Şimdi Ara

İzmir Tınaztepe Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisi olan var mı , nasıldır şehre nasıl gidilir merkze , kaç dakkadır gidiş?

• dağbaşında bi yer... ulaşım içinse kampüs çıkışında hemn eshotlar var.. arkadaşın dediği gibi alsancağa gidiş 1 saat sürer. tabi bu normal zamanda trafiğe yakalanırsan hiç sorma derim.. ayrıca şu da var buca pek memnun kalacağın bir yer değil şayet daha önce gitmemişsen gittiğinde izmir dediklerimi bu mu diyebilirsin

Orijinalden alıntı: __SoN_KalE__

dağbaşında bi yer... ulaşım içinse kampüs çıkışında hemn eshotlar var.. arkadaşın dediği gibi alsancağa gidiş 1 saat sürer. tabi bu normal zamanda trafiğe yakalanırsan hiç sorma derim.. ayrıca şu da var buca pek memnun kalacağın bir yer değil şayet daha önce gitmemişsen gittiğinde izmir dediklerimi bu mu diyebilirsin

1 saat mi yok artık

Orijinalden alıntı: saldoetealp

quote:

Orijinalden alıntı: __SoN_KalE__

dağbaşında bi yer... ulaşım içinse kampüs çıkışında hemn eshotlar var.. arkadaşın dediği gibi alsancağa gidiş 1 saat sürer. tabi bu normal zamanda trafiğe yakalanırsan hiç sorma derim.. ayrıca şu da var buca pek memnun kalacağın bir yer değil şayet daha önce gitmemişsen gittiğinde izmir dediklerimi bu mu diyebilirsin

1 saat mi yok artık

Tamamen Buca trafiğinden kaynaklanan bi sorun.

Orijinalden alıntı: Indigo
    Kerbela gibi bir yerdir.

Akşam akşam iyi güldüm. Ne güzel özetlemişsiniz durumu.

Ottan böcekten yoksun, kupkuru, asosyalliğin dibine vurabileceğin, dağ başında bir yer. Ne bir yeşilliği var oturmak için, ne bir gölgelik. Bütün okul hayatın fakültenin kantininde geçer.

Kampüs içinde ring servisi var ama balık istif gidiyorsun, bir de eshot servisi var gene kampüs içinde, onda da durum aynı.

Buca'ya pek İzmir'de diyemeyiz. Akşam 10'da hayat bitiyor. Gezcek görecek yeri yok.

Tınaz'dan Alsancak yada Konak'a gitmek en iyi ihtimalle 50 dk; Bornova yada Karşıyaka'ya gitmen en iyi ihtimalle 1,5 saat sürüyor. Sabah ve akşam trafiğinden bahsetmiyorum.

Ben Dokuz Eylül Kimya'da okuyorum. Eğitim kalitesi açısından çok memnunum. Eğer amacın sosyal ve eğlenceli bir ortam ise Dokuz Eylül'e hiç bakma, Ege daha uygun olur.

• Daha ilk duraktan ayakta kalabileceğin, otobüslerin gıcıklığına okulun kapısından almayıp durağım orada diyerek 200 metre koşturttuğu bir yer.
    İçerisinde ağaç olmayan, 412 denen önden arkadan her yerinden binilen ve büyük ihtimalle ayakta kalınan bir otobüsü olan, dandik ve kazık kantinlerden başka bir sosyal yeri olmayan, her yerinde telefon çekmeyen, iklimi bucadan farklı, nedense yıllardır etrafı gelişmemiş doğru düzgün market olmayan, içinde yürünemeyen otostop çekilen muhteşem bir kampüs.
    Hadi otobüse bindin içi de boş kaldı diyelim.Önce dokuzçeşmelerde büyük ihtimalle dolacak o da olmazsa eğitimde tıklım tıklım olmasına garanti veriyorum.515,514,70,970 gibi öğrencilerin favorisi otobüslerde bu kesin bir olay.Heykelden sonra otobüse ihtiyar akını oluyor.Klimasız otobüste, güneş bir yandan, sıkışık trafikte dur kalk bir yandan, kalabalık bir yandan, ihtiyarlar bir yandan...Ömür törpüsü başka birşey değil.Ben alsancağa indiğimde oh be kurtuldum diyorum.
    Okuldan çıkınca alsancağa gezmeye gideceksin ama o araçtan inince eğlenmeye halin kalacak mı bakalım?
    Okul içinde sosyal olunacak bir mekan yok.Farklı bir fakültede arkadaşın olsa yanına gidemezsin.Hem yokuş hem de uzak.Aklın varsa egeye git.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmit Orduevi hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğitim kalitesi istiyorsan, Dokuz Eylül tüm rakiplerine bin basar.
    Aslında tınaztepe gelişmekte olduğu ve biraz şehir merkezinden uzakta kaldığı için kötü bir yer. Bunun dışında buca ve dokuz eylülün diğer kampüslerinin bulunduğu yerler bir öğrenci için gayet uygun yerler. Bucadan alsancak, konak vs. ulaşımı da çok zor olmaz. Tek otobüs ile bahsedilen yerlere ulaşımını rahatlıkla sağlarsın.

Ben gezecem, tozacam. Üniversite yaşantım kampüste çimlerden ibaret olacak diyorsan tınaztepede biraz zor olur. Üniversitede iyi bir bölüm okuyacağım, eğitim benim için daha ön planda diyorsan kesinlikle kampüse filan bakma. DEÜ iyidir.

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo
    Kerbela gibi bir yerdir.

Akşam akşam iyi güldüm. Ne güzel özetlemişsiniz durumu.

Ottan böcekten yoksun, kupkuru, asosyalliğin dibine vurabileceğin, dağ başında bir yer. Ne bir yeşilliği var oturmak için, ne bir gölgelik. Bütün okul hayatın fakültenin kantininde geçer.

Kampüs içinde ring servisi var ama balık istif gidiyorsun, bir de eshot servisi var gene kampüs içinde, onda da durum aynı.

Buca'ya pek İzmir'de diyemeyiz. Akşam 10'da hayat bitiyor. Gezcek görecek yeri yok.

Tınaz'dan Alsancak yada Konak'a gitmek en iyi ihtimalle 50 dk; Bornova yada Karşıyaka'ya gitmen en iyi ihtimalle 1,5 saat sürüyor. Sabah ve akşam trafiğinden bahsetmiyorum.

Ben Dokuz Eylül Kimya'da okuyorum. Eğitim kalitesi açısından çok memnunum. Eğer amacın sosyal ve eğlenceli bir ortam ise Dokuz Eylül'e hiç bakma, Ege daha uygun olur.

Bunları öğrendikten sonra yazmaz herhalde burayı.Aslında fakülteleri uzak yapmasalar, takılacak mekanlar olsa, biraz gölgelik olsa, kampüs içinde raylı sistem ulaşım olsa kampüs birşeye benzer ama bu haliyle iyi olan eğitimi baltalıyor.1992 de açmışlar hiç gelişmemiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.