Şimdi Ara

Sadece önlisans düşünen var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • referansa kimi yazacağım hocam emekli babamı mı yazacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: coreturk4

referansa kimi yazacağım hocam emekli babamı mı yazacağım
    Yo sicili temiz tanıdık akraba devlet memuru tanıdık hatta senin tanımadsğın falan ama sicili iyi biriyse yazabilirsin asker falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Polislik için 260 ham puan alman gerekiyor başvuru için ama 260 ile yedeklere kalırsın girme şansın zor 270-280 arası alırsan asil olarak kazanırsın internete bak araştır

Alıntıları Göster
    Artık 270 hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mamga

Hocam bu yıl vakti geçti eğer yaşın tutuyosa 96 tl ödüyosun sınava giriyon msü sınavına puanın bu okullardan birini tercih edebilecek kadar gelirse ki her sene baraj belirlenir tercih hakkın oluyo güvenlik soruşturması için 175784 soru dolduruyon ailede yedi sülalede feto meto khk yoksa çağrılıyon sporun boyun kilon yeterse sözlü mülakatı geçiyon(burası aşşırı önemli sporda 90 küsür yapıp elenende 30 küsür yapıp geçende var şansına referansına genel kültürine bağlı)sonrası sağlık bişey çıkmazsa listeye ekleniyon tyt ayt spor mülakat puanları karışıyo bi puan yapılıyo puana göre de çağrılıyon

Alıntıları Göster
    Hocam mülakatları çok zor oluyor mu? Az çok biliyorum yapılanları fakat geçen sene msüde spordan elenmiştim de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Etzel45

Hocam mülakatları çok zor oluyor mu? Az çok biliyorum yapılanları fakat geçen sene msüde spordan elenmiştim de.

Alıntıları Göster
    Hocam keşke spora çalışsaydınız ben 11im bu yaz başlıyacağım spora mülakat konusundada o biraz şans alımlar garip açıkçası ama genel kültürüz varsa ailede fetocu yoksa ağzınız laf yaparsa alınırsınız sıralamız nasıl geldi

• quote:

Hocam keşke spora çalışsaydınız ben 11im bu yaz başlıyacağım spora mülakat konusundada o biraz şans alımlar garip açıkçası ama genel kültürüz varsa ailede fetocu yoksa ağzınız laf yaparsa alınırsınız sıralamız nasıl geldi

Alıntıları Göster
    Hocam 260 280 civarı puanım vardı yanlış hatırlamıyorsam da 120 140k arasıydı sıralamam da. Daha 11. Sınıfsın bu iş için ayrılacak vaktin bol olur benim gibi yapma çalış mülakata derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Etzel45

Hocam 260 280 civarı puanım vardı yanlış hatırlamıyorsam da 120 140k arasıydı sıralamam da. Daha 11. Sınıfsın bu iş için ayrılacak vaktin bol olur benim gibi yapma çalış mülakata derim.

Alıntıları Göster
    Hocam yazın spor salonuna yazılıcam derslerimi de çok sıkı tutmam lazım tabi

• quote:

Hocam yazın spor salonuna yazılıcam derslerimi de çok sıkı tutmam lazım tabi

Alıntıları Göster
    Aynen hocam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.