Şimdi Ara

Sacred Yardım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sacred de The Elements Of Ancaria görevinde bi yere gitmemi istiyor ama yolu bir türlü bulmadım aşağıya işaretlemiş olduğum haritayı koyuyorum oraya nasıl gideceğimi bilen varya yazabilirmi görevin açıklamasıda şu görevde bahsedilen yerleride haritada bulmadım bi yardım edin şu garibe Ben rüzgar ve ateş elementini buldum ama su elementi için beni en son bi evin oraya gönderdi orda mahsene inmemei istiyo ama inince 6-7 tane adam var onları öldürüyorum başka bişi yok ok la gösterdiği yere gidemiyorum buranın başka bi girişi falan mı var bi yardım edin yaw

The Elements Of Ancaria (Ana Görev)
    Yer: Library Of Wisdom
    Görev Veren: Shareefa
    Görev: Rüzgar, Ateş, Su ve Toprak elementlerini bul
    Log: Dünyanın ruhunu oluşturan bu elementleri bulmam gerekiyor. Rüzgar’ı terk edilmiş Ice Palace Of Frostgard, ateşi Alkazaba noc Draco’nun uzak güney kısmında, suyu da Zhurag-Nar ve Verag-Nar’da bulabilirim
    Ödül: “Shaddar-Nur” quest’i

Sacred Yardım ?

• 2008 de yazmışsın ama buldunmu çözümünü aynı yerde bende kaldım!!
  • 4 ana element questi ile bu evin ne alakası var.Bu evi o görevi yaparken hiç hatırlamıyorum.Bazen haritada gösterdiği yerde mesela öldürmeniz gereken yaratık olmuyor.Başka yerde oluyor.Onun gibi bişey olmuştur.Şunu söyleyim:
    Hava- Kuzey kısımda
    Ateş- batı tarafından mağmalı yerde
    Su-Doğu kesiminde
    Toprak-Güneyde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 11 Eylül 2010; 16:00:46 >
  • sacred de II bölümün The way to wyvern Pass görevinde yaralı askere su götürmemizi istiyor. su getirilmesi gereken yerdeki yaratıkları öldürüyorum. fakat suyu nasıl götüreceğimi bulamadım. orada bulunan ata binerek denedim olmuyor. bikaç farklı karakterle de denedim hep aynı yerde takılıyorum. Bilen varsa bi yardım etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: betulsan

sacred de II bölümün The way to wyvern Pass görevinde yaralı askere su götürmemizi istiyor. su getirilmesi gereken yerdeki yaratıkları öldürüyorum. fakat suyu nasıl götüreceğimi bulamadım. orada bulunan ata binerek denedim olmuyor. bikaç farklı karakterle de denedim hep aynı yerde takılıyorum. Bilen varsa bi yardım etsin.

Oyun için çıkan en son patch ve kürekle tekrar denersen sorunun çözülecektir. Bende orda kalmıştım uzun zaman önce, bir türlü suyu götüremiyordum. Oyunun bug diye tabir edilen hatalarından birisi.

Ama ben Sacred Underworld yükleyerek geçtim, girerken Underworld değil de, Ancaria Campaing'i yapacaksın. Tek sorun şu, ordan girerken yine en baştan bi karakterle başlaman gerekiyor, önceki sacred'in save dosyasını kabul etmiyor oyun.

• o questi ilk zamanlarda mecburi hile ile geçiyorduk sende öyle yapabilirsin hileli veya hilesiz o questte kaybedeceğin hiçbir şey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wow yardım
    12 yıl önce açıldı
    GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.