Şimdi Ara

Sadece 87 Doğumlular (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
474
Cevap
5
Favori
11.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: suleymankahveci

quote:

Orijinalden alıntı: skunk11

quote:

Orijinalden alıntı: suleymankahveci

Teşekkür ederim ama kullanmıyorum

Çay var, nar suyu var, kahve var..

Merhaba, hoşgeldin dostum.
    Kendini tanıt bakalım

Ben bir kahve alayım orta olsun.

@Ninamarok

Hoş geldiniz
    Ps3 takılıyorsunuz sanırım, geçen sene ps3 aldım ve ilk zamanlar başından kalkamıyordum şimdi de oturamıyorum
    Bir de; evlilik güzeldir doğru insanı bulduğunuzda tabi askerlik tamamsa işinizde hazırsa beklemenin anlamı yok değil mi? İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.

evet @suleymankahveci, ps3 bilgisayar farketmez, oyun oynamak güzel oluyor, sıkıntılardan biraz sıyrılıyorsun

• Ne var ne yok dostlar,meyhaneciler,kârhaneciler,işsizler...
  • Kankalar bu arada bizimle yaşıt pek çok ünlü şuan paraya para demiyor. işte vikipedia'dan bazıları. hatalı olanlar da var. mesela ceyda ateş 88'lihttp://tr.wikipedia.org/wiki/Kategori:1987_do%C4%9Fumlular
  • selam 93'te okula başlayan nesil
  • Geldim beyler yaşıtlarımla olmak beni mutlu etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Ofof kasimda 30 olacm depresyondayim

Küçükken düşünürdüm Ohooo bana daha var 30'umu 40'ımı hayal edemezdim , büyüklerim zaman nasıl geçti anlamadık ( Küçük aklımla içimden ''Nereeee anlamıyoon'' derdim. )

Ciddi anlamda 30'umuza 3-5 kalmışken halen kendimi çocuk gibi hissetmek istiyorum.Despresyondan çıkarsan haber et nasıl atlattığını bizde bilelim.
  • 17 Haziran 1987.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşlandınız siz de iyice.aman tansiyona falan düzenli ölçtürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

yaşlandınız siz de iyice.aman tansiyona falan düzenli ölçtürün

Şaka maka ben geçen bizim arkadaşlara diyordum yaşları benden biraz büyük, lâkap koydum ihtiyar diye, şimdi siz bize diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

Küçükken düşünürdüm Ohooo bana daha var 30'umu 40'ımı hayal edemezdim , büyüklerim zaman nasıl geçti anlamadık ( Küçük aklımla içimden ''Nereeee anlamıyoon'' derdim. )

Ciddi anlamda 30'umuza 3-5 kalmışken halen kendimi çocuk gibi hissetmek istiyorum.Despresyondan çıkarsan haber et nasıl atlattığını bizde bilelim.

30 lu yaşlara geldim be depresyondan çıktım nasılmı tabiki çapkınlık yaparak yuhuu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

30 lu yaşlara geldim be depresyondan çıktım nasılmı tabiki çapkınlık yaparak yuhuu

İhtiyar yavaşla, ilerde erken yorulursun

• Yaz dostum 21 Eylül 1987 izmir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galaxix

Yaz dostum 21 Eylül 1987 izmir

İzmire bayılırım insanı modern,kızı güzel tam bi avrupai şehir izmir candır
  • quote:

Kalem arkadaşı çizmişler, gel tanışalım önce geldiği zaman yazar, ilkokul fotoğrafın var mı? Eski mesajlarda 2-3 kişinin ilk okul ve benim kundaktaki fotoğrafımı görebilirsin
  • quote:

quote:

Kalem arkadaşı çizmişler, gel tanışalım önce geldiği zaman yazar, ilkokul fotoğrafın var mı? Eski mesajlarda 2-3 kişinin ilk okul ve benim kundaktaki fotoğrafımı görebilirsin

Valla hepsi annemlerin evinde ben işim dolayısıyla istanbulda yaşıyorum izmire gidersem koyarım buraya

• yeni gelenler, hoşgeldiniz varsa resim alalım

arkadaşlar hepinizin bayramını can-ı gönülden kutlarım. huzurlu, mutlu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

yeni gelenler, hoşgeldiniz varsa resim alalım

arkadaşlar hepinizin bayramını can-ı gönülden kutlarım. huzurlu, mutlu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle...

Vay yusuf, hoşgeldin kardeş. İyi bayramlar sanada, ailenede dostum.. Özlettin kendini
  • quote:

quote:

Vay yusuf, hoşgeldin kardeş. İyi bayramlar sanada, ailenede dostum.. Özlettin kendini

hoşbuldum kardeşim nasılsın? bayramın mübarek olsun.

bende özledim ne yapalım demekki böyle olması gerekiyor fazla ban cildi güzelleştirir

• quote:

quote:

quote:

hoşbuldum kardeşim nasılsın? bayramın mübarek olsun.

bende özledim ne yapalım demekki böyle olması gerekiyor fazla ban cildi güzelleştirir

Sağol valla uğraşıyorum, windows'a alışmakla meşgulüm bu aralar

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.