Şimdi Ara

Sadece önlisans düşünen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sadece önlisans düşünen var mı aranızda? Varsa hangi bölümleri istiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çevik kuvvet polisi olmak istiyorum hayırlısı bakalım
  • Att veya anestezi

• Polis olmak istiyorum umarım puan tutar

• Uçak teknolojisi.
    Şu anda 75-80 arası net yapıyorum fazlasıyla yetiyor, çalışmayı bıraktım diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .-.

Uçak teknolojisi.
    Şu anda 75-80 arası net yapıyorum fazlasıyla yetiyor, çalışmayı bıraktım diyebilirim.
    O bölüme devlete alım yok ama özel iyi diyorlar hocam nasıl sizce bölüm var mı çevrenizde okuyan eden?

• Arkadaşlar bende optisyenlik itfaiye paramedik polislik odyometri gibi bölümler düşünüyorum. Bu saydıklarım arasında en çok tavsiye edeceğiniz ya da tavsiye etmediğiniz bölüm var mı? Hep birlikte konuşur yardımlaşırsak daha faydalı olur bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Polis olmak istiyorum umarım puan tutar
    İnşallah hocam benim de tercihlerim arasında.

• 2 yıllık bölümleri polislik ve sağlık alanları hariç tavsiye etmiyorum.
  • Polislik yaz garanti meslek. Paramedik puanı 3 seneye 82 olur kpss..

• quote:

Orijinalden alıntı: crux07

2 yıllık bölümleri polislik ve sağlık alanları hariç tavsiye etmiyorum.
    İtfaiyecilik, tapu kadastro , optisyenlik gibi bölümler hakkında ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: cmpunk01

Polislik yaz garanti meslek. Paramedik puanı 3 seneye 82 olur kpss..
    Mülakatı var hocam onun da. Bu sene mezuna kaldım sosyal bilgiler bölümünü bıraktım polislik olmazsa biraz işim Zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlienPickless9

Att veya anestezi
    Anestezi alım yok paramedik de biter diyorlar hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: HavalandırmaOdası

çevik kuvvet polisi olmak istiyorum hayırlısı bakalım
    İnşallah olursunuz.

• Çevremde okuyan yok malesef. Devlette iş imkanı olmadığı doğru özelde de yok gibi bir şey çünkü çok fazla mezun veriyor artık. Açıkçası ben sadece ilgimi çektiği için bu bölümü düşünüyorum.
    2 yıllık bölüm okuyup iş bulmak imkansız gibi bir şey artık. (sağlık hariç.)
  • quote:

Çevremde okuyan yok malesef. Devlette iş imkanı olmadığı doğru özelde de yok gibi bir şey çünkü çok fazla mezun veriyor artık. Açıkçası ben sadece ilgimi çektiği için bu bölümü düşünüyorum.
    Sağlık ta iş varda maaş asgari ücret :)
  • Sağlık meslek mezunu olsanda olmasanda o 2 yıllıksağlık bölümleri hiçbir işe yaramıyor ataması zor ama kaldırabilir misin bilemem bir arkadaşım otopsi yardımcılığı istiyordu belki ilgini çeker onunalımı gğzel diye biliyorum sonra pastacılık uçak teknikerliği “msü(kamyo hamyo damyo jamyo)”-çok güzel bölümler- ceza infaz ve güvenlik yat kaptanlığı çevirmenlik

• quote:

Çevremde okuyan yok malesef. Devlette iş imkanı olmadığı doğru özelde de yok gibi bir şey çünkü çok fazla mezun veriyor artık. Açıkçası ben sadece ilgimi çektiği için bu bölümü düşünüyorum.
    4 yıllık bölümler de öyle hocam ben sözel öğrencisiyim hem sozelde okunacak bölüm yok hem de var olanlar benim ilgimi çekmiyor. Tek tarihe çok ilgim var üniversitede kalmak istiyorum ama ona da o kadar zamanım yok açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mamga

Sağlık meslek mezunu olsanda olmasanda o 2 yıllıksağlık bölümleri hiçbir işe yaramıyor ataması zor ama kaldırabilir misin bilemem bir arkadaşım otopsi yardımcılığı istiyordu belki ilgini çeker onunalımı gğzel diye biliyorum sonra pastacılık uçak teknikerliği “msü(kamyo hamyo damyo jamyo)”-çok güzel bölümler- ceza infaz ve güvenlik yat kaptanlığı çevirmenlik
    Otopsi yardımcılığı istemiyorum hocam. Sağlıkta ağız ve diş sağlığı ve odyometri bölümleri dikkatimi çekiyor hocam. Ceva infaz ve güvenlik de sanırım infaz koruma memuru olunuyor emin olmasam da. Peki itfaiyecilik ormancılık tapu kadastro hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ormancılığı bilemem ama tapu kadastronun iyi iş bulduğunu duydum itfayeciliğe göre daha rahat itfayeciliğin fiziksel olarak çok yorucu olduğunu düşünüyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.