Şimdi Ara

Sadece Ankaradan Satılık İpad 2 & 3G 399 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık Tablet Marka #Apple iPad Kapasite #16 GB #WIFI+3G
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Urun turkiye bilkom garantiliydi. İmei kapanma ihtimali yoktur dolayısı ile.. İpad 2 3g li 16 gb ve siyahtır.
    Ürün yanında kılıfta hediye edilecektir. Ürün düşürme sonucu cami çatladı ve kasasında ezikler bulunmaktadır.
    camı değiştirilmiştir, değiştirilirken, ekranda toz taneleri bulunmaktadır.
    ayrıca değişim işlemi sırasında ekranda toz tanecikleri vardır bir bölümde ekranda küçük iz bulunmaktadır.
    Elden teslim önceliklidir. Ürüne resimler ekleyecektir.

ios 8.1 yüklüdur. Fiyat son 399 TL --->>

sadece ankaradan elden satış yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmarali -- 14 Aralık 2014; 14:18:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• resim yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: entiki

resim yokmu

ekliycem hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

Urun turkiye bilkom garantilidi. İmei kapanma ihtimali yoktur dolayısı ile.. İpad 2 3g li 16 gb ve siyahltir. Ürün yanında kılıfta hediye edilecektir. Ürün düşürme sonucu cami çatladı v sag tarafta kucuk bir ezik bulunmakta. Dokunmatiginde hic sıkıntı yoktur, sadece cami çatlattık. Böyle kullanırsanız garanti devam eder herhalde .. İsteyen yaptiripda kullanabilir.

5.1.1 jon yüklüdur. Fiyat son 600 TL

resimler için;

14 adet resim yüklenmiştir.

http://imageshack.us/g/832/imag0008burst002cover.jpg/

600TL'ye pahalı olduğunu düşünüyorum. Garantisi devem eder demişsiniz cihaz garantili sanırım eğer öyleyse alan kişi garanti bozulmaması için kendi servisinde yaptıracaktır ve fiyat masrafıyla birlikte baya yükselecektir.. Arkadaşımın ipad2'si düşürmesi sonucunda aynı şekilde kırıldı ve ekran için servisi 421TL istemişti.. Sırf garantisi bozulmaması için.. Yinede hayırlı satışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: zhny

quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

Urun turkiye bilkom garantilidi. İmei kapanma ihtimali yoktur dolayısı ile.. İpad 2 3g li 16 gb ve siyahltir. Ürün yanında kılıfta hediye edilecektir. Ürün düşürme sonucu cami çatladı v sag tarafta kucuk bir ezik bulunmakta. Dokunmatiginde hic sıkıntı yoktur, sadece cami çatlattık. Böyle kullanırsanız garanti devam eder herhalde .. İsteyen yaptiripda kullanabilir.

5.1.1 jon yüklüdur. Fiyat son 600 TL

resimler için;

14 adet resim yüklenmiştir.

http://imageshack.us/g/832/imag0008burst002cover.jpg/

600TL'ye pahalı olduğunu düşünüyorum. Garantisi devem eder demişsiniz cihaz garantili sanırım eğer öyleyse alan kişi garanti bozulmaması için kendi servisinde yaptıracaktır ve fiyat masrafıyla birlikte baya yükselecektir.. Arkadaşımın ipad2'si düşürmesi sonucunda aynı şekilde kırıldı ve ekran için servisi 421TL istemişti.. Sırf garantisi bozulmaması için.. Yinede hayırlı satışlar

Garantisinin devam eder herhalde demiştim bu garantiye önem verecek kisiyi ilgilendirir.. Ve ona göre fiyat alabilir.. Dediğiniz gibiyse garantiye önem verenler icin mantıklı görünmüyor fiyat..
    İstanbulda 150 TL, Ankara'da 180 TL 3-6 ay garanti vererek yaptirilabiliyor araştırdım.

600+150 = 750 TL bilkom garantisi olmaz ama kayit gitme/ucma/silinme derdi olmadan 3gli iPad 2 olur?

750 TL de mı pahalidir sizce?

Aslında sigortası var ürünün ama evrakları bulamıyorum ve m.markt ısı zora koşuyor..

Hayırlısı bakalım

• Pm atan arkadaşlar.. O kadar çok pm alıyorum ki.. 10 Gelen PM 'den 9 ne dediğinizi anlamıyorum.

Örnekler;

Konu Başlığı :Slm/merhaba/mrb/S.a.
    Mesaj : Son kaça olur ? ---- Hangi üründen bahsediyorsun mubarek----
    Mesaj Telefonun şarjı ne kadar gidiyor? --- Hangi tel 3 tane satılık---

Ya arkadaşlar el insaf derdimizi niye 2 kelam daha yazıp anlatmıyoruz.

Ben X ürününle ilgileniyorum.
    Son ne olur/kutusu varmı/uçar mı/kaçar mı
    Ankaradayım/İstanbuldayım.

Bu kadar basit..

Takas teklif eden arkadaşlar..

ürünleri hakkında bilgi verip üzerine +- ne istiyorlarsa yazsınlar.

Şunla takas olurmu gibi mesajlarda atmayın bana.. Elimde ki ürün şu kozmetik durumu şu kutu durumu şu gibi detaylı bilgi verin. Hep detay istiyorsunuz hem siz detay vermiyorsunuz.

Bu kurallara uymayan arkadaşlar bana pm göndermesin, lütfen..

