyorum. O kişiler genelde insana bahşedilmiş en değerli şeyleri olan ZAMAN' ı yatırıyorlar oyuna 2-3 k.kırık item için, ben en değersiz görüğüm parayı yatırmışım çok mu : ) ...
oyuna haddinden fazla yatırarak mı haklı ?? oyunu çocuklar oynar bide çocukluğunu yaşıyamyanlar vardır parası ile satın alırlar ve mahfederler
GERÇEKTEN ÇOK HAKLIYMIŞ...
Video 12dk ama izlerken 30 sn gibi geldi
Çok çok şanslısın :D Ben ttnet sayesinde ilk 1 dakikayı 4 dakikada izlediğim için :D geri kalan 11 dakikayı merakla bekliyorum :D Dizi gibi la ara ara reklam girio
quote:
Orijinalden alıntı: bygamer
quote:
Orijinalden alıntı: Yaheli
quote:
oyuna haddinden fazla yatırarak mı haklı ?? oyunu çocuklar oynar bide çocukluğunu yaşıyamyanlar vardır parası ile satın alırlar ve mahfederler
GERÇEKTEN ÇOK HAKLIYMIŞ...
adamın parası varsa çocukluğu pazarlarda mı geçsin, fakir tesellisi yapmayın la
10 Tane bus 2.5mden 25m 5 tane 7 md 35mden 175m 20 22 tane de yakmalık 50m desen 250m toplam masraf iyiymiş keşke geçse ben bastığımda kac gblik item yaktım upgrade uğruna ama elde var sıfır.
Ben hem upgrade yüzünden battım, mis gibi ticaret varken kumara gerek yok :)
oyuna tekrar başlama sebebim oldun
quote:
Senin o değersiz dediğin şeyle 1 ay geçinen aileler var burda gelipde kendini beğenmişlik ypmanın bi alemi yok
Bu videoyu izleyip gaza gelmeyin arkadaşlar kasalarca denedm ayni bu tarz öyle patır patır geçmiyor kolay değil iyi düşünün
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme