Şimdi Ara

SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.858
Cevap
94
Favori
761.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _conscript_

quote:

Orijinalden alıntı: 1.ismail

Arkadaşlar merhaba forumdaki bu konu için başta supremum olmak üzere hepinize teşekkür ederim
    Almayı düşündüğüm araç hakkında çok güzel bilgiler edindim bu konu sayesinde
    Hatta servisten alamadığım bilgileri burada buldum
    Konuyu baştan sona okumaya başladım daha 2013 mayıstayım :)

Şimdi söylemek istediğim iki şey var
    1.konu

1.8 i-shift almayı düşünüyorum ama kesin karar veremedim (şuanda 2000model 1.6ies sedan manuel kullanıyorum) aracımı satıp inşallah bende en kısa zamanda aranıza katılmayı planlıyorum
    Tam otomatik yakıt tüketimi artışı ve manuel kullanma imkanı olmaması nedeniyle düşünmüyorum
    Manueli sıkışık trafiklerde (İstanbul da yaşıyorum) otomatik kullanmak istediğim için düşünmüyorum
    1.4 ü çok az yakıt farkı var diye düşünmüyorum
    Ama önerilerinize açığım üstadlar katı kurallarım yok ;)

2.konu
    Aracını satmak isteyen varsa özellikle buradan almak isterim (öncelikle şuan kullandığım aracımı satacağım tabi:))

1.6 ies, 1.4 is lerin piyasası ne alemde hocam?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar daha önceden ön farımdaki kılcal çizikleri nasıl giderebilirim diye sormuştum.Fotosunu atıyorum
     SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S

• Cree20 kullanıcısına yanıt
    Zimpara ve pasta cila işlemi ile düzelir kardeşim ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalsahin

http://www.****.com/forum/problemler_ve_cozumleri/adim_adim_far_cami_temizleme_ve_cilalama-t76771.0.html

hocam bu konuyu okursan derdine derman olur sahibinden. com dada bu set 50 liraya satılıyo bende havalar sınsın uygulayacam inş
  • quote:

http://www.****.com/forum/problemler_ve_cozumleri/adim_adim_far_cami_temizleme_ve_cilalama-t76771.0.html

hocam bu knu senin derdine derman olur sahibinden.com da bu set satılıyor ben de uygulayacam havalar ısınmaya başlayınca
  • gekren kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar honda civic hb 2007ve üstü araba arıyorum hasar kayıtsız ve limit 28bin lira yardımcı olursanız sevinirim...
  • Arkadaşlar ayak aydınlatma için pilli sensörlü bi çözüm olamaz mi? Eski arabamda çok başım ağrıdı hatta araba yaniyordu o yüzden bunun elektrik tesisatini ellemek elletmek istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: salserhat

Arkadaşlar honda civic hb 2007ve üstü araba arıyorum hasar kayıtsız ve limit 28bin lira yardımcı olursanız sevinirim...

o limite istediğiniz şekilde araç bulamazsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: salserhat

2007 model birden fazla ufak tefek kaza kayıtlı 107binde aracı bu euro dolar uçmadan, cliolar alınabilir fiyattayken piyasada, 31.0000 tlye almıştım. O fiyatlara çok zor bence.

• quote:

Tmm kardeşim bigün oturucam sadece bunla uğraşıcam canavar olur umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cree20

quote:

Tmm kardeşim bigün oturucam sadece bunla uğraşıcam canavar olur umarım

plast x de iş görebilir diye düşünüyorum.
    Ucuz diş macunu ile bile güzel sonuç alanlar var kardeşim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0merd

hocam bu konuyu okursan derdine derman olur sahibinden. com dada bu set 50 liraya satılıyo bende havalar sınsın uygulayacam inş

SAYFA LİNKİNİ MESAJ OLARAK GÖNDERİRMİSİNİZ
  • quote:

Arkadaşlar daha önceden ön farımdaki kılcal çizikleri nasıl giderebilirim diye sormuştum.Fotosunu atıyorum

Sanki epey çizilmiş gibi. Diş macunu kurtarır mı bilmiyorum. Kurtarmazsa zımpara ve plastix veya pasta şeklinde bir uygulama gerekebilir.

Japon'ya dan ufak bir kargo. Tabiki Civic için.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

Sanki epey çizilmiş gibi. Diş macunu kurtarır mı bilmiyorum. Kurtarmazsa zımpara ve plastix veya pasta şeklinde bir uygulama gerekebilir.

Hoca , önce poşeti yırtarken osakanın temiz havasını içine çek

Sen duramazsın h.sonu bunu taktırırsın sonra dyno verilerini burda yayınlarsın

• quote:

quote:

Yok artık Japonya'dan paket :D abi çok tehlikelisinn :D

• quote:

Orijinalden alıntı: carmentality

quote:

quote:

Hoca , önce poşeti yırtarken osakanın temiz havasını içine çek

Sen duramazsın h.sonu bunu taktırırsın sonra dyno verilerini burda yayınlarsın

Açıkçası Fatih'ten kalkıp Maslak'a gitmek montaj yapıp sonra tekrar ölçüme girmek falan zor geliyor. Daha da geri kalan 50 lira kasnaklar için kargo parası olur diyorum. Ayrıca ölçüm için daha erken bence.

Açıkçası şu araçtan tek eksiğim hafif kasnaklar. Amerika'daki dynoda 163hp 200nm çıkmış. Eksoz sistemi ne kadar fark eder bilmiyorum ama her halukarda 160-165hp arasını görmüş oluruz diye düşünüyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Ucuz diş macunu ile bile güzel sonuç alanlar var kardeşim ;)

Ucuz diş macunuyla nasıl yapıcam ki uygulama nasıl bende plast x var.
    Şarjlı matkap falan varsa bağla ucuna süngeri
    Sonra sıva far camlarına diş macununu
    Sünger far camlarını iyice açana kadar devam et
    Sonuç "Harika"

Diş macunu kurtarmazsa plast x'le denersin...
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    hocam çok zor soru sordun şimdi bana :)

o iş çok karışık bende bir şey anlamadım 3kuruş yazan da var 33kuruş yazan da ilginç

arabamı da seviyorum satmaya da kıyamıyorum bir yandan ama bu kasayı da almak için sabırsızlanıyorum bir taraftan daha ilan koymadım ama yani satışa gidiciyiz kaçarı yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimbilmez

typeS lerde çakma değil orjinal xenon far takılıyormu acaba

Alıntıları Göster
    Görsellik amacıyla ön plakayı gizlemek isteyenler için uzaktan kumandalı plakalalık mevcut elimde...

http://www.youtube.com/watch?v=HeCZ2sYI9KY

450TL 'ye vereceğim...Kulllanılmamış üründür

• 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.