Bugün yeni bir güncelleme gelmiş, ufak tefek değişkilikler ve güvenlik güncellemesi... Android 11 veya 12 bu serilere gelmeyecek sanırım, |
SADECE SONY XR A80 Oled Google TV (ANA KONU) (11. sayfa)

-
-
Browser adında tarayıcı var onu dene
Aynı sorun bendede vardı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar letgo da sıfır bir tane sony xr-55a80k buldum logo yanıkları yada başka sorunları var mı bu model de oled yanmaları varsa genel olarak hiç bulaşmayayım ne dersiniz teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeerken -- 31 Aralık 2024; 14:23:35 > -
Ocak 23 den belli hiç kısıtlamadan acımadan kullanıyorum şu güne kadar bir sorun yok.
-
Teşekkürler bir deneyeyim.
-
Tv için deneyimleriniz neler hala alınır mı
-
Ben Nisan 2023 almıştım,neredeyse 2 yıl oldu,TV,oyun,ve sinema için kullanıyorum,çok güzel bir panel,tek pişmanlığım 55aldim,keşke 65 inç alsaydim ..ama biliyorsunuz Sony tv ülkemizden çekildi,ben bugün alıyor olsam LG alırdım,c4 evo serisine bi bakın bence...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında şöyle bir konu var bu ürünü müşteri alıyor daha sonra cihazın panelinde sorun çıkıyor sonra servis ürünün panelini değiştiriyor.Ancak müşteri ürünü yeni aldığı için sıfır cihaz istiyor ürünü kabul etmiyor. Tüketici hakem heyetine gidiyor. Sonra ürünü iade ediyor. Ürün şuan paneli servis tarafından değiştirilmiş bir ürün.Sizce böyle bir ürün alınır mı makul fiyata
-
XR A80 Yeni yazılım V6.7632
- Apple AirPlay üzerinden ilk bağlantının başarısız olmasına yol açan bir sorun giderildi
- TV güvenliği iyileştirildi
- Genel TV performansı iyileştirildi
-
Sony Türkiye'den çekilerek bizi üzdü. Alt kata 77' Oled düşünüyorum ama Türkiye de şuan Sony kalitesinde bir TV göremedim :(
Bir girişimci firma belki Sony Türkiye'ye getirir diye umut ediyorum.
-
Free Vpn olarak hangi uygulamayı kullanıyorsunuz ?
-
Güzel haber yeni yazılım
XR A80 Yeni yazılım V6.8022
Avantajlar ve İyileştirmeler
- TV'nin Android sürümü 12'ye güncellendi
- Eco Dashboard (Eko Pano) arayüzü iyileştirildi
- Screen Reader'ın (Ekran Okuyucu) adı değiştirildi ve Yardım Kılavuzu'ndaki QR kodu okuma işlevi iyileştirildi
- Zayıflatıcı ayarının (LNA) menü arayüzü iyileştirildi
- Bravia Sync aracılığıyla bağlı ev sineması ekipmanının ürün adının gösterilmesi için destek sağlandı
- Belirli web akışı içeriğinin tarayıcıda çoğaltılmış olarak göründüğü bir sorun çözüldü
- TV güvenliği iyileştirildi
- TV'nin genel performansını iyileştirir
Not :Bu yazılım güncellemesi yalnızca 6.3628 veya üzeri yazılım sürümüyle çalışan televizyonlarda geçerlidir. Devam etmeden önce şu anki yazılım sürümünü kontrol edin. Televizyonunuzun sürüm numarası 6.3628 sürümünden düşükse 6.8022 sürümüne güncelleme yapmadan önce 6.7632 yazılım sürümünü yükleyin.
-
Son güncellemede ne yaptılarsa televizyon bir türlü düzelmiyor. Ara sıra hızlı menüdeki parlaklık ayarları gidiyor. Birkaç saat sonra kendi kendine geri geliyor. Ne yeniden başlatmak ne de fişi çıkarıp takmak işe yarıyor, kendi kafasına estiğinde dönüyor. Bugün de televizyonun TV bölümü gitti. NE yaptıysam antenli TV kısmına geçemiyorum bir türlü, sadece uygulamalardan izleyebiliyorum. Yine epey uğraştım fiş çıkart tak falan gelmedi. Herhalde bu da kendi kendine düzelir deyip saldım. Benim gibi son güncellemeden beri böyle saçma sorunlar yaşayan var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X