Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.656
Cevap
216
Favori
979.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • chromecast'i çalışan var mı aranızda,son yazılmda?Yani pc den yada cep telefonunda tv ye aktarım olmuyor.
  • Arkadaşlar hepsiburadada şöyle bir yorum gördüm buradaki olumsuz durumları başka yaşayan var mı yoksa istisnai bir durum mu?

"Berbat bir deneyim
    Televizyonu 3 aydır kullanıyorum inanılmaz problemli bir ürün. Sorunlar yazılım kaynaklı sanırım Her güncellemede daha da kötü hale geldi. Tv'yi stand by moduna alınca yani kumandadan kapatınca uzun süre bekleyince tekrar açılmıyor fişten çıkarıp takmak gerekiyor. Android 8 guncellemesinden sonra parlaklık yarı yarıya azaldı son güncellemeyle tekrar düzeldi, bu sefer tv uzun süre bekleme modunda kapalı kaldıktan sonra açınca kendi kendine sistem açilıp kapanmaya başladı bu sefer fişten çıkarıp takınca da düzelmedi, uzun süre bekleyip takıp fabrika ayarlarına sıfırlayınca şimdilik düzelmiş görünüyor ama pek güven vermiyor açıkcası.Güncellemeden önce hard diskdeki 4k videoları oynatmıyordu ses var görüntü yok. Önceki yazılım sürümünde ps4'e bravia sync yapınca veya kablosuz kulaklık bağlayıp kullandiktan sonra normal tv hoparlörüne alinca ses gidip gelmiyordu. Yine tv'den önce ps4'u acip sonra tv'yi açınca kendi kendine açılıp kapanıyordu düzelmesi için tekrar başlatmak gerekiyordu, şimdi yukarda bahsettiğim gibi uzun süre kapalı kalinca yani gece kapatıp gündüz açınca kendi kendine tekrar kapanip açılmaya başladı ps4'den bağmsız olarak. O sürece girince kesinlikle kullanmak imkansiz 1 dk icinde menuden reset atmaya imkan olmadan açılıp kapanıyor o da bir saat gibi bekleyip tekrar açınca resetleyerek geçici olarak çözüldü gibi. Önceki tv'de kullandiğım hard diski kesinlikle tanimadı format atip biçimlendirdim bu sefer her seferinde tekrar hard disk içeriğini tarıyor ilk defa takmışım gibi, tarayıp okuması da çok uzun sürüyor. Menu çok hantal ve kullanışsız. Kumanda çok kötü ve kullanışsiz, sanki kasıtlı olarak kullanımi zorlaştırsın diye tasarlanmış. Youtube uygulamasinda bazen videolari oynatmiyor tvyi tekrar başlatmak gerekiyor. Önceki tv'm de üst model 4k bir LG'ydi bu sefer benzer özelliklerde daha ucuz diye bunu aldim çok pişmanım bir daha asla sony'den tv almam. Tv'deki uygulamaları çok kullaniyorsanız kesinlikle sony'den uzak durun LG''den şaşmayın."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Youtube'da ben de sorun yaşıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: directus

Arkadaşlar hepsiburadada şöyle bir yorum gördüm buradaki olumsuz durumları başka yaşayan var mı yoksa istisnai bir durum mu?

