Şimdi Ara

Sadece fotoğraf çekmek için DSLR makina

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Sony DCR-DVD 106 E video kamera var o yüzden video çekimlerimi bu makine ile yapıyorum zaten sürekli video çeken birisi değilim şenliklerde özel günlerde video çekiyordum toplasan 1 yılda maksimum 5-6 defa.Bu yüzden sadece fotoğraf çekebileceğim uygun fiyatlı bir DSLR arıyorum yani video 2.planda olmazsa olmazım değil.Bütçe yaklaşık 1500 TL.Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

• Artik yeni makinelerde video olmazsa olmaz olarak gosteriliyor bu yuzden eski makine + kaliteli lens onerisi yapmak istiyorum.

Fotoraftan anlayan bir arkadasinizin yardimi ile (makineden yani) 2.el Canon 450D body + Tamron 17-50mm f2.8 di2 non-vc sizin icin guzel bir secim olacaktir.

Ayni zamanda Pentax K-R almaniz da sizi asla ama asla uzmez. Bu makinenin Hd video kayit ozelligi bulunmakta 720p.

550D'ye de bakabilirsiniz ama bu makineyi alirsaniz lensi unutun kit lens ile baslayacaksiniz. Korkmayin kit lensi gerekli isik ortaminda cok iyi. Bu makine 1080p video cekebilmekte.

Ayrica Nikon d5000'e de bakabilirsiniz.

Bu saydigim makineler ayni sinif oladuklarindan dolayi hemen hemen aynidir imaj kaliteleri. Onemli olan lensidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5980C441C -- 7 Eylül 2011; 9:58:38 >
  • F/P olarak Pentax K-r tavsiye ederim.
    Vidyo istemezseniz, Pentax K10D - Canon 40D bulabilirsiniz 1000 lira civarında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.