Şimdi Ara

Sadece Ticaret Yapılacak Pazarı Hareketli ve Kalabalık SERVER Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-2 GB alıp, sadece al - sat ve çok ufak upgradeler ile GB kasmayı denesem hangi serveri önerirsiniz ?

char falan kasmayacam sadece sırf ticaret. Esnaf abi olucam

ayrıca belirli aralıklarla kaydettiğim gelişmeler ile SS arşivi yapsam

sıkılınca da satarım yada item basarım bişe yaparım.

Euko yada usko da en kalabalık server hangisi şuan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkin -- 1 Mart 2013; 15:57:34 >

• Beramus'u öneririm. Exp yerleri harici koxp yok denecek kadar az.Pazar hareketli.Eski oyuncular yavaştan dönüyor.Tavsiye ederim.
  • yok o kadar eski serverda düşünmüyorum

aslında euko en mantıklısı fakat user sayısı uskodan az kalıyor ve takılan item satılamadığından pazar canlı değil

uskoda en yeni server'a girmek ekstradan premium isteyecek ve koxp tavan yapmış durumda ölü bana göre.

Daha şimdiden vazgeçtim gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

yok o kadar eski serverda düşünmüyorum

aslında euko en mantıklısı fakat user sayısı uskodan az kalıyor ve takılan item satılamadığından pazar canlı değil

uskoda en yeni server'a girmek ekstradan premium isteyecek ve koxp tavan yapmış durumda ölü bana göre.

Daha şimdiden vazgeçtim gibi

ben geçen euko başlamıştım 1 gb çektim ardreamda 3-5 kişi online görünce bıraktım :D
  • Üst serverlarda ticaret yapılmaz, Helios ve altındakileri tercih et Titan ve Destan'da da piyasa henüz tam oturmuş değil.
  • bu adam para kazanmak için yapıcak bu işi. O yüzden bak gb fiyatı hangisinin daha yüksek ise orda başla. Pazar işi tamamen şans. Destan yapabilirsin bir bronze premium ile. Geceleri on olursan rahatlıkla para kasabilirsin. +5 chitin al sat upgrade yapmak istersende yine +5 chitin bas middle class kağıdıyla basılıyor geçme oranıda yüksek 7 tane +5'den 5 tane +7 bastığım oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odiyus

bu adam para kazanmak için yapıcak bu işi. O yüzden bak gb fiyatı hangisinin daha yüksek ise orda başla. Pazar işi tamamen şans. Destan yapabilirsin bir bronze premium ile. Geceleri on olursan rahatlıkla para kasabilirsin. +5 chitin al sat upgrade yapmak istersende yine +5 chitin bas middle class kağıdıyla basılıyor geçme oranıda yüksek 7 tane +5'den 5 tane +7 bastığım oluyor.

GB fiyatlarının yüksekliği ile ticaretin ne alâkası var anlamadım, zaten satış fiyatı yüksekse GB'nin oyundaki değeri de yüksektir, fiyatlar oyuna göre orantılıdır her zaman, ayrıca pazar ne zamandan beri şans işi olmuşta haberimiz yok? Upgrade ile karıştırdın sanırım, pazar işi akıl işidir mantık işidir. Ayrıca Destan'da oynuyorum arkadaşın sırf pazar yapmak için başlamasını kesinlikle tasiye etmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

quote:

Orijinalden alıntı: odiyus

bu adam para kazanmak için yapıcak bu işi. O yüzden bak gb fiyatı hangisinin daha yüksek ise orda başla. Pazar işi tamamen şans. Destan yapabilirsin bir bronze premium ile. Geceleri on olursan rahatlıkla para kasabilirsin. +5 chitin al sat upgrade yapmak istersende yine +5 chitin bas middle class kağıdıyla basılıyor geçme oranıda yüksek 7 tane +5'den 5 tane +7 bastığım oluyor.

GB fiyatlarının yüksekliği ile ticaretin ne alâkası var anlamadım, zaten satış fiyatı yüksekse GB'nin oyundaki değeri de yüksektir, fiyatlar oyuna göre orantılıdır her zaman, ayrıca pazar ne zamandan beri şans işi olmuşta haberimiz yok? Upgrade ile karıştırdın sanırım, pazar işi akıl işidir mantık işidir. Ayrıca Destan'da oynuyorum arkadaşın sırf pazar yapmak için başlamasını kesinlikle tasiye etmiyorum.

Üstadım şömyleki upgrade yaptıgın zaman gb fiyatı yüksek ise kazandıgın para da yüksek olur. Pazar şans işidir çünkü aldığın item bir anda fiyat düşüp elinde kalabiliyor. Yapabileceğini düşünüyorsa ne sıkıntı olaiblirki herkes gibi yapabilir.

• arkadaşlar benim düşüncem para kazanmak değil,

sadece eğlence amaçlı, ticaret al - sat kısmı o kazanılan 10 milyonun insanı mutlu etmesi lisede gidip 10 arkadaşa ballandıra ballandıra anlatman

şimdi anlatcak pek kimsem yok büyüdük artık ama olsun.

aradığım tek şey pazarın canlı olması.

Destan server'ında bu işi yapmamı neden önermiyorsun ?
  • al kxp 6 tane char aç bırak madene boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

al kxp 6 tane char aç bırak madene boşver

Hocam adam zevk almak istiyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hahah

Adam haklı Şimdiki o oyuna para yatırıp en kral itemleri alıp playerlığı sıfır olduğu halde item yüzünden bizi yatıran heriflere gıcık git 10 tane char aç koxpa bırak hepsini sat sonra parayla char diz

• quote:

Orijinalden alıntı: -LegaliiZe-

quote:

Hocam adam zevk almak istiyor :D

eŞimdi gelelim hayatın gerçeklerine bu arkadaş ticaret yaparak birşeyler elde etmek istiyor

Realist olmak gerekirse arkadaşın full 10/3 char yapabilmesi için ticarettende öte işlere girişmesi lazım

yapamaz mı bu charı yapar ama ne kadar sürer 1-2 sene diyelim

Bu arkadaşın hack yemeyeceği ne malum ?

yada ban yemeyeceği o yüzden zevk alamamaktan zevk almaya çalışsın

Bununda yolu böyle işlerden geçiyor kxpu desteklediğimden değil şartlar böyle gerektiriyor ticaret dönemide bitmiştir ko'da bana göre TL ile istediğiniz iteme sahip olabiliyorsunuz hatta kendinize özel item bile getirtebiliyorsunuz maddi gücünüz üst seviyelerdeyse böyle bir ortamda yaptığın ticaretin ne kadar kelime anlamına kavuşacağı tartışılır. Para kazanmak istiyorsan ya kxp yolundan gideceksin yada upgrade işine girip ya batıcan yada çıkıcan

• quote:

Orijinalden alıntı: im Vendetta

quote:

Hahah

Adam haklı Şimdiki o oyuna para yatırıp en kral itemleri alıp playerlığı sıfır olduğu halde item yüzünden bizi yatıran heriflere gıcık git 10 tane char aç koxpa bırak hepsini sat sonra parayla char diz

playerlığı sıfır olduğu halde item yüzünden bizi yatıran heriflere gıcık git 10 tane char aç

Bu kısım hoşuma gitti forumda kafa dengim adamlar da varmış mutlu oldm

• illa zevk almaksa amacın 28 günlük kous bot 15 tl. Bronze Pre 17 tl. 4 gb = 20 tl bi priest aç str ver +7 ii al zevkin kralı. Anca bu şekil oynanır bu oyun. Biraz önce jr de ful k0xp geldi karşımıza Pathos 83 wari.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.