Bildirim
SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S (358. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: caver
arkadaşlar
yaza doğru almayı düşünüyordum sanırım işim hızlanıcak, 1.8 sport ve ivtec arasında fark yok değilmi?
2009 makyajlı kasa tam otomatikte karar kıldım gibi (ishift'in baskı balata masrafı edene kadar tam otomatiği daha iyidir)
bu kasa için lpg tüketimi nedir?
performans uyumu nasıl çekisi düşer diye yorumlar var?
bu araç nasıl bir parça değişen dış kapı sacı ve 2 parça boya varmış istediğiniz yere gösterin diyor fiyat nasıl sizce?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-harman-otomotivden-2009-civic-1-8-sport-tam-otomatikkk-154146799/detay
Mrb ben olsam galeriden araç almazdım direk sahibinden alabileceğim araçlara bakardım.
Donanımları aynı sadece 2009 makyajında bazı ekstralar(USB gibi) geldi.
Araç normal kullanımda fabrika verilerini aynen tutuyor, LPG'de ona göre olacaktır. Yani standart 1.6 motorlu bir araçtan farklı değil hatta çoğu zaman daha ekonomik.
Bassanız da anormal seviyede yakmaz, geçenlerde paylaşmıştım. Acilen bir yere yetişmem gerekiyordu. 160-195 arası seyrettim yol bilg. 11.9 gösteriyordu.
Tam otm son derece konforlu ama i-shifte göre biraz performans çalıyor, biraz tüketim artıyor.
-
@nmnbrc
teşekkürler. ben plastik kısımda plastidip kullandım. fakat senin aracın da siyah olduğu için @carmentality nin kullandığı ürünü tavsiye ederim. uygulama resimlerini kendisi paylaşmıştı ve oldukça başarılı görünüyordu.
@supremum
teşekkürler. sanırım benimki tek mat beyaz.
@forever6789
siyah kısımları agresif görüntüyü bozmamak için kaplatmadım. dediğin gibi başka beyazlar var ama ben başka mat beyaz görmedim -
Herkese selam arkadaşlar
Bizim diğer sitedeki herkes buradaymış
Bende buraya üyeydim ancak konuya yazmak yeni nasip oldu.
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: guneslen
@forever6789
siyah kısımları agresif görüntüyü bozmamak için kaplatmadım. dediğin gibi başka beyazlar var ama ben başka mat beyaz görmedim
Tamponun alt kısmı için değil bu bölge için söylemiştim. Aracı kaplattığın malzeme ile kapatsan daha güzel olabilirdi (tabi malzeme parçalı uygulanabiliyorsa). Alt kısım hakkında hemfikiriz, bende siyah malzeme ile kapatmayı düşünüyorum o bölgeyi
-
@bilalsahin hoşgeldin. agresif jantlar yakiyor @forever6789 söylediklerine aynen katılıyorum. o yüzden yeni resimlere bakarsan o kısımlar beyaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guneslen -- 23 Şubat 2014; 16:10:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
@forever6789 söylediklerine aynen katılıyorum. o yüzden yeni resimlere bakarsan o kısımlar beyaz
Yeni resimlerini gördüm, beğendiğimi de belirtmiştimBölgenin daha iyi anlaşılması için eski resmini kullandım.
Sadece o kısımları plasti dip yerine aracı kaplattığın malzeme ile kapatsan daha hoş olurmuydu diye düşündüm.
Bu arada seninde yaylanma vaktin gelmiş gibi görünüyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: forever6789
quote:
@forever6789 söylediklerine aynen katılıyorum. o yüzden yeni resimlere bakarsan o kısımlar beyaz
Yeni resimlerini gördüm, beğendiğimi de belirtmiştimBölgenin daha iyi anlaşılması için eski resmini kullandım.
Sadece o kısımları plasti dip yerine aracı kaplattığın malzeme ile kapatsan daha hoş olurmuydu diye düşündüm.
