Şimdi Ara

Sadece Deneme Çözmek Isteyen Bir Ben miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar malum son duzlukteyiz haliyle yorulmalar basladi artik test çözmek istemiyorum soru bankalarina gomulmek istemiyorum sadece deneme cozmek istyorum inanin Coğrafya mat hariç her sey bitti Coğrafyada 10.sinif konusu kaldi matematikte hedefim 25 net ben 15 civarlarindayim geometri 1-2 soru yapabiliyorum yada hic yapamıyorum yardimlarinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen kardeşim bende senin gibiyim. Matematik konusunda pek yardımcı olamam Ama benimde sürekli deneme çözesim geliyor sınava şurada zaten az kalmış insana soru bankası çözmek saçma ve gereksiz geliyor. Hem denemelere göre daha çok yanlış çıkınca insanın morali de bozuluyor.
  • igotaquestion kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam ya ders çalışmak adina yaptığım tek şey internetten konu anlatım dinlemek artik test çözmek istemiyorum sadece deneme..

Konu güncel

• Az problem ve Coğrafya çözmek haricinde full deneme yapıyorum dün günde 3 deneme yaptım oh miss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 14 Şubat 2015; 15:43:11 >
  • Dostum ama senin konu eksiğin var. Bende senin gibiyim. Tavsiyem hergün deneme çöz ama bir yandan matematikte bilmediğin konulara çalış.

• BayGlock kullanıcısına yanıt
    Yok yok öyle yapıyorum hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.