Şimdi Ara

Sadece işlemci yetmiyor. Oyunu kaldırır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartı aldım. saphira 5570. Birçok oyun için fazlasını karşılıyor.

Sorum şu. Örneğin cod black ops oyununda sistem full yeterli. ama sadece işlemci yetmiyor. Oda az bişey düşük işlemcim var diye. Can you run it de sadece o kırmızı yanıyor. Yada Assassin creed oyunu. Onda da sadece işlemci kırmızı gözüküyor. max ayarda bile bütün herşey yeşil ama sadece işlemci kırmızı gözüküyor.

Bu işlemcinin yetmediğin oyunları pc açar mı ? açarsa da hangi ayarlarda oynayabilirim ?

• Lütfen yardım :)
  • PC'nin bir parçasını yenilemen sana yetmez.Birbirine uyumlu parçalar alman gerekir.Örneğin İntel pentium tek çekirdekli bir işlemcin var.Ama sen gidip gtx 580 alırsan performansta herhangi bir değişiklik olmaz.Yani tüm parçalar uyumlu olmalı ki performans artsın.Eğer bir bütçen varsa sana ucuz yollu güçlü işlemciler önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGetSomeSleep -- 28 Ekim 2012; 17:53:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black-color

PC'nin bir parçasını yenilemen sana yetmez.Birbirine uyumlu parçalar alman gerekir.Örneğin İntel pentium tek çekirdekli bir işlemcin var.Ama sen gidip gtx 580 alırsan performansta herhangi bir değişiklik olmaz.Yani tüm parçalar uyumlu olmalı ki performans artsın.Eğer bir bütçen varsa sana ucuz yollu güçlü işlemciler önerebilirim.

İşlemci almıyıcam. Soruma cevap alırsam daha iyi olur

birkaç parça değiştirdim zaten. Her oyun için yeterli. Yüksek oyunlarda yetersiz.

SAdece işlemci krımızı gözküyor. Oyunu mediumda rahat oynarmıyım ?

• evet,oynarsın ama FPS atlaması olabilir
  • İşlemcinide söylersen daha iyi yanıtlar alırsın.Model hız cinsinden.
  • işlemcin nedir tam olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 3 Kaldırır mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Laptopum Diablo 3 Kaldırır mı?
    12 yıl önce açıldı
    SİSTEMİM GTA 4 KALDIRIR MI
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o siteye pek guvenmeyin hala e2180 islemci kullaniyorum bf3 disinda oynatmadigi oyun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pentium(R) Dual-Core Cpu E5200 @ 2.50 GHz
  • Ben Pes 2009 oynarken Ram yetmiyordu.Gayet iyi çalışıyordu ama işlemci için aynı şey olmaz bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.