Şimdi Ara

Sadece Benim mi LCW'den Aldığım Ürünler Çekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deli olucam ya, normal sıcaklıkta yıkanmış olsa bile 1 kere yıkandı mı el bezi kıvamına geliyor.

• Gayet sorunsuz :) Birkaç kez renk yaka eşitsizliği ve montda lekelenmeler oldu bedeli kadar hediye çeki aldık
  • Birde forumdaki abazalar
  • Düzgün sıcaklıkta yıkıyoruz. Acaba çamaşır makinesinin eskiliğinden mi anlamadım. Geçen gayet iyi bir ürün almıştım 25 liraya, bi yıkadım..
  • Yakalarda sorun oluyor bazen ama çoğunun yakasını kendim genişletiyorum , yaka boğazıma değdiği zaman boğulacak gibi oluyorum çünkü.Gerçi almıyorum çok oralardan artık.Özdilek'e veya çeşitli outletlere gidiyorum , geçen Selway Outlet'te 3 adet Pierre Cardin polo yaka tişört 99 TL'ydi.U.S. Polo tişörtlerin de tanesi 20 TL'ydi.
  • Renkleride çok çabuk soluyor
  • Hiçbir sorun yok benim aldıklarımda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim aldığım bütün bütün bütün t-shirtlerde çekme yakalarında değişik orantısızlıklar falan oluyor ama ucuz olacak o kadar heralde
  • ne kadar para o kadar kalite
  • Mümkünse LCW'den ürün almayın. Her açıdan kalitesiz.
  • Valla benim aldığım ürünler hep kaliteli çıktı.Her zaman da lcw den alışveriş yaparız.
  • Birakta ceksin polo yaka 9,99 du aldim cekti ama cekince kalip daha iyi oldu
  • Ben bir lcw den birde defacto dan aldım ikisi aynı anda yıkandı. Defactodan aldığım çekti.
  • dar gelirliliğin alemi yok çek bi diesel
  • Lcw'den aldığım 2 tişörtün 2 yıkımayla ne rengi kaldı ne şekli.14 sene önce aldığımız 2 tişört var hala sapasağlam.Onları satan mağaza kapandı zaten bu zamanda öyle kaliteli mal çıkarmazlar.En fazla 2 sene dayanacak şekilde üretiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.