Bildirim
Sadece Dambılla nasıl vucüt geliştirilir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
10 kg dambıl ile bu işler olmaz hocam ağırlıkları insanlar sürekli arttırarak çalışıyor yani formunu korursun diyelim 10 kg dambıl ile pek etki olacağını düşünmüyorum ben -
ya etkili olur bence ama hareketleri bilmediğim için çalışamıyorum kol ve göğüs hareketleri ni bilen biri yazabilirse çok sevinirim bide beslenme ile ilgili sabah kahvaltı da neler yenmeli ? -
Hiç birşey yapamazsın 2 dambıl ile boşuna uğraşma. -
quote:
Orijinalden alıntı: Burak313
arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm 2 gün önce internetten 10kg luk çiftli dambıl sipariş verdim bugün elime ulaştı sadece dambılla özellikle kol ve gögüs kasları nasıl geliştirilir bide resimdeki gibi kollar kaç haftada olur bu konuda profesyoneller mesaj atabilirmi ?
Malesef iki dambılla yapılıcak şey değil.Sadece kol kaslarını zinde tutabilirsin malesef öyle bir vücut istiyorsan spor salonuna gitmen lazım yada kapsamlı bir ev seti alman lazm.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hun_ter
Malesef iki dambılla yapılıcak şey değil.Sadece kol kaslarını zinde tutabilirsin malesef öyle bir vücut istiyorsan spor salonuna gitmen lazım yada kapsamlı bir ev seti alman lazm.
bana kol ve göğüs kası lazım zaten vucudum hazır kol varda gögüs çok az ya göğüsü nasıl çalıştırabilirim bilmiyorum -
10 kg lık dumbell ilk başlayan için fazla. Eklemleri sakatlarsanız uzun süre antrenman da yapamazsınız. Shoulder press te sıkıntı olmayabilir ama diğer omuz hareketleri riskli. Ben antrenmanlı bile olsam 10 kg a ya da daha yüksek ağırlıklara ısınmadan girmem. -
alt yapım var zaten spor salonuna gidiyodum ama bıraktım sadece dambıl aldı evde çalışıyorum artık o yüzden sordum -
Kaç haftada olur derken ? Yıl bazından konuşucaksan konuşalım eğer spor salonuna gidiceksen ve gerçekten disiplinli bi beslenme programı uygulayacaksan.
Sadece dumbell la yerinde sayarsın zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: Burak313
quote:
Orijinalden alıntı: hun_ter
bana kol ve göğüs kası lazım zaten vucudum hazır kol varda gögüs çok az ya göğüsü nasıl çalıştırabilirim bilmiyorum
istersen bu attığım linkteki video ile başlayabilirsin evde çalışanlar için çok güzel youtube kanalıdır, vücudun her yeriyle ilgili ayrıntılı aletsiz çalışma programları vardır ve sağlamdır ben karın kaslarımı bu kanal sayesinde çıkardım diyebilirim, videodakini belli bir süre yaptıktan 1-3 ay arası artık vurmamaya başladığı zaman ilerki seviyelere geçebilirsin.
-
Sırf 2 tane 10kg'lik Dumbell ile hiç bir ilerleme olmaz! En azından ayarlanabilir dumbelllar almalısın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X