Şimdi Ara

Sadece Lol için notebook tavsiyesi acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın alıcam mümkünse vatan bilgisayarda olursa iyi olur olmasada olur.Sadece lol oynucam lolden başka oyun oynanmıcak,bir de dizi internette takılmak için felan max 2500 tl teşekkürler iyi forumlar.Konu yanlış yerde olabilir biliyorum notebbok tavsiye bölümüne de açtım ama cevap veren olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 940 mx'li bi model işini görür
  • Teşikkür ederim bir model var mı hocam şunu alabilirsin dediğin

• AMD r5 m330lu laptop var. En yüksek ayarlarda çoğu zaman 60 FPS. 940mx biraz daha iyi seviyede diye biliyorum. Benden daha iyi performans verir ona sahip laptop.

• 2500 tl ye alacağın laptopların %99 u lolü en yüksek ayarda sabit 60 fps ile oynatır diye düşünüyorum onboard ekran kartıyla ben oynayabiliyordum 50-60 fps de.
  • en yüksek ayarlar 100 fps alır galiba
  • exper ultranote q5v32
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun dışı laptop tavsiyesi..
    3 yıl önce açıldı
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece LoL için aradım da maalesef 10 GB hafızaya sahip bir bilgisayar bulamadım piyasada :/

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz alakasız fakat r5 m330 dan memnun musunuz? Cs go falan oynuyorsanız oradaki performansı nasıl?

• 2015 öncesi oyunları öyle böyle çalıştırıyor. CS go orta düşük ayarlarda iyi performans veriyor diye hatırlıyorum.

• Hocam vatandan bilgisayar mı alınır gözünü seveyim. Alacaksan netten al, illa elden alacaksan da mediamarkt veya teknosaya bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.