Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (738. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.758
Cevap
221
Favori
1.009.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
Giriş

Problem nedir bilmiyorum ama 15.000₺'ye eskisi gibi olacaksa yaptırılırdı bence. 15.000₺'ye TCL'in 6 serisi modelleri bile alınamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sony 55xf9005 TV, Pioneer VSX-1131 AVR, Philips Hue HDMI Sync Box, Philips Hue Lightstrip Gradient, Polk Audio CSi A6, Heco Victa Prime 702, Polk Audio DSW PRO 550wi, Audio PRO Stage 22, HyperX Revolver S, Xiaomi Mi Box, Zidoo Z9X, Xbox Series X, Playstation 5 Pro, Asus RT-AX82U Gaming Router, Thrustmaster T598 Direct Axial Drive Direksiyon Seti, Thustmaster TSS Saparco Mod el freni
    Music Setup: Rotel RA-12, Monitor Audio Bronze 2, Pro-Ject 1Xpression III Comfort, Zidoo Z9X, Topping D50S
    PC: MAG X870 Motherboard, AMD Ryzen 9 7950X3D, RTX 4070 Ti Super, 64GB Ram
    Apple Mac Mini: M4 Pro, 24GB Ram
    Dell S3422DWG Ultrawide Monitör, Philips Hue Play gradient lightstrip, EverSolo H2 ES9038Q2M DAC, Kanto YU4 Active Speaker, Definitive Technology Descend DN8 Subwoofer, Havit Gamenote GK50 Pro Microphone, APC BGM2200B-GR Gaming Ups
  • Demiurgos kullanıcısına yanıt

İnsanın bu fiyatlara göz göre veresi gelmiyor. Almanyada 60.000 tl olan tv burda 128.000

SADECE SONY XF90 (BABA KONU)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    LED TV:SONY KD-55XF 9005 ///AV Receiver: Sony STR-DB 1080 QS ///Stereo Amplifikatör: DENON PMA-2010 AE ///CD Player:MARANTZ CD7300 GOLD///Tuner:Denon TU 1500 AE///BD Player: PANASONIC BDT-300 EG//Media Player:DUNE BD PRIME 3.0 ///Equalizer: TECHNICS SH-8055////Front Hop:JBL E 100/// Center:JBL EC 35///Surround:JBL E 30///Subwoofer: DEFINITIVE TECHNOLOGY SUPER CUBE II
  • deppechemode45 D kullanıcısına yanıt
    Ben yılbaşından önce mağazadan özel fiyat ile aldım hocam.Bu fiyatın çok çok altına aldım tabi.Bu fiyat şu anda afaki ve astronomik bir fiyat olmuş.Bana uygun fiyattan vermelerinin nedeni ise hem yıl sonu hem de ay sonu olması sebebiyle hedef tutturmak için diye düşünüyorum.Yurtdışına bakacak olursak aslında araba fiyatları çok daha üzücü bence!

LED TV:SONY KD-55XF 9005 ///AV Receiver: Sony STR-DB 1080 QS ///Stereo Amplifikatör: DENON PMA-2010 AE ///CD Player:MARANTZ CD7300 GOLD///Tuner:Denon TU 1500 AE///BD Player: PANASONIC BDT-300 EG//Media Player:DUNE BD PRIME 3.0 ///Equalizer: TECHNICS SH-8055////Front Hop:JBL E 100/// Center:JBL EC 35///Surround:JBL E 30///Subwoofer: DEFINITIVE TECHNOLOGY SUPER CUBE II

Sony gelse, bu fiyatlarin daha yukarisi olacak bu kesin....

O anlık fiyat, dün 99.000 TL imiş. Stok kalmayınca fiyatlar afaki. 28 kasımda aynı TV 77.000 TL'den satılmış. Stok gelince yine 90K civarına iner. Mediamarkt'tan almaya mecbur değilsiniz.

Nerden alacağım Şuan piyasada 125 ten aşağı fiyatı yok. . Avrupada rutin her zamanki fiyatı 60.000 iken bizde nasıl oluyorda özel geceler günler dışında 128.000 tl den satılabiliyor. Bunu sorgulamıyormusunuz

Mesele sony tcl kıyası değil. Avrupada 60 olan tv bizim ulkede nasıl 128 lere kadar saçma bir fiyattan satılabiliyor

Siz kaça aldınız

Bende kiyaslamadim ki zaten ? Ek vergilerden dolayi Sony daha pahaliya gelir dedim..Zaten Sony Her zaman pahali diger markalardan..En dusuk seviye Tv'ler bile..Ama cok Saglam Tv'ler..