"Berbat bir deneyim
    Televizyonu 3 aydır kullanıyorum inanılmaz problemli bir ürün. Sorunlar yazılım kaynaklı sanırım Her güncellemede daha da kötü hale geldi. Tv'yi stand by moduna alınca yani kumandadan kapatınca uzun süre bekleyince tekrar açılmıyor fişten çıkarıp takmak gerekiyor. Android 8 guncellemesinden sonra parlaklık yarı yarıya azaldı son güncellemeyle tekrar düzeldi, bu sefer tv uzun süre bekleme modunda kapalı kaldıktan sonra açınca kendi kendine sistem açilıp kapanmaya başladı bu sefer fişten çıkarıp takınca da düzelmedi, uzun süre bekleyip takıp fabrika ayarlarına sıfırlayınca şimdilik düzelmiş görünüyor ama pek güven vermiyor açıkcası.Güncellemeden önce hard diskdeki 4k videoları oynatmıyordu ses var görüntü yok. Önceki yazılım sürümünde ps4'e bravia sync yapınca veya kablosuz kulaklık bağlayıp kullandiktan sonra normal tv hoparlörüne alinca ses gidip gelmiyordu. Yine tv'den önce ps4'u acip sonra tv'yi açınca kendi kendine açılıp kapanıyordu düzelmesi için tekrar başlatmak gerekiyordu, şimdi yukarda bahsettiğim gibi uzun süre kapalı kalinca yani gece kapatıp gündüz açınca kendi kendine tekrar kapanip açılmaya başladı ps4'den bağmsız olarak. O sürece girince kesinlikle kullanmak imkansiz 1 dk icinde menuden reset atmaya imkan olmadan açılıp kapanıyor o da bir saat gibi bekleyip tekrar açınca resetleyerek geçici olarak çözüldü gibi. Önceki tv'de kullandiğım hard diski kesinlikle tanimadı format atip biçimlendirdim bu sefer her seferinde tekrar hard disk içeriğini tarıyor ilk defa takmışım gibi, tarayıp okuması da çok uzun sürüyor. Menu çok hantal ve kullanışsız. Kumanda çok kötü ve kullanışsiz, sanki kasıtlı olarak kullanımi zorlaştırsın diye tasarlanmış. Youtube uygulamasinda bazen videolari oynatmiyor tvyi tekrar başlatmak gerekiyor. Önceki tv'm de üst model 4k bir LG'ydi bu sefer benzer özelliklerde daha ucuz diye bunu aldim çok pişmanım bir daha asla sony'den tv almam. Tv'deki uygulamaları çok kullaniyorsanız kesinlikle sony'den uzak durun LG''den şaşmayın."
    1 Televizyonu 3 aydır kullanıyorum inanılmaz problemli bir ürün. 1 yıldan fazladır kullanıyorum inanılmaz problemli değil hatta genel olarak memnunum
    2 Sorunlar yazılım kaynaklı sanırım Her güncellemede daha da kötü hale geldi. evet güncellemeler ile bazı şeylerde sıçabiliyorlar ama bazı şeyleride düzeltebiliyorlar
    3 Tv'yi stand by moduna alınca yani kumandadan kapatınca uzun süre bekleyince tekrar açılmıyor fişten çıkarıp takmak gerekiyor. 1 yıldan fazladır hiç yaşamadım sürekli stand by modunda hatta yazlığa gidip geliyorum bazen 1 hafta hiç sorun olmuyor
    4 Android 8 guncellemesinden sonra parlaklık yarı yarıya azaldı son güncellemeyle tekrar düzeldi, Doğru kendi yaptıkları sorunu düzelttiler yeni güncelleme ile
    5 bu sefer tv uzun süre bekleme modunda kapalı kaldıktan sonra açınca kendi kendine sistem açilıp kapanmaya başladı bu sefer fişten çıkarıp takınca da düzelmedi, uzun süre bekleyip takıp fabrika ayarlarına sıfırlayınca şimdilik düzelmiş görünüyor ama pek güven vermiyor açıkcası: yaşamadım böyle bir durum yorum yapamıyorum.
    6 Güncellemeden önce hard diskdeki 4k videoları oynatmıyordu ses var görüntü yok. yaklaşık 10 tane 4k film izledim hiçbir şekilde sorun yaşamadım
    7 Önceki yazılım sürümünde ps4'e bravia sync yapınca veya kablosuz kulaklık bağlayıp kullandiktan sonra normal tv hoparlörüne alinca ses gidip gelmiyordu. (Kablosuz kulaklık takmadım yorum yapamıyorum.)
    8 Yine tv'den önce ps4'u acip sonra tv'yi açınca kendi kendine açılıp kapanıyordu düzelmesi için tekrar başlatmak gerekiyordu, (ps4 bağlı bu sorunu yaşamadım)
    9 şimdi yukarda bahsettiğim gibi uzun süre kapalı kalinca yani gece kapatıp gündüz açınca kendi kendine tekrar kapanip açılmaya başladı ps4'den bağmsız olarak.(Geçe açılıp kapanıyorsa bilmiyorum geceleri tv nin olduğu odada değilim :))
    10- Önceki tv'de kullandiğım hard diski kesinlikle tanimadı format atip biçimlendirdim bu sefer her seferinde tekrar hard disk içeriğini tarıyor ilk defa takmışım gibi, tarayıp okuması da çok uzun sürüyor. (Yaklaşık 10 farklı 1 veya 2 tb lık disk taktım tanıma gibi sorun olmadı sadece kanal listesi atarken ntfs flash diski tanımadı fat32 yaptım flash diski sorun düzeldi.)
    11 Menu çok hantal ve kullanışsız.(Haklı menusu gerçekten hantal ama kullanışsız değil şahsen hantal olduğuna katılıyorum çok ağır bir menüsü var ama kullanışsız diyemiyorum )
    12 Kumanda çok kötü ve kullanışsiz, sanki kasıtlı olarak kullanımi zorlaştırsın diye tasarlanmış.(Kumandasından ne beklediğine bağlı sonuç olarak tv nin yanında akıllı kumandada verselermiş güzel olurmuş fakat maalesef yok ve alırken bu kutu içeriğini biliyorduk. kumandayı bu çağda illaki tv nin üstüne tutarak kullanmakta insanı sinir edebiliyor.)
    13 Youtube uygulamasinda bazen videolari oynatmiyor tvyi tekrar başlatmak gerekiyor.(Hiç denk gelmedim 4k larda takılma yaşıyorum bunun nedenide internet bağlantı hızım ile alakalı diye düşünüyorum)
    14 Önceki tv'm de üst model 4k bir LG'ydi bu sefer benzer özelliklerde daha ucuz diye bunu aldim çok pişmanım bir daha asla sony'den tv almam. (Tekrar sony alırım bir önceki televizyonum bilenler için 47LM960V idi ve kesinlikle lg ye tövbe birdaha kuruş vermem)
    15 Tv'deki uygulamaları çok kullaniyorsanız kesinlikle sony'den uzak durun LG''den şaşmayın. lg nin allah belasını versin :) okadar uzak duracağım bir tv benim için
    lg den yana kendi kötü deneyimlerimden dolayı bunları yazıyorum
    tvnin kalitesinden ziyade servis ve iletişimi konusunda sıkıntılarım oldu
    ama kesinlikle lg türkiye malının arkasında durmadı satıcılarından yana oldu bu yüzden lg ye ayrı bir gıcığım :)
    bunlar benim kendi görüşlerim kimsenin referans almasına gerek yok.

• Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    Böyle durumlarda ilgili yazılımı ayarlar altından zorla kapatın veya datasını silin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolasea

1 Televizyonu 3 aydır kullanıyorum inanılmaz problemli bir ürün. 1 yıldan fazladır kullanıyorum inanılmaz problemli değil hatta genel olarak memnunum
    2 Sorunlar yazılım kaynaklı sanırım Her güncellemede daha da kötü hale geldi. evet güncellemeler ile bazı şeylerde sıçabiliyorlar ama bazı şeyleride düzeltebiliyorlar
    3 Tv'yi stand by moduna alınca yani kumandadan kapatınca uzun süre bekleyince tekrar açılmıyor fişten çıkarıp takmak gerekiyor. 1 yıldan fazladır hiç yaşamadım sürekli stand by modunda hatta yazlığa gidip geliyorum bazen 1 hafta hiç sorun olmuyor
    4 Android 8 guncellemesinden sonra parlaklık yarı yarıya azaldı son güncellemeyle tekrar düzeldi, Doğru kendi yaptıkları sorunu düzelttiler yeni güncelleme ile
    5 bu sefer tv uzun süre bekleme modunda kapalı kaldıktan sonra açınca kendi kendine sistem açilıp kapanmaya başladı bu sefer fişten çıkarıp takınca da düzelmedi, uzun süre bekleyip takıp fabrika ayarlarına sıfırlayınca şimdilik düzelmiş görünüyor ama pek güven vermiyor açıkcası: yaşamadım böyle bir durum yorum yapamıyorum.
    6 Güncellemeden önce hard diskdeki 4k videoları oynatmıyordu ses var görüntü yok. yaklaşık 10 tane 4k film izledim hiçbir şekilde sorun yaşamadım
    7 Önceki yazılım sürümünde ps4'e bravia sync yapınca veya kablosuz kulaklık bağlayıp kullandiktan sonra normal tv hoparlörüne alinca ses gidip gelmiyordu. (Kablosuz kulaklık takmadım yorum yapamıyorum.)
    8 Yine tv'den önce ps4'u acip sonra tv'yi açınca kendi kendine açılıp kapanıyordu düzelmesi için tekrar başlatmak gerekiyordu, (ps4 bağlı bu sorunu yaşamadım)
    9 şimdi yukarda bahsettiğim gibi uzun süre kapalı kalinca yani gece kapatıp gündüz açınca kendi kendine tekrar kapanip açılmaya başladı ps4'den bağmsız olarak.(Geçe açılıp kapanıyorsa bilmiyorum geceleri tv nin olduğu odada değilim :))
    10- Önceki tv'de kullandiğım hard diski kesinlikle tanimadı format atip biçimlendirdim bu sefer her seferinde tekrar hard disk içeriğini tarıyor ilk defa takmışım gibi, tarayıp okuması da çok uzun sürüyor. (Yaklaşık 10 farklı 1 veya 2 tb lık disk taktım tanıma gibi sorun olmadı sadece kanal listesi atarken ntfs flash diski tanımadı fat32 yaptım flash diski sorun düzeldi.)
    11 Menu çok hantal ve kullanışsız.(Haklı menusu gerçekten hantal ama kullanışsız değil şahsen hantal olduğuna katılıyorum çok ağır bir menüsü var ama kullanışsız diyemiyorum )
    12 Kumanda çok kötü ve kullanışsiz, sanki kasıtlı olarak kullanımi zorlaştırsın diye tasarlanmış.(Kumandasından ne beklediğine bağlı sonuç olarak tv nin yanında akıllı kumandada verselermiş güzel olurmuş fakat maalesef yok ve alırken bu kutu içeriğini biliyorduk. kumandayı bu çağda illaki tv nin üstüne tutarak kullanmakta insanı sinir edebiliyor.)
    13 Youtube uygulamasinda bazen videolari oynatmiyor tvyi tekrar başlatmak gerekiyor.(Hiç denk gelmedim 4k larda takılma yaşıyorum bunun nedenide internet bağlantı hızım ile alakalı diye düşünüyorum)
    14 Önceki tv'm de üst model 4k bir LG'ydi bu sefer benzer özelliklerde daha ucuz diye bunu aldim çok pişmanım bir daha asla sony'den tv almam. (Tekrar sony alırım bir önceki televizyonum bilenler için 47LM960V idi ve kesinlikle lg ye tövbe birdaha kuruş vermem)
    15 Tv'deki uygulamaları çok kullaniyorsanız kesinlikle sony'den uzak durun LG''den şaşmayın. lg nin allah belasını versin :) okadar uzak duracağım bir tv benim için
    lg den yana kendi kötü deneyimlerimden dolayı bunları yazıyorum
    tvnin kalitesinden ziyade servis ve iletişimi konusunda sıkıntılarım oldu
    ama kesinlikle lg türkiye malının arkasında durmadı satıcılarından yana oldu bu yüzden lg ye ayrı bir gıcığım :)
    bunlar benim kendi görüşlerim kimsenin referans almasına gerek yok.

