Şimdi Ara

sadece 3d özelliği olan led tv var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sadece 3d özellikli, smart ve hd uydu cihazı içinde olmayan 32-40 inc led tv arıyorum böyle bir model var mı ? panel kalitesi bakımından nasıl olur ?

• Aynen bende 40' ustu sadece 3D olan bir tv ariyorum. Fiyati uygun olsun smart uydu alicisi olmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de böyle bir tv arıyorum ne enteresean 42 veya 47 inch olabilir. nedense 3d ve smart tv hep bir arada.
  • yok mu arkadaşlar gerçekten ?
  • merhaba, 3d lereki yüksek fiyatı süspanse etmek, daha çoközelliği bir arada sunmak için bildiklerimin hepsinde dahili sunuldu. Ayrıca "akıllı tv" konfigürasyonarı için herşeyi kendi başına yapabilen tvler için listeye ucuz ve dikkat çeken bir yatırımla bir özellik daha ekliyorlar. Bu sebepten artık standart haline geldi. Güncel modellerde işin biraz zor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

arkadaşlar sadece 3d özellikli, smart ve hd uydu cihazı içinde olmayan 32-40 inc led tv arıyorum böyle bir model var mı ? panel kalitesi bakımından nasıl olur ?

Yorumundan sadece 3D istediğini düşündüm, farklı önerim olacak, yani 42 inc 3D performası iyi olan bir paneli 2000 lira gibi fiyata zor bulursun !

3D fanatiği isen yada ben Bluray filmlerde muhteşemlik arıyorum dersem, boş yere panel arayışına girme derim !

Piyasada 1000-2000 Lira arası muhteşem Projeksiyonlar var, görüntüyüde 2metre izlersin, 3D görüntüde sana hiç bir panel projeksiyondan alacağın keyfi veremez !

Tv biraz sorun olabilir malesefki gündüz izlenimi daha doğrusu gün ışığı alan ortamlarda görüntü soluk olacaktır !

Yok ben akşamları izlerin yada odam zaten fazla ışık almıyor perdeuide kaparım dersen, perdeni çeker Televizyonunda en üst seviyede HD keyfini yaşarsın hemde 2 metrelik dev görüntüyle !

Televizyonda ise malesefki 3D performası olan paneller bellidir, 3.500 lirayı gözden çıkarmalısın elbettki 50-55 inc panellerden bahsediyorum, bunlarda 10 taneyi geçmez bulabileceğin 3D iyi performans arıyorsan !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 2 Ekim 2012; 7:52:03 >

• Lg 42LM3400 Bu model size uygun.

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-42lm3400-42lm3400-3d-full-hd-led-tv,1920x1080,mci-100-hz,3xhdmi,usb/productdetails.aspx?I_ID=61712

Lg inceleme linki

http://www.lg.com/uk/tvs/lg-42LM3400-3d-tv

Ben monitör olarak kullanıyorum gayette memnunum. Kendi cihazımdan resimler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lg 42lm3400
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.