Şimdi Ara

Sadece bir numara aransın ? Nasil yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar telsiz niyetine iş amacli bi telefon alcaz turkcell vodafone farketmez.. Yanliz calisanlarin kaytırma yapmamaları icin tek bir numaraya acmak istiyorum hattı.yani telefonu verdigim kisi yanlizca beni araya bilecek . Yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar selametle

• Avea'da var. Tek numara ile 9 TL karşılığında ayda 2.000 dk görüşebilirler. 10 TL yüklersin, 9 TL sistem tarafından otomatik çekilir, kalan 1 TL'yi de arama artık :)
  • baska oluru yokmu tek care avea mi diosun :d.
  • Başka bilmiyorum, araştırmak gerek.

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/senle-ben-paketleri.php

Aylık 30 saat 9.90 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tikak -- 20 Ekim 2012; 14:34:40 >
  • benim telfnda dahili kullanici grubu diye bir sey var. Belirli aramalarla ilgili sanirim. Operatörunuzden bilgi alin isterseniz.

Edit: servis hakkinda ek olarak su bilgi var:"sizin arayabileceginiz ve sizi
    arayabilecek numaralar grubunu
    belirleyen sebeke destekli servis."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 20 Ekim 2012; 14:56:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonlarda çağrı listesi oluşturma özelliği var sanırım. bu liste, PIN2 kodu girilerek oluşturuluyor dolayısıyla bu kodu bilmeyen müdahale edemiyor.

nokia s40'da sabit arama olarak geçiyor. sadece belirlediğiniz numarlara çağrı yapılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 20 Ekim 2012; 14:53:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

telefonlarda çağrı listesi oluşturma özelliği var sanırım. bu liste, PIN2 kodu girilerek oluşturuluyor dolayısıyla bu kodu bilmeyen müdahale edemiyor.

nokia s40'da sabit arama olarak geçiyor. sadece belirlediğiniz numarlara çağrı yapılabiliyor.

peki hat başka bir telefona takılırsa noluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achina

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

telefonlarda çağrı listesi oluşturma özelliği var sanırım. bu liste, PIN2 kodu girilerek oluşturuluyor dolayısıyla bu kodu bilmeyen müdahale edemiyor.

peki hat başka bir telefona takılırsa noluyor?

o konu hakkında bilgim yok. operatörünüzün müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.