Alıntıları Göster
    Cevaplara ben de katılıyorum. Tv nin kanal geçişleri ve menüsü yavaş. Onun dışında stremio dan tutun iptv ye kadar, her şeyi gayet kullanışlı. Usb ile saniyeler içinde kanal atabiliyorsunuz. Kusursuz elektronik cihaz yoktur, ama tv çok iyi. Hepsiburada yorumunu kim yazdı ise şanssız bir cihaza denk gelmiş.

• directus D kullanıcısına yanıt
    Dostum çoğunluk memnun, insan yapımı bir ürünün %100'ünün sorunsuz olması beklenemez. Bang&Olufsen veya Loewe'de alsan sorun yaşama ihtimalin az da olsa var. Küçük bir azınlığın sorun yaşaması o markayı ve modeli kötü yapmaz. Ayrıca TV'nin üzerindeki medya oynatıcıdan medet ummak doğru değil. Nvidia Shield, Apple TV 4K falan da almana gerek yok, Xiaomi Mi Box alsan, yine TV'nin üzerindeki playerdan bin kat iyi olur. Ben TV'yi monitör gibi kullanıyorum, görüntü yansıtsın kâfi. Keşke hiç Android özelliği olmasa, 15 sene evvelki gibi basit menüleri olsa. Zaten bu TV'yi alan adam Gerçek Kesit izlesin diye almıyor, ya konsol bağlıyor, ya TV box bağlıyor, ya PC bağlıyor, bunların hepsinde de Netflix, YouTube, MKV, IP TV özelliği var.(PS4'de yok sanırım ama Xbox'da da IP TV var)

• quote:

Orijinalden alıntı: legolasea

bende de aynı şekilde 4k gitti
    hatta flashımdaki kanal listesini tekrar yükledim
    kanal açılıyor 1-2 saniye sonra trt test e dönüyor ve yayın gidiyor.
    güncellemeden sonra oldu gibi geliyor bana ama emin değilim güncellemeden öncede haftalardır trt 4k yı açmıyordum
    Bugün trt4k bende de gitti

• Değerli üstadlar ben hala android 7 son sürümdeyim bu akşam farkettim de oto ya yeni güncelleme gelmiş hala karar veremedim yükleme konusunda pişman olurmuyum diye ps4 pro film ve uydu yayınları için kullanıyorum artısı veya eksisi varmıdır yoksa bekleyip daha iyi bir güncelleme çıkarsa onu mu yükliyeyim şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chief1905 -- 19 Temmuz 2019; 22:2:38 >
  • Kumanda problemi yaşayanlar için:

Kumandanın çalışmamasının nedeni statik elektrik.
    Statik elektrik nedeniyle kızılötesi sapıtıyor.
    Yani aslında sorun kumandada bile değil. Sorun televizyonda.

Televizyonu fişten çıkarıyoruz. Hatta mümkünse bütün bağlı olan hdmi veya uydu kablosu ne varsa söküyoruz. 5 dk bekliyoruz.
    Ekstra olarak ikinci bir önlem olarak bu sürede kumandadan pilleri çıkarıyoruz.

Benim en fazla yarım metreden ve tv'ye doğrulttuğumda çalışan kumandam şu anda 3 4 metre mesafeden tavana tutsam bile çekiyor.

Çekim sorunu yaşayanlar bir denesin.
    Bu yöntem en azından bende işe yaradı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemoon -- 20 Temmuz 2019; 4:11:8 >
  • bluemoon kullanıcısına yanıt
    Hocam benim tüm salon sistemi (TV, uydu alıcı, ses sistemi, pc, monitör) aç kapat anahtarlı, akım korumalı bir prize bağlı. Ben her gece yatmadan önce bu prizi kapatıp elektriği kesiyorum. Ertesi gün kullanılacağı zaman tekrar açıyorum. 10 küsur senedir böyle kullanırım.
    Daha önce çeşitli TV'ler, media player ve uydu cihazları geldi geçti bu sistemden. Sony'nin TV'nin kumanda çekimi gördüğüm en kötü cihaz kumanda çekimi, net :) Bu açma kapama da bende çok etkili değil. Yani tavana tutarak hiç kullanamıyorum. Kumanda kullanım mesafem 3mt filan. Ama zaten ben Sony kumandayı kullanmıyorum, Logitech Harmony evrensel kumanda kullanıyorum. Onunla çekim gücü Sony kumandaya göre 2 misli fazla diyebilirim, 5m mesafeye kadar kullanıyorum. Ama yine de arada çekmediği oluyor ki bu diğer cihazlarda olmayan birşey. Buradan anlıyorum ki sorun kumanda da değil, Sony TV üzerindeki IR alıcıda bir dandiklik var.

Bu kumanda sorunu dışında on numara beş yıldız televizyon. Dün akşam TV'ye gelen 6,6520 yazılımında gördüğüm kadarıyla bir önceki yazılımda parlaklığı azalan ana menü ekranını düzeltmişler. Şu an yazılımdan yana benim şahsen bir sıkıntım kalmadı. Artık güncellemeyi kapatıp bu haliyle TV'yi uzun süre kullanacağım galiba :)

www.sony.com.tr
    v6.6520 sürümüne donanım yazılımı güncellemesi | Sony TR
    https://www.sony.com.tr/electronics/support/lcd-tvs-android-xf90xx_x90xxf-series/kd-75xf9005/downloads/00016211

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 20 Temmuz 2019; 8:38:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

Dün akşam bu network'ten film izleme konusunda bazı denemeler yaptım. Dün bahsettiğim ve bilgisayarımda ki paylaşımdan izlediğimde takılmalar yapan 31 GB boyutundaki film dosyasını VU+ Duo 4K yeni nesil uydu cihazımın sabit diskine attığımda, televizyondan kodi üzerinden bu dosyaya eriştiğimde hiçbir takılma olmadığını gördüm. Her nasılsa uydu cihazı samba paylaşım protokolü güçlü oyun bilgisayarımdan daha hızlı çalıştırıyor. Uydu cihazı, PC, TV aynı modeme kabloyla bağlılar.

Yaptığım diğer denemeler şunlar:
    1- Televizyonu kablosuz bağladım.
    2- Bilgisayarımda NFS paylaşımı açtım. Televizyonda kodi'den bu NFS paylaşımına eriştim.
    3- Bilgisayarımda antivirüs ve firewall'u durdurdum.

Bunların hiçbiri PC'deki paylaşımdaki takılmaları düzeltemedi.

