< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

2 Mobil
|
|
|
merhaba sizde problem olmamasına rağmen sevindim ben orjinal servisinde değiştirildi fakat ledlerin üzerindeki yapışkan perde sanırım fabrikada presle yapıstırıyorlar mış ama bendekinde boşluk var sanırım bu yuzden gölge olusuyor hareketli sahnelerde şimdiki tvlerde mini led de olsa malesef problemler devam ediyor sony kalitesinde tv yok malesef sony de türkiye pazarından çekildi artık microled teknolojisi bekleyeceğiz |
|
|
|
|
|
Sağolun, bana başka bir Sony servisi besleme kartı değişecek deyip çok yüksek astronomik bir fiyat çıkardı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmayı düşünüyorum çünkü alt tarafı besleme kartı örneğin ana kart değişse 100 bin mi isteyeceklerdi.Daha önce besleme kartı değiştiren arkadaşlar varsa bir zahmet ne kadara mal olduğunu buraya cevap olarak yazarlarsa çok iyi olur < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satem -- 13 Temmuz 2025; 11:14:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
merhaba merter elektronikten fiyat alıp parça fiyatını karsılaştırma yapınız isterseniz özel değilse servis ne kadar fiyat çıkardı bilgi rica ediyorum besleme kartı değişimi daha kolay ben komple led değişimini 9500 tl servis yaptı ancak dikey banding problemi ışık kaçırma vs problem oldu maç izleyen birisi olmasam bu hali ile bile çoğu televizyondan daha iyi |
|
Sizin ödediğiniz rakamın 2.7 katından bile fazla fiyat çıkardılar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satem -- 14 Temmuz 2025; 1:45:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba gerçekten güç kartı arızası varsa led değişiminden daha kolay Merter elektronik fiyat alın ekranını kırılan tvlerden çıkma anakartlar var diye duydum Normal tv tamircisi halleder diye düşünüyorum karar sizin tabi O paralara komple tv satıyorlar 55c755 gibi 55c855 gibi tcl modelleri var Ama upscale performansı elinozdeki tv yi tutmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba hocam, sizin komple led değişimini 9500 Tl'ye Sony Türkiye ile anlaşması olan Sony'nin orijinal sitesinde adı olan resmi Sony servisi yaptı değil mi? Yani Sony tv tamir eden ama Sony ile anlaşması olmayan normal bir tamirci servis değildi değil mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Merhaba digitürk te maalesef gerçek 4k yayın yok Çok büyük beklentiniz olmasın 4k yayın sahte bitratesi düşük Elimizde tv nin upscale performansı cok iyi ama led değişiminden sonra maç yayınlarında golgelenme sorunu oluştu bende o yüzden başka odaya kurdum yedek tv olarak Oturma odasına 65 oled aldım uydu yayınlarında sony performansı daha iyi upscale performansı cok iyi sony nin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Eğer enigma 2 uydu aliciniz varsa modülü kullanmak istediğiniz gibi kanal listesini ayarlarsiniz Ama tv de kullanacaksaniz digitürk uydu cihazı ile kullanmak daha iyi bence tabi karar sizin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|