Şimdi Ara

Sadece önlisans düşünen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mamga

Ormancılığı bilemem ama tapu kadastronun iyi iş bulduğunu duydum itfayeciliğe göre daha rahat itfayeciliğin fiziksel olarak çok yorucu olduğunu düşünüyorum
    Hocam büyükşehirlerde yoruluyorlar fakat kırsal ilçelerde veya köylerde pek de birşey yapmıyorlar o yüzden bir de DHMİ alımları için o bölümü düşünüyorum ama emin de değilim. Sosyal bilgiler öğretmenliğini bırakıp öyle bölümlere gitmek ne derece mantıklı bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etzel45

Hocam büyükşehirlerde yoruluyorlar fakat kırsal ilçelerde veya köylerde pek de birşey yapmıyorlar o yüzden bir de DHMİ alımları için o bölümü düşünüyorum ama emin de değilim. Sosyal bilgiler öğretmenliğini bırakıp öyle bölümlere gitmek ne derece mantıklı bilemiyorum.

Alıntıları Göster
    Cidden istiyosan git bi hocam bnce çünkü zaten elinde hali hazırda bir bölümün varmış

• quote:

Cidden istiyosan git bi hocam bnce çünkü zaten elinde hali hazırda bir bölümün varmış

Alıntıları Göster
    Sosyal bilgilerin ataması az ve öğretmenlik istemediğim için bıraktım ama okuyacak güzel 4 yıllık bölüm yok sözel alanından hocam.

• quote:

Sosyal bilgilerin ataması az ve öğretmenlik istemediğim için bıraktım ama okuyacak güzel 4 yıllık bölüm yok sözel alanından hocam.

Alıntıları Göster
    Hocam işinize karışmak gibi olmasın ama gastronomi ya da gazetecilik yapım yönetmensinema tarzında bişey düşünür müsünüz

• hocam yaşınız tutuyorsa msü astsubaylığı deneyin bence. puanları çok yüksek değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .-.

hocam yaşınız tutuyorsa msü astsubaylığı deneyin bence. puanları çok yüksek değil.
    Bncede ama bu sene girmediyse seneye işler çok zorlaşacak msü de oraya bel bağlamamak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: .-.

hocam yaşınız tutuyorsa msü astsubaylığı deneyin bence. puanları çok yüksek değil.
    Girmedim hocam geçen sene girdim mülakatta elediler istemedim bende.

• quote:

Bncede ama bu sene girmediyse seneye işler çok zorlaşacak msü de oraya bel bağlamamak lazım

Alıntıları Göster
    Nasıl zorlaşacak hocam?

• quote:

Nasıl zorlaşacak hocam?

Alıntıları Göster
    Hocam malum olaylardan dolayı ihraç edilen asker ve öğrencilerin açığını doldurmak amacıyla önceki yıllara göre çok kolay aldılar bu yuıl ve seneye girişler eski sisteme dönecek elemler daha sıkı ve eliyici olacak

• karahancer2 kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl olunuyor 2-3 cümle ile anlatır mısın eğer uygunsa ben detaylarını araştıracağım
  • quote:

Hocam işinize karışmak gibi olmasın ama gastronomi ya da gazetecilik yapım yönetmensinema tarzında bişey düşünür müsünüz

Alıntıları Göster
    Dediğiniz bölümlerden sadece gastronomiyi düşünüyorum ama onda da yemek yapmada pek becerikli değilim ama istersem yapabilirim tabi. Bazı üniversiteler özel mülakatla alıyorlar diyorlar bölüme.

• quote:

Orijinalden alıntı: coreturk4

hocam nasıl olunuyor 2-3 cümle ile anlatır mısın eğer uygunsa ben detaylarını araştıracağım
    Polislik için 260 ham puan alman gerekiyor başvuru için ama 260 ile yedeklere kalırsın girme şansın zor 270-280 arası alırsan asil olarak kazanırsın internete bak araştır

geçen sene ham 280 den fazlaydı. Fiziki mülakat var mı? (Koşu vs.) Başvurular ne zaman başlıyor?
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Başvursaydın sağlıktan elenmediğin sürece %99.9 girmiştin tyt den sonra başvurular başlıyor ağustos başı gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    sağlık sorunu olacağını sanmıyorum hocam belki bu sene başvururum. Şimdi bende biraz kilo var :D Bu sorun olur mu, kilo endeksinde sınırdaydım sanırım eğer oluyorsa biraz daha dikkat ederim 1-2 ay
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Endeks 27 geçmemesı gerekiyor 25 e düşürmeni tavsıye ederim başvurmanı öneririm üniversite bitirirsen işsiz kalacağını bil :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

sağlık sorunu olacağını sanmıyorum hocam belki bu sene başvururum. Şimdi bende biraz kilo var :D Bu sorun olur mu, kilo endeksinde sınırdaydım sanırım eğer oluyorsa biraz daha dikkat ederim 1-2 ay
    Hocam bu yıl vakti geçti eğer yaşın tutuyosa 96 tl ödüyosun sınava giriyon msü sınavına puanın bu okullardan birini tercih edebilecek kadar gelirse ki her sene baraj belirlenir tercih hakkın oluyo güvenlik soruşturması için 175784 soru dolduruyon ailede yedi sülalede feto meto khk yoksa çağrılıyon sporun boyun kilon yeterse sözlü mülakatı geçiyon(burası aşşırı önemli sporda 90 küsür yapıp elenende 30 küsür yapıp geçende var şansına referansına genel kültürine bağlı)sonrası sağlık bişey çıkmazsa listeye ekleniyon tyt ayt spor mülakat puanları karışıyo bi puan yapılıyo puana göre de çağrılıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 23 Nisan 2019; 19:58:19 >

• referans işi giriyorsa kalsın hocam ilk ben elenirim
    yine hocam sıradan bir üniversite bitirmeyeceğim inşallah da polislerin maaşı da güzel.
  • quote:

referans işi giriyorsa kalsın hocam ilk ben elenirim
    Hocam niye ki

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.