Şimdi Ara

Saçma Sapan Konuları Bırakın Artık Kıyamet Yaklaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Hepimiz korktuğumuz için düşünmek bile istemiyoruz ama kıyamet er yada geç kopucak. Artık şu kız meselesi şu meselesi bırakalımda azıcık imana gelelim .

• yav he he
    Kıyamet 500 sene içinde koparsa kendimi sınırsız banlıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Deep

Arkadaşlar Hepimiz korktuğumuz için düşünmek bile istemiyoruz ama kıyamet er yada geç kopucak. Artık şu kız meselesi şu meselesi bırakalımda azıcık imana gelelim .

Sen dünyanın kıyametinden önce kendi kıyametini düşün bence.
  • iamburak sen daha gül kardeşim. Dalga geç
  • quote:

iamburak sen daha gül kardeşim. Dalga geç

kıyamet kopacak diye herşeyi bi kenara mı bırakıp ağlayıp dövünelim mi? etrafa bağırıp kaçışalım mı? Kız meselesini bırakınca imanamı gelmiş oluyosun? Kıyametmi gecikiyo? Hangi düşünce ve zeka ürünüyle bu konuyu açtın çok merak ediyorum.
  • Kıyamet kopucak diye imanamı gelicez böyle saçma şeymi olur , kıyamet er yada geç kopucak bunun için endişelenmemize gerek yok çünkü o an zaten gelicek yani daha fazla karamsar olmaya gerek yok.
  • quote:

Arkadaşlar Hepimiz korktuğumuz için düşünmek bile istemiyoruz ama kıyamet er yada geç kopucak. Artık şu kız meselesi şu meselesi bırakalımda azıcık imana gelelim .

Kıyameti göreceğinden nası bu kadar emin olabiliyorsun ? Bunu neye dayanarak düşünüyorsun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en az 300 sene kıyamet kopmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

Kıyamet kopucak diye imanamı gelicez böyle saçma şeymi olur , kıyamet er yada geç kopucak bunun için endişelenmemize gerek yok çünkü o an zaten gelicek yani daha fazla karamsar olmaya gerek yok.

Dünyanın sonundan önce insan ansızın gelecek olan kendi sonunu düşünmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuck-Berry

quote:

Kıyameti göreceğinden nası bu kadar emin olabiliyorsun ? Bunu neye dayanarak düşünüyorsun ?

Görmek derken ?
  • İmana gelin derken azıcık kafanızı kaldırın ve niye yaratıldık onu düşünün bu dünya bi sınav onu düşünün demek istiyorum
  • quote:

quote:

quote:

Görmek derken ?

İlk mesajın öyle bir mesajkı sanki insanlar kıyameti görecek ve iman etmeleri gerekecek gibi birşey ima ediyor.Yanlış anladıysam kusura bakma.Bence insanları korkutmak yerine işte yanacaksınız felan demek yerine örnek bir müslüman olup insanlara islamı anlatmak daha doğrudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

yav he he
    Kıyamet 500 sene içinde koparsa kendimi sınırsız banlıcam
  • Sen kimsin ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu

quote:

Kıyamet kopucak diye imanamı gelicez böyle saçma şeymi olur , kıyamet er yada geç kopucak bunun için endişelenmemize gerek yok çünkü o an zaten gelicek yani daha fazla karamsar olmaya gerek yok.

Ne dersen de ama herkes ölmekten çok kıyametten korkar , çünkü herşey yok olucaktır , şunu anlamıyorum ben sen anladıysan bana anlat insanlar hep kendi sonumuzu düşünmeliyiz felan der ama düşünecek ne var bu dünyadan gidecen işte neyini düşünüyon.

• quote:

quote:

[Kıyameti %100 görecek hem de herkes, herkesin ölümü kıyameti zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu

quote:

Ne dersen de ama herkes ölmekten çok kıyametten korkar , çünkü herşey yok olucaktır , şunu anlamıyorum ben sen anladıysan bana anlat insanlar hep kendi sonumuzu düşünmeliyiz felan der ama düşünecek ne var bu dünyadan gidecen işte neyini düşünüyon.

Anlamadığım dava dünyanın sonunu ne önemi var ki, şöyle düşünelim gerçekten de dünyanın sonu şimdi geldi diyelim, büyük bir sarsıntıyla her yer yıkılmaya başladı, sen zaten muhtemelen bunun 3-5 saniyesini yaşarsın, şöyle bir şey olmayacak herkese birer 3d gözlük verilip o muhteşem kapanışı sonuna kadar herkes izleyemeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agnostik60 -- 15 Mart 2012; 21:52:21 >

• siz oyalayın ben kaçıyorum . troll level 13 e gelmiş daha .
  • eğer kaderde tecavüze uğramak varsa diye başlayan bi söz vardı ya,ondan işte.boşver,eninde sonunda kopacak,niye üzülelim ki...
  • quote:

Ne kıyameti kardeşim ya utanmıyonmu ondan bundan duyduğun şeylerle millet kandırmaya ? Kıyametin kopma sebebi ne ki kopsun ? Napak kıyamet kopuyo diye konumu açmayalım yani. Kulaktan doğma lafları gerçek sanıyonuz. Koparsa kopsun hiçte şeyimde değil. Çokta tırstık yani haa..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.