Şimdi Ara

Saçmalıyorum Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Blocklamak isteyenler blocklasın 12. sınıf liseliyim.

Derste kendimi tutmayıp acayip espriler yapıyorum. Sonra normal yaşamıma döndüğümde kendimden utanıyorum. Pek çok öğretmenim gıcık oluyorlar galiba. Son 1 yıldır oluyor bu.
    ----Bugün sorumluluk sınavında ingilizce sözlüm vardı. Hoca bir kaç soru sordu daha sonra senle konuşalım biraz dedi. Ben üniversite sınavına gireceksin vs tarzında bir konuşma yapacak sandım. Konuşmaya başladı. Biliyorum herkesten farklı olmak istiyorsun. Çoğu insan sana koyun sürüsü gibi geliyor. Okul olmamalı kimseden 7 saat ders görüp anlaması beklenilmemeli. Çevrende kilerin 3-5 yok şu adam dizide bunu yapmış diğer taraftakiler sabahtan akşama kadar futbol konuşuyorlar hepsi aptal geliyor sana bunu biliyorum bunu benden iyi kimse anlayamaz diye konuştu baya bir daha sonra dedi ki ama sen kişiliğini dışarıya böyle vurma. İngilizce yapamıyorsun anlıyorum sen bana soru getirme gel müzikle(metal dinlediğimi biliyor. ilgili konuşalım gel dizilerle(sonradan bir arkadaştan öğrendim ki breaking bad lost fringe house izlemediği yabancı dizi kalmamış) ilgili konuşalım. Ben seni burda anlayabilicek tek öğretmeninim. Ben de kendimi buraya ait hissetmiyorum. Yapcak bir şey yok beni kaybetmemelisin. Eğer kendini böyle ifade etmeye çalışırsan kimse görüşlerine saygı duymaz, ha x mi o yine saçmalıyordur derler vs diyerek biraz konuştu. Tabir buysa cool takıl tamam mı. Onları güldürmek zorunda vs değilsin dedi. Bilmiyorum daha pek çok anlattı sadece aklıma gelenler. Yalnız o konuşurken her zaman olduğu gibi saçma sapan öğüt verenler insanlar konuşup iki dakika sonra etkisi geçer ya öyle bir şey değildi bu. -----

olay bu ben de onun bana tavsiyesine göre düzenlemek istiyorum yani kendimi dışarıya daha düzgün ifade etmek istiyorum yani nasıl desem saygı görmek istiyorum ama yine aynı şekilde hiç birinin arkadaşlığını istemiyorum. Ne yapayım ben de nasıl saçmalamadan düzgün konuşabileyim. Derste amacım espri yapmamak olsa bile herkes gülüyor bir şey söylediğimde. Okul bitiyor ama ya bu seferde iş hayatında aynı şeyi yaparsam diye de düşündüm. Sizce psikolojik destek almalımıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.

Eve gelince yazdığımı gözden geçirip daha okunaklı yapacağım kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 27 Kasım 2013; 13:20:15 >

• sus

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

sus

Zaten susuyorum ama konuşurken saçmalıyorum. Yani konuşma ile ilgili sıkıntılarım var düzgün ifade edemiyorum kendimi.

Orijinalden alıntı: Psman

quote:

sus

Zaten susuyorum ama konuşurken saçmalıyorum. Yani konuşma ile ilgili sıkıntılarım var düzgün ifade edemiyorum kendimi.

konuşurkende sus

quote:

Orijinalden alıntı: Psman

quote:

sus

konuşurkende sus

Değişik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DanielSharman

Sınıf espirilerini sevmiyosa veya yapmanı istemiyorsa ve hala yapıyosan hocalarda gıcık oluyormuş tam yüzsüzsün kardeş

Yuzsuz demeyelim de benim espri yapma gibi bir amacim yok. Sustum son 3 derstir 4 5 kişi yanıma geldi moralin bozuk mu vs hayır dedim ben de konuşmam gereken zaman konuşacağım fikrim yoksa konuşmayacagim. Başka tavsiyelerinizi bekleyiyorum.

• Gerektiğinte konuş,kendini ezdirme,sınıfta varlığını hissettir. Silik tipi oynama sınıfta.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.