Deli olucam ya, normal sıcaklıkta yıkanmış olsa bile 1 kere yıkandı mı el bezi kıvamına geliyor.
Gayet sorunsuz :) Birkaç kez renk yaka eşitsizliği ve montda lekelenmeler oldu bedeli kadar hediye çeki aldık
Birde forumdaki abazalar
Düzgün sıcaklıkta yıkıyoruz. Acaba çamaşır makinesinin eskiliğinden mi anlamadım. Geçen gayet iyi bir ürün almıştım 25 liraya, bi yıkadım..
Yakalarda sorun oluyor bazen ama çoğunun yakasını kendim genişletiyorum , yaka boğazıma değdiği zaman boğulacak gibi oluyorum çünkü.Gerçi almıyorum çok oralardan artık.Özdilek'e veya çeşitli outletlere gidiyorum , geçen Selway Outlet'te 3 adet Pierre Cardin polo yaka tişört 99 TL'ydi.U.S. Polo tişörtlerin de tanesi 20 TL'ydi.
benim aldığım bütün bütün bütün t-shirtlerde çekme yakalarında değişik orantısızlıklar falan oluyor ama ucuz olacak o kadar heralde
ne kadar para o kadar kalite
Mümkünse LCW'den ürün almayın. Her açıdan kalitesiz.
Valla benim aldığım ürünler hep kaliteli çıktı.Her zaman da lcw den alışveriş yaparız.
Birakta ceksin polo yaka 9,99 du aldim cekti ama cekince kalip daha iyi oldu
Ben bir lcw den birde defacto dan aldım ikisi aynı anda yıkandı. Defactodan aldığım çekti.
dar gelirliliğin alemi yok çek bi diesel
Lcw'den aldığım 2 tişörtün 2 yıkımayla ne rengi kaldı ne şekli.14 sene önce aldığımız 2 tişört var hala sapasağlam.Onları satan mağaza kapandı zaten bu zamanda öyle kaliteli mal çıkarmazlar.En fazla 2 sene dayanacak şekilde üretiyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme