Şimdi Ara

sadece şınavla göğüs geliştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mümkün mü beyler?spor salonuna gitmek istemiyorum artık evde kendim halletmek istiyorum.şınav çekince hareketleri daha fazla tekrar etmek gerekiyo ama az ağırlığı fazla kaldırmak daha faydalı diye bi muhabbet vardı.ne diyosunuz bu konuda

• ben ağırlıklı olarak düzenli şınav çekerek göğüs yaptım...

ama sıkıntı şurada... vücut dengeli iken güzel. bir yerin çok iyi olması demek diğer yerlerin aynı oranda kötü gözükmesi demek...

bu işi spor felan değil de estetik ya da göstermelik olsun diye yapıyorsan o gelişen göüs kasları öncelikle sırtını daha kötü sonra da bacaklarını olduğundan daha inca gösterecektir.

hadi 20 tlye eve bir koridor barfiksi aldın ve sırtı hallettin. mümkünse bir de 40 - 50 kiloluk halter ayarla bacak çalış...

ama kısaca soruna cevap evet şınavla gayet güzel gösterişli göğüs kası yapabilirsiniz. ama tabi set-tekrar ve çeşitli şınav varyasyonlarına hakim olmanız lazım...
  • Ellerini elmas seklinde birlestirip cekilen sinav var mesela cok cesutli sinav teknikleri var tabikide gelistiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece şınavla arkadaşın dediği gibi göğüsler gelişir ve kötü bir görüntü oluşturabilir tek taraflı gelişme farklı çözümler bulman daha iyi olacaktır bence
  • Evde yapılacak bir şey değil bu. Amacın vücut geliştirme ile uğraşmak ise ve konu hakkında bilgi sahibi değilsen doğru düzgün bir salona yazılmalısın ve iyi eğitmenlerle çalışmalısın. Öyle evde şınav çekerek çok ciddi sonuçlar eldem edemezsin. Tabi amacın biraz bile olsa görsel olarak farklı hale gelmek ise bu olabilir bir süre sonra ama hepsi bu kadar.
  • kendi kendine evde bir temel oluşturmak istiyorsan eğer bunun için oluşturulmuş programlar var , p90x insanity bodybeast gibi, hepsinin özellikleri farkı , p90x vücut ağırlığı kullanırken bodybeastte squattan tut bench presse kadar herşey var. Kendi ihtiyacın doğrultusundan bunlardan birini seçerek başlayabilirsin. İlla ki salon olacak diye bişey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.