Şimdi Ara

SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU) (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.809
Cevap
128
Favori
509.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet 4k 60fps yayın elbette hayal. Ama şimdilik için öyle hocam. İleride bana darboğaz yaşatacaksa bu durum benim için sorun. Ayrıca trt 4k 50hz yayın yapıyor demişsiniz. Ben o zaman 3. Çıkışım tv yayını olacağından şimdiden 24-30fps darboğazına takılmış olacağım bile. Sony neden böyle bir yol izlemiş anlamış değilim. Hayır xe9005 müdavillerinin en iyisi deniyor. Ee ona göre 500 tl fazla para veriyoruz mu9000 ne göre ama işletim sistemi olsun , bu hdmi durumu olsun bende biraz olumsuz etki bırakıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Altyapı sebebi ile 60p çok zor yayın olarak, zira internet altyapısı band genişliği izin verse de kullanıcı çokluğu, maliyet sebebi ile zaten sınırlı veri alıyorsunuz..

Donanımsal 60p şuan yeterli..

TV de 2 adet 60p desteği var zaten, siz 60p destekli en fazla kaç Cihaz bağlayacaksınız ki?

En kötü HDMI çoklayıcı takar SWITCH ile yine cihazları artırısınız? Çareler tükenmez..

Ama 4 HDMI =60p istiyorsanız o zaman Samsung size uygun olabilir..

Örnek :4K/60p swich --->
    www.amazon.com
    Amazon.com: Expert Connect 3x1 HDMI Switch | 3 Port | 3 in - 1 Out | Ultra HD 4K/2K @ 60Hz (60 fps), HDR | HDMI 2.0, HDCP 2.2 | Full HD/3D | 1080P | DTS | Dolby Digital | Direct TV | 18 Gbps Bandwidth: Home Audio & Theater
    https://www.amazon.com/Expert-Connect-HDMI-Switch-Port/dp/B01MQM4GEV#customerReviews

SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 14 Haziran 2018; 18:36:26 >

• istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Şu an için 1 adet 60p kullanılacak o da pc bağlantısı zaten.
    Bluray playerin sanırım 60p ihtiyacı olmayacak.
    Uydu yayınıda şu an için durumu belli zaten.

Olmazsa ileride ihtiyaç halinde swich kullanırım.

Hafta sonu mu9000 ile xe9005 karşılaştırması yapacağım. Xe9000 nin görüntü kalitesi ve doğallığı gerçekten mu9000 ne göre iyiyse aradaki 500 tl fiyat farkına değecek gibiyse bende xe9005 serisini tercih edeceğim.

Teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için.

• istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Detaylı bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.
    Aslına ilk önce film usb bellekteydi daha sonra usb bellekle ilgili sorun olabileceğini düşünüp wd passport u kullandım.
    Harici bir media player en garantisi olacak sanırım. Önerebileceğiniz bir harici player var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergibarjuan

Detaylı bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.
    Aslına ilk önce film usb bellekteydi daha sonra usb bellekle ilgili sorun olabileceğini düşünüp wd passport u kullandım.
    Harici bir media player en garantisi olacak sanırım. Önerebileceğiniz bir harici player var mı?
    HD olarak :

Dune media Playerler, Dune HD serisi

4K olarak Dune Neo 4K fiyat 750 Tl civarı (Androidli)
    www.sesvegoruntusistemleri.com
    Neo 4K HD Media Player and Android Smart TV box | Media Oynatıcılar | Ses ve Görüntü Sistemleri
    https://www.sesvegoruntusistemleri.com/urun/neo-4k-hd-media-player

Daha ucuz HD olarak 2nci el Wd Live , Egreat 200 Tl civarı işinizi haliyle görür

Beklerseniz Dune 4k pro geliyor 1500 TL civarı ama pahalı gelebilir..(Androidli)

**BUNLAR ÜSTTEKİLER MEDİA PLAYER OLARAK YILLARIN ÜRÜNLERİ

Android tabanlı derseniz Minix U9 h, Zidoo X9s...

Android Box denilen çin türevi ürünleri tavsiye etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 14 Haziran 2018; 23:24:59 >

• En güncel kanal listesi olan var ise paylaşabilir mi. Dmax trt4K dahil olan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nibbleArt kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/132878756#132878756

• Herkese merhaba. Büyük ekran tv alma arefesindeyim. 82 ile 86 inç arası.

İnternette bulduğum Sony KD-85XD8505 85″ 215 Ekran Uydu Alıcılı 4K UHD Smart LED TV (20bin tl) tv ile ilgileniyorum.

Bu tv yi veya serisini kullanan varsa yorumlarını almak isterim.

Ayrıca birkaç elektronik markette satıcılarla konuştuğumda Sony Android tvlerin zamanla güncellemelerle yavaşladığı ve aynı android telefonlar gibi zamanla çok zor kullanılabilecek düzeye geldiğinden bu nedenle uzak durmam konusunda birşeyler söylediler.

Tabi onların bilgi düzeyi ve diğer cihazları satma heveslerinden dolayı çok itibar etmedim.

Sizlerin de fikrini almak istedim.

Bu ilgilendiğim tv 2016 üretimi. Güncellemelerle gerçekten de yavaşlama yaşar mıyım.

(hatta biri abartıp o kadar yavaşlar ki tv bin açılması bile zamanla yarım saati bulur diye salladı)

Çok para vereceğim için iyice araştırmak istiyorum.

Yardımlarınıza şimdiden çok teşekkür ederim.

• nibbleArt kullanıcısına yanıt
    DbA @ 16 Mayıs 2018 00:30:14

dostum sana ve belki diğer arkadaşlarında işine yarar diye.
    kullandığım kanal listesini paylaşıyorum.

xml dosyası olduğu için direk upload edemedim. winrar içinde.

umarım işine yarar. iyi geceler

s3.dosya.tc
    sdb.rar dosyas�n� indir - download
    http://s3.dosya.tc/server15/28xs6n/sdb.rar.html
  • vahittelli V kullanıcısına yanıt
    Elektronik marketlerdeki çalışanların sözlerine itibar etmeyin. oradaki çalışanları firmalar yerleştiriyor oraya. Sony yetkili servisindeki bir abi de bundan şikayetçiydi türkiye’de sony elektronik marketlerde çok sahipsiz kalıyor o yüzden satışları çok iyi değil diye.

Ben media markta gittiğimde çalışan şunu bile dedi: abi sony bu bölgeden ve türkiye’den çekiliyor artık yerini phillipse bırakıyor. Dedim philips ne alaka? Android kullandıklarından dedi. Bunu yetkiliye söylediğimde aynısını kendine de söylemişler gitmiş mağaza müdürüne şikayete. Mağaza müdürü de demiş ki ürünleriniz sahipsiz bak lg çalışanı da var samsung çalışanı da var birbirlerinin mallarına laf edemiyorlar ama sony’den adam yok ki tabi adamlar da kendi ürünlerini satmak için olmadık ikna seçeneklerine başvuruyorlar siz de adam koyun demiş.

• Arkadaşlar merhaba geçen hafta 55xe9005 aldım salı günü kuruluma gelecekler nelere dikkat etmeliyim çünkü artık ürün bitmiş son alınanlar ise problemli deniliyor kaç defa açıp kapandığına nasıl bakacağım? Şimdiden teşekkür ederim

• Arkadaşlar bende uzun kafa karışıklığından sonra xe9005 55’ tv alarak aranıza katıldım. Mu9000 ile çok ikilemde kalmıştım. Bugün hem mu9000 hemde xe9005 görüntü testleri yaptım. Mu9000 çok büyük hayal kırıklığı yaşattı bende. Renkler resimler çok yapay geldi bana. Hele bir deniz sahnesi vardı iyice gözümde bitti o anda. Xe9005 ise görüntüler muazzamdı. Bu kadar farkı inanın beklemiyordum. Samsunga göre 550 tl fazla para verdim. Ama gerçekten o farka değerdi.

