Şimdi Ara

sadece deneme sınavı olmak icin başvuru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece deneme olmak için ilimizdeki arhan egitim kurumlarına gittim 80 sınavlık 60 sınavlık 70 sınavlık gibi paketler yapmışlar ve denemeler full çözümlü olacakmıs bana fiyat olarak 850 dediler ve ben tamam dedim babamlar görüşeyim dedim cıktım sizce fiyat nasıl ? kaç olmalı sadece deneme sınavı olmak için dershanelere giden varsa kaç denemeye ne kadar ödüyolar

• Hiç bu tür şeylerden anlamam ama 850 TL sırf deneme için girmek için kazık değil mi ya?
  • Cok pahali fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sametc6464 kullanıcısına yanıt
    850 tl ye piyasadaki bütün denemeleri çözersin ve piyasadaki çoğu deneme çözümlü bence artık o dershanenin önünden bile geçme duyanda üniversite ortamında deneme yapıyor sanacak adamlara bak

• 850 nedir oha o paranın çeyreğine bir sürü deneme al kütüphanede çöz
  • bende aynı şekil düşündüm max250 bekliyordum öyle deyince hemen çıktım peki hiç mi yok sadece deneme girmek için kayıt olan ?
  • Buradakilere bakma bence al gayet iyi bana başka yer 1000 demişti de yüksek geldiğinden yapmamıştım 850 deseler yapardım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 500 falan nasıl beyler ben tek başıma gittim öyle konuştum babamla falan gitsek indirim yaparlar kesin
  • bizim dershane gecen sene deneme basina disaridan 8 lira aliyordu.belki fikir olusturur. sinavlara da 200-300 kisi giriyordu sadece.ben yerinde olsam evde ya da kutuphane de denememi yaparim.illa siralama goreyim sinav ortamina gireyim diyorsan sinavlara ayri ayri kayit alan yerlere git 10-20 kere girersin.kalan paraya piyasadaki tum denemeleri alabilirsin.

• 850 liraya piyasadaki bütün denemeleri alırsın.Evde çözebilirsin ama sınav ortamını yakalayabilir misin orası tartışılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.