Kimseye haddini bildirmek ya da birşey ögretmek ya da dayatmak değil amacım. Sadece zamanımız değerli, ne istediğimizi birbirimize ne kadar hızlı şekilde aktarırsak alışverişi tamamlamış oluruz. Eskiden forumda ne satışlar yapardık. Şimdi forumda satış çok çok az oluyor. Forumda ölücü zihniyet hakimiyet kurmuş. Fiyat ölünce 10 tane alıcı cıkıyor bir ürüne o zmn da ilk ben alırım ilk sen alamazsın benim pm niye cevap vermedin ben alacam demiştim arkdaşa eksi falan diyoruz. Biraz duyarlı olalım.

Herkesin malı herkese değerli..

Son sözüm de takas teklif eden arkadaşlara..
    Benim ürünüm için sahibindene bakıyon en ucuz ürünü baz alıyon.. senin ürünün ise piyasısının neredeyse en pahalı fiyatı oluyor. El insaf lütfen biraz daha duyarlı olalım. Takas da amac urununlerinin karşılıklı değerleri üzerinden değişimdir.

Çok yazdım, dolmuşum.

saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam 250 tl uygun olursa pm atarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

hocam 250 tl uygun olursa pm atarsın.

Bir de böyleleri çıkar. dünyanın en kurnaz insanlarıdır bunlar. Mantık aramaya gerek yok.

Kufreder gibi fiyat mi verilir?

Hayırlı satışlar kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrAdkA10

quote:

Bir de böyleleri çıkar. dünyanın en kurnaz insanlarıdır bunlar. Mantık aramaya gerek yok.

Hayırlı satışlar kardeş.

Aynen. Forumda yine az böyle arkadaşlar. Özellikle sahibinden, sanalpazar gibi sitelerde daha çoklar.. İlan açarsın 400-500 tl dersin. Gelir 100-150 tl olursa hemen alayım derler. Çok zekidir bu arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: DrAdkA10

quote:

Hayırlı satışlar kardeş.

Aynen. Forumda yine az böyle arkadaşlar. Özellikle sahibinden, sanalpazar gibi sitelerde daha çoklar.. İlan açarsın 400-500 tl dersin. Gelir 100-150 tl olursa hemen alayım derler. Çok zekidir bu arkadaşlar.

Bunlar ne ki :))

Ne teklifler ne teklifler

Adamın bir tanesi t20 yi İPhone 3gs daha değerli kılıyor.. Teklifleri komedi :))
    Birde ben teklif vereyim dedim adama sen kafayı yemissin işine bak diyor

• ipad 2 arıyorum mesajım bulunsun, yukarıdaki dengesiz teklifi görünce de yazmak istedim, hayırlı satışlar kardeşim.
  • Ipad alma fikrim yok, fiyatı 525 görünce merak ettim bu kadar mı bu aletler diye. Aslında android bakıyorum.

Şunu söyliyim, görüntü benim için sıkıntı değil deyip alıp böyle bile kullanabilirdim eğer Ipad bakıyor olsam. Ancak nette 750 TL'lere temiz Turkcell faturalı garantili beyaz gördüm. Bilmiyorum beyazla siyah arasında fiyat arası fark bu kadar uçuk mu. Yani 525 çok güzel fiyat gibi geliyor ama diğeriyle kıyaslayınca adamın kafasında soru işareti bırakıyor. Yani sanki böyle alır kullanırım diyene uygun da, ekran değiştirtirim diyene pahalı kaçıyor gibi geldi.

Yorumumu mazur görün, alıcı değilim ama sadece görüşümü belirtmek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

Ipad alma fikrim yok, fiyatı 525 görünce merak ettim bu kadar mı bu aletler diye. Aslında android bakıyorum.

Şunu söyliyim, görüntü benim için sıkıntı değil deyip alıp böyle bile kullanabilirdim eğer Ipad bakıyor olsam. Ancak nette 750 TL'lere temiz Turkcell faturalı garantili beyaz gördüm. Bilmiyorum beyazla siyah arasında fiyat arası fark bu kadar uçuk mu. Yani 525 çok güzel fiyat gibi geliyor ama diğeriyle kıyaslayınca adamın kafasında soru işareti bırakıyor. Yani sanki böyle alır kullanırım diyene uygun da, ekran değiştirtirim diyene pahalı kaçıyor gibi geldi.

Yorumumu mazur görün, alıcı değilim ama sadece görüşümü belirtmek istedim.

Keşke alıcı olsaydında, fikrine deger katsaydın
    Ayrıca yanlışlıkla guncellemişim ilanı, kırık camını değiştirip satmayı/kullanmayı düşünüyorum.
    iPad işinizi görüyorsa kullanmanızı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmarali -- 20 Şubat 2013; 16:12:06 >

• Ne bileyim hocam, kurcalamaya müsait olduğundan mıdır nedir android'e takmış durumdayım şu sıralar yalnız bu ilan da ilgimi çekmedi değil
    Hayırlı satışlar

• Şoktayım kardeş
  • Ben sapasaglam ipad3 4gli tabletimi 750 ye satamiyorum sorun nerde cozemedim hocam hayirli satislar

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan_apple_5461

pm

Cevaplandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Develi0000

Ben sapasaglam ipad3 4gli tabletimi 750 ye satamiyorum sorun nerde cozemedim hocam hayirli satislar

Ankara damısın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.