Şimdi Ara

SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.858
Cevap
94
Favori
761.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes 13:00-13:30 da Kozyatagi carrefour'da olsun gelcem diyipte gelmeyen bidaha burlarda takılmasın çok fena dışlarım.Herkes gelsin.

Havada süper hava bahanesi yapmayın.İsim yazdırdıysan kaypaklık yapanın aramızda yeri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cree20 -- 22 Aralık 2013; 9:51:41 >
  • Cree20 kullanıcısına yanıt
    Bende tam yalan oldu heralde diyodum kimseden ses cikmayinca bu arada benim bulundugum yerden oraya gelisim nasi olucak bilmiyorumda hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.n.u.r.

Bende tam yalan oldu heralde diyodum kimseden ses cikmayinca bu arada benim bulundugum yerden oraya gelisim nasi olucak bilmiyorumda hic

Bende bilmiyorum :) google maps'ten yol tarifi alarak bulabilirsin.Ben genelde öyle yapıyorum.
  • Bu carrefour da otoparktami buluscaz bu arada ? Bide orda birbirimiI nasi bulucaz

• Ek bi not bu whats app denen mereti yukledim ordan bi sekilde de iletisime gecebiliriz

• quote:

Bu carrefour da otoparktami buluscaz bu arada ? Bide orda birbirimiI nasi bulucaz

Onur , yakana kırmızı karanfil takarsın
  • quote:

Bu carrefour da otoparktami buluscaz bu arada ? Bide orda birbirimiI nasi bulucaz

Bizim araçlardan gördün mü yanaş bu kadar basit :)
  • carmentality kullanıcısına yanıt
    Iyi be sormadik tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: carmentality

quote:

Onur , yakana kırmızı karanfil takarsın

Bi bahane bul sende gel etkinlik yapalım.
    Yok sonra elalemin adamina yaklasiyo falan demesinler yanlis birine denk geliriz falan :)

• dostlar şuanda Yalova ya maç için gelmiş bulunuyorum. Buluşmaya gelemedigim için çok Üzgünüm Hakkınızı helal edin. Ayarlamaya çalıştım ama olmadı şimdiden iyi eğlenceler kızmayın kırmayın birbirinizi gelmeyen arkadaşların vardır bir sebepleri. Keşke hepimiz aynı anda müsait olabilsek. Imkansiz değil ama olmuyor işte kizanlar haklı belki ama yine de kalp kırmayalım

• quote:

Yok sonra elalemin adamina yaklasiyo falan demesinler yanlis birine denk geliriz falan :)

Öyle cümleler kuruyosun ki gel bana gol at diyosun :D

Merak etme korkma bişey olmaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: buminhan7

dostlar şuanda Yalova ya maç için gelmiş bulunuyorum. Buluşmaya gelemedigim için çok Üzgünüm Hakkınızı helal edin. Ayarlamaya çalıştım ama olmadı şimdiden iyi eğlenceler kızmayın kırmayın birbirinizi gelmeyen arkadaşların vardır bir sebepleri. Keşke hepimiz aynı anda müsait olabilsek. Imkansiz değil ama olmuyor işte kizanlar haklı belki ama yine de kalp kırmayalım

Hocam bi feribota bakar iş gelebilirsin bence saat 13:30 da bulusma :D

Dönüşte birlikte döneriz Kocaeliye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cree20 -- 22 Aralık 2013; 10:11:03 >

Farkindayim suistimale acik cumleler kurdugumun fakat hondaci larin birbirine o tarz seyleri dusunmiycegini dusundugum icin boyle gelisine bi cumle kurdum

• quote:

Orijinalden alıntı: Cree20

quote:

Orijinalden alıntı: buminhan7

dostlar şuanda Yalova ya maç için gelmiş bulunuyorum. Buluşmaya gelemedigim için çok Üzgünüm Hakkınızı helal edin. Ayarlamaya çalıştım ama olmadı şimdiden iyi eğlenceler kızmayın kırmayın birbirinizi gelmeyen arkadaşların vardır bir sebepleri. Keşke hepimiz aynı anda müsait olabilsek. Imkansiz değil ama olmuyor işte kizanlar haklı belki ama yine de kalp kırmayalım

Hocam bi feribota bakar iş gelebilirsin bence saat 13:30 da bulusma :D

Dönüşte birlikte döneriz Kocaeliye

Dostum maç saat 13 te başlıyor zaten en iyi ihtimal saat 15te biter. Ama söz senle goruscez en kısa zamanda. Bu arada numaranı bana p.m atarmisin. izmite geldiğimde görüşelim bi ara

• Ben geliyorum :) 13:30 da oradayım.

• Yolu bulma durumum gerceklestikten sonra bende 12 bucuk en gec 1 falan olmadan oralarda olurum heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: valek

sedan deseniz gelirdim

Hala hicbirsey icin gec degil ortaya bir farklilik olmak isterseniz sizi de bekleriz dimi onemli olan insan olsun arabasi ha sedan ha hb pek farketmez

• An itibariyle kozyatagi careefour a gelmis bulunmaktayim biraz erken geldim ama uyurum en kotu millet gelene kadar

• Yaklasik 25 30 araclik bir astra kolonisi olustu resmen burda bizimki azinlik kalicak resmen ama olsun yapcak bisey yok

• 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.