Şuan n11 de mediamarkt satıcısında 103.500

Bence gidi mediamarkt'a soruni ama büyük ihtimal size serbest piyasa cevabı vereceklerdir.

Dostum bu çok göreceli bir soru.İşin içine sadece maddiyat değil beğeni,kullanım alışkanlıkları ve beklentiler giriyor.Ben almadan önce hem LGC5 hem de C8K yı inceledim.Hakkını yemeyelim siyah konusunda oledin eline kimse su dökemez o tamam.Gerçi C8K da gayet başarılı ama doğası gereği bir Oled değil tabi.Özellikle Blade Runner 2049 filmini açtırdım you tubedan ve karanlık sahneler çok başarılıydı C8K da da.Ayrıca oledde renkler de (daha önce yazdığım gibi) C8K ya göre biraz daha natürel.Ha ben pastel tonlarda seviyorum TV yi belki de o yüzden C8K daha canlı gelmiş olabilir bana ama göz zamanla alışıyor zaten.Bu kararı tamamen senin kıyaslayarak vermen gerekiyor.C5 e defalarca baktım ve C8K ya da baktım ama nasıl desem her şeye rağmen bir şey eksik geldi bana(tamamen subjektif bir yorumdur katılmayanlar saldırmasın hemen😁) mesela sanki pir pus,hafif bir katman varmış gibi geldi.Ama C8K daha canlı daha dinamik ve daha net geldi ve nihai kararım o oldu.Hiç pişman değilim ve gayet mutluyum.Eğer Oled bende o dediğim hissiyatı yaşatmasaydı inan arkama bakmaz onu alırdım!Şimdi geldiğim noktada durum şu.TV nin bütün detaylarını öğrendikçe ve deneme yanılma yoluyla ince ayarları çözdükçe ve tamamen kendi zevkime göre ayarladıkça daha çok keyif alır oldum.Velhasıl kelam,milletin yazdığını boşver!Forum resmen Oledciler ve Mini ledciler olarak 2 ye bölünmüş durumda😁Ha bir de TCL çiler ve Diğerleri var tabi.Ama nihayetinde en doğru kararı senin gözlerin verecek.İzle karşılaştır ve hangisi içine sinerse al geç ve arkana bile bakma bence.

• Demiurgos kullanıcısına yanıt

G5 keserdi sizi :))

Ben Yillarca Sony' den sonra 65 G5 Oled aldim..C5 yaninda sönük kaliyor tabi, ozellikle parlaklik acisindan..G5 Ayri bir dunya acikcasi..

• ℅51'e ℅49 TCL Sony ortaklığı başlayacak, bundan sonra Bravia'ları TCL üretecekmiş. Tabii 1.5-2 yılı bulabilir.
    Belki bu vasıtasıyla Sony Türkiye'ye geri döner.

Sony 55xf9005 TV, Pioneer VSX-1131 AVR, Philips Hue HDMI Sync Box, Philips Hue Lightstrip Gradient, Polk Audio CSi A6, Heco Victa Prime 702, Polk Audio DSW PRO 550wi, Audio PRO Stage 22, HyperX Revolver S, Xiaomi Mi Box, Zidoo Z9X, Xbox Series X, Playstation 5 Pro, Asus RT-AX82U Gaming Router, Thrustmaster T598 Direct Axial Drive Direksiyon Seti, Thustmaster TSS Saparco Mod el freni
    Music Setup: Rotel RA-12, Monitor Audio Bronze 2, Pro-Ject 1Xpression III Comfort, Zidoo Z9X, Topping D50S
    PC: MAG X870 Motherboard, AMD Ryzen 9 7950X3D, RTX 4070 Ti Super, 64GB Ram
    Apple Mac Mini: M4 Pro, 24GB Ram
    Dell S3422DWG Ultrawide Monitör, Philips Hue Play gradient lightstrip, EverSolo H2 ES9038Q2M DAC, Kanto YU4 Active Speaker, Definitive Technology Descend DN8 Subwoofer, Havit Gamenote GK50 Pro Microphone, APC BGM2200B-GR Gaming Ups
  • 
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.