Şimdi Ara

Sadece Akşam Yemeği Yemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet ! Sadece Akşam yemeği yemek . Bana çok mantıklı geliyor . Çoğumuz az yiyerek duramıyoruz ama hiç yemeyince o günü oruçlu gibi atlatabiliyoruz.O zaman güne oruçlu gibi başlayalım saat akşam 5 sularında dengeli bir akşam yemeği yersek kilo vermez miyiz ?
    Akşam Yemeğinden sonrada 30 dklık kardiyo yaparsan günü çok az kalori alarak bitirirsin.

• Vücut gündüz yemediğin ama kendi ihtiyacı olan enerjiyi o akşam yemeğinden depolar bence. Ramazanda öyle oluyor vücudun çalışma prensibi bizden daha zeki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Vücut gündüz yemediğin ama kendi ihtiyacı olan enerjiyi o akşam yemeğinden depolar bence. Ramazanda öyle oluyor vücudun çalışma prensibi bizden daha zeki

Ama depolayacak bir enerji vermeyeceğim vucuda mecbur birikmiş yağlardan kullanacak
  • Bence yinede iyi bir diyetisyene başvurun. Vücut analizi, kan değerlerinize baksınlar ve diyet yazsınlar en sağlıklısı öyle olur.
  • Hocam maksat kilo vermek ise sabah kahvaltidan önce ormanda 1 saat koşu yapiyorum gelincede çorba,yoğurt,meyve,su dışında bir sey yemiyorum 2 haftada cok iyi oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Bence yinede iyi bir diyetisyene başvurun. Vücut analizi, kan değerlerinize baksınlar ve diyet yazsınlar en sağlıklısı öyle olur.

Zamaninda gittim az az sık sık hepsi ayni adam haftada 1 kilo vermelisin diyo 20 haftalik vaktim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    her sabah 3 yumurta yemek
    8 yıl önce açıldı
    Yemek yemek istiyorum
    2 ay önce açıldı
    Akşam yemeği ss li
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.