Salı günü ürünü kurmaya gelecekler. Mağaza ürünü vermedi. Salı günü servis bizim depomuzdan alıp tarafınıza kurulumunu yapacak dediler. Ürünü ben aracımla gelip alayım diyince, servis kurulum aşamasında sorun görürse eğer bunu kabul etmeyip ürün değişikliğine gitmezler. Hatanın nakliye sırasında oluştuğunu düşünürler. En sağlıklısı budur dediler.

Ayrıca forumlarda samsung’un harici hardiskteki filmlerin çoğunu açtığını, ancak sony’nin biraz daha bu konuda seçici olduğunu bazı filmleri açmadığını okumuştum.
    Bugün ki testlerde mu9000 serisi tv nin açmadığı bir filmi xe9005 açınca şaşırdım.

İnşallah sıkıntısız bir panel gelir bizde tv konusunu kapatmış oluruz.

• Ysnklc91 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünü nerden aldınız acaba ?

• Arkadaşlar bazı youtube 4k videolarını Tv oynatırken zorlanıyor ve küçük takılmalar oluyor.

Mesela şu videoyu Tv'nizde açabilir misiniz ?
    Hisar Sugandayoutube
    PANASONIC 4K DEMO HDR 2018 (60FPS) FRESH COLOURS
    https://www.youtube.com/watch?v=ENKK5X-RMIE&t=40s

SH10Compsyoutube
    Lionel Messi vs Real Madrid ULTRA 4K (Away) 23/12/2017
    https://www.youtube.com/watch?v=IGI5LLnnWPg&t=604s

Ben de yer yer takılma yapan videolardan biri. Sizde de aynı takılma var mı ? Rica etsem bakabilir misiniz.

Tv'nin işlemcisi 4k için yetersiz olabilir mi ? Yoksa yazılımsal bir sorun mu var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaylioglan -- 16 Haziran 2018; 16:49:29 >

• Herkese selamlar. Samsung Mu8000 veya 9000 almayı düşünürken bütçeyi biraz daha arttırıp bu ürünü almaya karar verdim. Şu an hepsisony resmi sitesinde 6090 tl. Yakın zamanda daha aşağısına düştü mü bu fiyatın? Yaz sonuna kadar bekleyebilirim çok acelem yok aslında. Beklemeli miyim yoksa fiyat iyi midir?

• Ankamall Sony Center

• quote:

Orijinalden alıntı: Ysnklc91

Ankamall Sony Center
    Hocam bende aynı yerden aldım. Kaça aldınız ?

Ürün kutudan çıkarken iyi izleyin. Naylonu var mı ? Yada ekranın her iki yanına yerleştirilmiş koruyucu kartonlar mevcut mu ?

Youtubeden bakabilirsiniz, bu tarz şeyler ile çıkıyor ürün.

Bunlara bakıp bana da iletirseniz sevinirim.

Tv'nin kaç saat kullanıldığını ise buradaki yönergeleri izleyerek bulabilirsiniz:

samtual.blogspot.com
    Sony Bravia LED TV Kaç saat kullanım süresini bulmak
    http://samtual.blogspot.com/2015/08/sony-bravia-led-tv-kac-saat-kullanm.html

Sizden cvp bekliyorum. Selam.

• uzaylioglan U kullanıcısına yanıt
    Bu 9005 usb okumalarda nasip hizlimi tv de flulasma piksellesme varmi xe9 mu xf9 hangisi tercih edilmeli ve neden

• Dolar euro 4.75 olunca tv 6bine cikmis.2017 olmasina ragmen bu fiyata 2018 alinir birde sony su arka panel.isini bir turlu cozemeei hala 10 sene onceki82 ekran Lcd ler gibi kasa kullaniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 16 Haziran 2018; 17:50:12 >
  • uzaylioglan U kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sağolasın ben 5,400 e aldım 200 TL lik hediye aldım birde

• 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.