Şimdi Ara

Sadece maokai ile oynıyabiliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sürekli maokai ile oynadım 20 oyundan 1 yenilgi felan almışımdır çok iyi kullanıyorum oyun çeviriyorum gerek jungle gerek mid gerek solo ancak bügün başka herolar denedim morde hariç hiç birini kullanamıyorum feedliyorum eğer maokai ünlü olursa ve banlanmaya başlarsa ne yapacağım biri yardım etsin

• oncelikle oynıyabilmeyi ne kadar becerebiliyorsun
  • eğer gerçekten maokai ile oyun taşıyabiliyorsan her şampiyonla taşırsın.
    ama senin maokai ile oyun çevirebildiğini sanmıyorum yazdıklarına bakılırsa
  • IHebele kullanıcısına yanıt
    "morde hariç hiç birini kullanamıyorum feedliyorum"burda yanlış yazdın sanırsam.
  • Rahat ol meşhur olsa aile bi hafta sürer zaten bi dünya champ var banlanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerde s2 ler. artık mao devri kapandı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZarakiKenpachi_

oncelikle oynıyabilmeyi ne kadar becerebiliyorsun

önceden her hero ile oynardım maokai keşfettikten sonra sadece onunla oynıyabiliyorum ve gerçekten taşıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • IHebele kullanıcısına yanıt
    Araya supportuda sok her lanede oynarsın artık , bende adc hariç her rolde oynuyorum güzel oluyor karşı taraf şaşırıyor

• Maokaiyi bende çok seviyorum skillshot olmayan bi snare ve o snareyi attıktan sonra çok kolay tutturulan bi knock skilli var fakat tek karaktere bağlı kalmamalısın başarılı gankları jarvan la da atabilirsin ve atmalısın ya da vi ile.
  • Maokai neden sezon 3 te oynanmadı çok fazla anlamıyorum. Viable olmaması için hiçbir sebep yok. Hala çok güçlü.
  • cakiphan kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwartan* -- 5 Kasım 2013; 22:11:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zwartan*

1v1 by Sheeeen
    eydikeri maokaayy

can you see my bear?
    eydikerii maaookaayy

soloiiing baroon
    eydikeri maaookayy

• Arada oluyor öyle. Bir şampiyonun mekaniklerine çok alışınca farklı mekaniklere sahip şampiyonları yadırgıyorsun, oynayamıyorsun. Sakin kalıp oynamaya devam et kardişim. Elbet düzelirsin.

• Maokai ile oynamak da bir erdemdir bilader
  • Bugunki mokai sen miydin jungle karsida justicar aatrox vardi hani?

• Bende sadece rengar jungle oynayabiliyorum.maokai ile karsi jungleda lee rengar kha atrox gibi herolar varsa ve karsilarsan gg olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Bende sadece rengar jungle oynayabiliyorum.maokai ile karsi jungleda lee rengar kha atrox gibi herolar varsa ve karsilarsan gg olursun

Yooo yok öyle birşey kaç kere counter jung denemesinde bulundular öldüysem bile oyundan düşmedim fidelerimle adamı izleyip takımımdan yardım istedim abartmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaosVoid

Bugunki mokai sen miydin jungle karsida justicar aatrox vardi hani?

Bilmiyorum ki ligin ne ?
  • maokai iyidir, banlanmaz, fazla oynanmaz yani rahat picklersin oynayabilirsen oyun taşırsın vs vs.
  • Mao ile taşıyorsan mekanikleri yakın olan heroları dene.Jungledan anlamam ama Seju,Shy,Jarvan sana kolay gelebilir.Tavsiyem Zac oynamada kendini geliştir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.