< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (734. sayfa)

-
-
-
Anladım bende bu kadar değil maölar hatta daha net bende spor mod açıp seyredersen baya güzel oluyor .artık gittiği kadar kullanacağız piyasa tv 10 basar halen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba sizde problem olmamasına rağmen sevindim ben orjinal servisinde değiştirildi fakat ledlerin üzerindeki yapışkan perde sanırım fabrikada presle yapıstırıyorlar mış ama bendekinde boşluk var sanırım
bu yuzden gölge olusuyor hareketli sahnelerde
şimdiki tvlerde mini led de olsa malesef problemler devam ediyor sony kalitesinde tv yok malesef sony de türkiye pazarından çekildi artık microled teknolojisi bekleyeceğiz
-
Arkadaşlar Sony xf90 televizyonum uydu yayını sırasında biranda gitti ve tv'de Sony yazısının altındaki ışık kırmızı renk yanıp sönüyor ve arka arkaya 6 kez yanıp sönüyor. Tv'yi prizden çıkarıp 5 dakika bekleyin düzelebilir yazmışlar yaptım düzelmedi. Böyle birşeyle karşılaşan oldu mu olduysa sorunu nasıl çözdü acaba, ayrıca İstanbul içi güvenilir Sony servisi nereden bulurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar güncel kanal listesine nasıl nereden ulaşabilirim
saygılar
-
donanımhaber forum
SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİ | DonanımHaber Forumhttps://forum.donanimhaber.com/sony-android-tv-hazir-kanal-listesi--137360011 -
Sony telegram veya WhatsApp Grubu vardı.bilen gören veya üye alan varsa link atabilir mi
Geçmiş olsun bende aynı sorun oldu yukarı doğru okursanız tv görüntüleri ve hataları msj görürsünüz .led patlıyor sizde büyük ihtimal öyle olmuştur .Ben florya sony bayisini aradım ist.gelip evden alıp yapıp evegetirdiler 8000 tl mal oldu .10 bar. Led değişmiş usta sönenlerin yanı sıra diğerlerinide değiştim dedi.sonradan sıkıntı olmasın diye .6 ay parça garantili .ben memnun kaldım .artık nerde bırakır allah bilir
Sağolun, bana başka bir Sony servisi besleme kartı değişecek deyip çok yüksek astronomik bir fiyat çıkardı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmayı düşünüyorum çünkü alt tarafı besleme kartı örneğin ana kart değişse 100 bin mi isteyeceklerdi.Daha önce besleme kartı değiştiren arkadaşlar varsa bir zahmet ne kadara mal olduğunu buraya cevap olarak yazarlarsa çok iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satem -- 13 Temmuz 2025; 11:14:45 >
merhaba merter elektronikten fiyat alıp parça fiyatını karsılaştırma yapınız isterseniz
özel değilse servis ne kadar fiyat çıkardı bilgi rica ediyorum
besleme kartı değişimi daha kolay ben komple led değişimini 9500 tl servis yaptı ancak dikey banding problemi ışık kaçırma vs problem oldu maç izleyen birisi olmasam bu hali ile bile çoğu televizyondan daha iyi
-
Sizin ödediğiniz rakamın 2.7 katından bile fazla fiyat çıkardılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satem -- 14 Temmuz 2025; 1:45:35 >
Merhaba gerçekten güç kartı arızası varsa led değişiminden daha kolay
Merter elektronik fiyat alın ekranını kırılan tvlerden çıkma anakartlar var diye duydum
Normal tv tamircisi halleder diye düşünüyorum karar sizin tabi
O paralara komple tv satıyorlar 55c755 gibi
55c855 gibi tcl modelleri var
Ama upscale performansı elinozdeki tv yi tutmaz
Merhaba hocam, sizin komple led değişimini 9500 Tl'ye Sony Türkiye ile anlaşması olan Sony'nin orijinal sitesinde adı olan resmi Sony servisi yaptı değil mi? Yani Sony tv tamir eden ama Sony ile anlaşması olmayan normal bir tamirci servis değildi değil mi?
Ben olsam parçayı int alıp kendim takarım elim yatkındır cokda zor birşey değil sadece tv sökerken dikkatli temiz şekilde sökmek gerisi cok basit .ben led olduğundan led bulma onu vıkarma biraz daha uğraştırıyor .zamanında samsung tv söküp topladım yutube .video falan bakarak .
Sony yetkili servisinde yapıldı
Merhaba. Bizim tv lerde digitürk ü modüllü üyelik ile izleyen var mı? Kutuya göre 4k kanal da iyileşme oluyor mu maçlarda?
Merhaba digitürk te maalesef gerçek 4k yayın yok
Çok büyük beklentiniz olmasın
4k yayın sahte bitratesi düşük
Elimizde tv nin upscale performansı cok iyi ama led değişiminden sonra maç yayınlarında golgelenme sorunu oluştu bende o yüzden başka odaya kurdum yedek tv olarak
Oturma odasına 65 oled aldım uydu yayınlarında sony performansı daha iyi upscale performansı cok iyi sony nin
Hocam cevap için teşekkür ederim. Sonuç olarak çok beklenti olmadan modül kutudan iyi mi diyorsun?
Eğer enigma 2 uydu aliciniz varsa modülü kullanmak istediğiniz gibi kanal listesini ayarlarsiniz
Ama tv de kullanacaksaniz digitürk uydu cihazı ile kullanmak daha iyi bence tabi karar sizin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X