Şimdi Ara

Sadece İstediğimde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motor Bilgisi iyi olan arkadaşlardan bir ricam var. bir sebeple arabayı bir süreliğine sadece benim istediğim zamanlarda çalıştırmak istiyorum. Başkası binmek istediğinde " Kardeş arabam çalışmıyor." diyeceğim. Bunun kısa bir yolu var mı?
    Kaputu aç şunu şunu yap çalışmaz. sonra tekrar şunu yap çalışır diyeceğiniz bir durum var mı?

• Arabanın marka modelini yazmayı unutmuşum 98 corolla lx 1.3 lpg li
  • Yüksek gerilim bobininin kablosunun disbüratöre giden ucunu çıkartabilirsin o zaman çalışmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 25 Aralık 2006; 0:23:17 >
  • Anahtar kayboldu de, anahtarı sakla.

Ya da özel kodlu bi sistem kur. Onu da sürücü koltuğu minderinin içine yaptığın gizli bölmede muhafaza edebilirsin. Sakın dokunmatik ya da sesli bir sistem olmasın. Teknoloji o kadar çok gelişti ki onları bile çözüyo şerefsizler. En iyisi iris tanıma sistemi. Gözünü tutarsın, sistem iristeki yapıya göre aracı çalıştırır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Anahtar kayboldu de, anahtarı sakla.

Ya da özel kodlu bi sistem kur. Onu da sürücü koltuğu minderinin içine yaptığın gizli bölmede muhafaza edebilirsin. Sakın dokunmatik ya da sesli bir sistem olmasın. Teknoloji o kadar çok gelişti ki onları bile çözüyo şerefsizler. En iyisi iris tanıma sistemi. Gözünü tutarsın, sistem iristeki yapıya göre aracı çalıştırır.

mukemmelsin aga yaaa

• yüksek gerilimi almak en kestirme çözüm...

ama vermiyorum arkadaş arabayı arızası var de bitsin gitsin yani kasmaya ne gerek var diye düşünüyorum ama en doğrusunu sen bilirsin şüphesiz.
  • LPG takılınca oraya bi yakıt kesme zavazingosu koydular, multivalf galiba adı. Onda bir adet sigorta olması lazım 5-10 amper bişey, onu çekersen çalışmaz............
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok sana araba deyiver gitsin...ne uğraşıon elin iris tanıma zamazingolarıyla
  • Ne irisi mirisi ya, kontağın ikinci kademesine bağlı kabloya bi anahtar taktırsın tamam işte (bunu yaptıran çok var elektirikçiye tarif et o anlar)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.