Bu arada seninde yaylanma vaktin gelmiş gibi görünüyor
yaylanma konusunda ısrar çokfakat dar şehir içinde yüksek kaldırım kenarına park etmek zorunda kalıyorum. kapının alcalmasi kafamdaki tek soru işareti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende çok mücadele ettim ama sonunda yaylandım Sağdan park ediyorsun sorun kalmıyor
quote:
Bende çok mücadele ettim ama sonunda yaylandımSağdan park ediyorsun sorun kalmıyor
sağda oturan varsa n yapıyorsunkaclik yay kullandin, marka olarak ne tercih ettin, sertlik olayi nasil, memnun musun?
Arkadaslar herkeze tekrardan kolay gelsin birsey danismak istiyorum dun 220 donusturucu kullanirkene cakmaklik birden gitti sigorta atmistir diye elektirikciye gittim ancak butun hersey calisiyor olarak gozukuyor arka cakmaklik calisiyor ondekinin icini cikarip kablosuna baktik elektrik yok bu olay on arka bir degilmi bir degilse bu cakmaklik sigortasi nerededir birse sorun neden olmus olabilir adam gogusu sokucem diyince aman sakin dedim biraktirdim simdiden yardimci olanlara tsk ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Candirmen
Arkadaslar herkeze tekrardan kolay gelsin birsey danismak istiyorum dun 220 donusturucu kullanirkene cakmaklik birden gitti sigorta atmistir diye elektirikciye gittim ancak butun hersey calisiyor olarak gozukuyor arka cakmaklik calisiyor ondekinin icini cikarip kablosuna baktik elektrik yok bu olay on arka bir degilmi bir degilse bu cakmaklik sigortasi nerededir birse sorun neden olmus olabilir adam gogusu sokucem diyince aman sakin dedim biraktirdim simdiden yardimci olanlara tsk ederim
Çakmakliık ön ve arkadaki farklı sigortalar, direksiyon sol altındaki yerdedir, ön taraftaki çakmaklığın sigortası
Filtren için ekleme yapayım, türker'dede aynı filtreden var , harika bir sesi var,
Gaza basmaya teşvik ediyor.
Nacizane fikrimi söylemek isterim;
Bu şekilde sıcak hava çeker , Performansı düşürürsünüz, bizim araçlara cold air intake yapmak gerekir.
Obd cihazı ve torq yazılımı ile biz bunu gördük, dyno ölçmedik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carmentality -- 23 Şubat 2014; 22:28:41 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: nrglife
quote:
Orijinalden alıntı: bilalsahin
Bu da benden olsun arkadaşlar :D
Bu hafta taktırdığım yeni jant ve lastiklerim.
Mrb Bilal, hoşgeldin :)
Jantlar yakışmış, güle güle kullan.
Lastiklerin marka modeli nedir? Bu aralar ben de yazlık lastik araştırıyorum ama bi türlü karar veremedim...
Yumuşak, sessiz olacak, yol tutuşu ıslak zemin performansi iyi olacak vs.vs. henüz idealimdekini bulamadım
Lastiklerim Lassa Phenoma
Araç bu lastiklerle ciddi yumuşadı. Ben çok memnunum ve tavsiye ederim.
-
quote:
@bilalsahin hoşgeldin. agresif jantlar yakiyor@forever6789 söylediklerine aynen katılıyorum. o yüzden yeni resimlere bakarsan o kısımlar beyaz
Teşekkür ederim hoş bulduk.
Evet ya kendi nazarım değecek aracıma
-
-
quote:
quote:
Bende çok mücadele ettim ama sonunda yaylandımSağdan park ediyorsun sorun kalmıyor
sağda oturan varsa n yapıyorsunkaclik yay kullandin, marka olarak ne tercih ettin, sertlik olayi nasil, memnun musun?
Anahtar cümle:
Canım sen bir zahmet inde yanaşayım
Eibach pro-kit 25 mm. Biraz sertleşti gibi ama çekilmeyecek gibi değil, görüntü ve yol tutuş için değer
-
quote:
Orijinalden alıntı: carmentality
Bu şekilde sıcak hava çeker , Performansı düşürürsünüz, bizim araçlara cold air intake yapmak gerekir.
Obd cihazı ve torq yazılımı ile biz bunu gördük, dyno ölçmedik.
Sıcaklık değerlerini hatırlıyormusunuz orjinal hali ve ağzı açılmış hali olarak.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X