Şimdi Ara

Sadece günde 1 öğün yemek ile?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece günde 1 öğün yemek ile? 1 haftada 5-10 kilo verebilirmiyim metabolizma sağlam yaş 21 kilom 80

• Sakın öyle bişey yapma versen bile alırsın hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexus can N kullanıcısına yanıt
    1 hafta çok. 2 Günde 27 kilo verirsin bir de metabolizman sağlamsa.Yaş 21 mantık 10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEVILBOY -- 18 Haziran 2014; 15:28:13 >
  • Zorlasan 3 kilo verirsin ancak bıraktığın anda geri alırsın. Öğün azaltarak diyet yapılmaz.
  • vücut kendini açlıkta sanıp depo yapmaya çalışabilir. kilo versen bile sarkmalar olur
  • Verirsin ben öyle yapıyorum ya az yiyorum ya hiç.
  • Normal bir insan 2saatte bir az az yemeli kilo vermek istiyorsan o olan kilonu kullanarak kasa cevir spor yap ben yillardir kilo almak icin ugrasiyorum... gunde bir ogyn yersen cokersin 1haftada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    her sabah 3 yumurta yemek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kilo vermek zor bir iş değil çabaladıktan sonra.Aç kalmayla kilo verilmez o kadar sağlıksız birşeyi nasıl düşünüyorsunuz anlamıyorum.Yiyerek vücut gelişir spor yaparak kilo verilir bırakın şöyle düşünceleri.
  • arkadaşlar bilgisayar mühendisliği okuyorum 10 yaşından beri pc başındayım malum arka baldırlar felan çok büyük bügün göbeğiminde büyüdüğünü farkettim birşeyler yapmam gerek sadece 1 ögün ve her akşam 100er defa bacaklara çalışmayı düşünüyorum dotum çok büyük :D:D
  • Kilo sağlık için verilir , senin yaptığın mantıklımı sence ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

Kilo sağlık için verilir , senin yaptığın mantıklımı sence ?

kilo vermek zorundayım hain domdom gibi oluyom üstüme başıma kıyafet bulamıyorum :@
  • quote:

Orijinalden alıntı: where devils speak

Zorlasan 3 kilo verirsin ancak bıraktığın anda geri alırsın. Öğün azaltarak diyet yapılmaz.

Adamı eksilemişler birde Öğün atlayarak sittin sene kilo veremez, üstüne kilo alırsın.
    Aldığın kaloriyi azaltarak yada kaloriyi spor vs. ile yakarak kilo verirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexus can

quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

Kilo sağlık için verilir , senin yaptığın mantıklımı sence ?

kilo vermek zorundayım hain domdom gibi oluyom üstüme başıma kıyafet bulamıyorum :@

Öyle kilo verirsen 3 ay öyle kalır eski halind dönersin yada hastanede geçirirsin günlerini ama düzenli verirsen sporu , beslenmeyi hayatının parçası yaparsan 70 inde dua edersin bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • verirsin de alırsın geri belki daha fazla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.