Benim yaptığım denemelerden anladığım ağla, kabloyla ya da televizyonla ilgili bir sorun yok. Sorun Windows 10 PC ile ilgili paylaşımı yavaşlatan bir durum. EMinim ki NAS sahibi olsaydım uydu cihazım da olduğu gibi takılmasız bir şekilde büyük boyutlu dosyaları izleyebilirdim. Windows ayarlarını biraz daha kurcalayacağım. Eminim bu sorunun bir çözümü olacaktır.
    Sonunda bu konuya bir çözüm buldum arkadaşlar :) Dediğim gibi linux bazlı uydu cihazımda paylaşıma açtığımda TV'de Kodi'de izlediğim de takılmayan dosyaları güçlü bir donanımı olan Windows 10 bilgisayarımda paylaşıma açtığımda takılıyordu. Ne yaptıysam SMB ve NFS protokolüyle paylaşımlardan sonuç alamadım. Windows 10'nun bunlarla ilgili bir sıkıntısı var. Linux gibi hızlı değil.

Dün Windows 10'un dahili özelliği olan IIS FTP sunucusunu aktive ettim ve bilgisayarımdaki film dizinini FTP ile ev ağında paylaşıma açtım. Kodi'nin FTP paylaşımlarını okuma özelliği bulunuyor. Kodi üzerinde bu dosyaların hepsini sorunsuz seyrettim Hatta paylaşımda ileri geri almak kodi de biraz yavaştı, o sorun FTP ile oldukça azalıyor. NAS için para harcamaya gerek kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 20 Temmuz 2019; 8:58:41 >

• spyfox kullanıcısına yanıt
    Bu trt4k nasıl geri geliyor , bilen varmı 😔

• legolasea L kullanıcısına yanıt
    Stremio’nun kendi sitesinden apk’sını indirin, usb’ye atıp tv’ye usb’deki apk’dan kurun. İşlem tamamdır.

• ken_618 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam kurdum bu şekilde ama şimdide uygun akış yok daha fazla eklenti diye bir yer geliyor giriyorum ona eklentilerin hepsi yüklü gözüküyor sorun yok gibi ama sanırım bişeyleri atlıyorum :)

Tamam buldum eklentilerden sadece resmi olanları kuruluymuş :) diğerlerinden de kurdum çalıştı şimdi teşekkür ederim tekrardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolasea -- 20 Temmuz 2019; 18:27:52 >
  • Android 7 kurulu iken trt 4K gitti.
    İzmir servislerini aradım haberleri yok. Merkezi arayalım dediler.
    Onları beklemedim İstanbulu ben aradım. 8 kurulumu dediler hayır dedim. Kurmadan sorun var kurarsam neler olacak dedim. Korkmayın 8 i kurun bizi arayın trt 4K yı size bulalım dediler.
    Çanak antenim, lnb, kablom herşey mükemmel. Sinyal %90 üstü ama trt 4K yok.
    Sorun bende değil televizyonda.
    Bakalım nasıl çözecekler.

• Taim1735 T kullanıcısına yanıt
    Televizyonda falan sorun yok, son günlerde bir çok markada daha aynı sorunlar oldu.
  • İptv olarak ben şu an trt 4K izliyorum.
    Bu nasıl oluyor. Bizim tv'nin uydu alıcısı göstermiyor ama iptv içinde trt 4K cam gibi.
    Bir yerde sorun var nasıl çözülecek bakalım.
    Düzelmezse iade ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar....Bu tivinizde banding sorunu olan oldumu...Maç izlenme esnasında dikey bulutlanma...

• Merhaba arkadaşlar, çok uzun bir süredir güncel olarak bu başlığı takip ediyorum. Sonunda güzel bir indirim yakaladım ve yarın teşhirden 55xf9005 alıp aranıza katılacağım. Tabi önce panelde çizik olup olmadığını kontrol edeceğim ve ölü pixel, bulutlanma ve ışık sızması testlerini yapacağım ( ışık sızmasını mağazada kontrol etmem pek mümkün değil gerçi ).

SultanApex arkadaşımız da teşhirden almıştı yanlış hatırlamıyorsam ve bir şikâyeti yok gibi. Tecrübelerimi ben de sizlerle paylaşırım önümüzdeki günlerde.

Tavsiyeleriniz varsa da bekliyorum. Hepinize tv seçmemde bilmeden de olsa çok yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. SONY bu başlığa yazanları maaşa bağlasa az gelir kaç kişi bu başlığı inceleyip xf9005 serisi aldı kim bilir.

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.