Şimdi Ara

Saçma sapan internet yavaşlaması, Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var. Modemim Tp-Link TD854W/h internet bağlantım da Ttnet Yalın net limitsiz şu 8mbit/s ' ye kadar olan. Bilgisayarımdaki Wireless donanımı Intel Wifi 5100 AGN. Sorunuma geleyim şimdi. İnternet bağlantım 6-7 mbit civarında gidip geliyo. Download hızlarım da normal fakat tivibu ya girince donma oluyo sürekli ve online oyun oynarken de sürekli disconnect alıyorum veya 2 dk da bi' lag oluyo çok aşırı şekilde. Driverlarımı güncelledim en son sürümü yükledim. hatta kaldırıp yeniden yüklemeyi de denedim. En son çare format attım herşeyi yeni baştan yaptım ama hiçbiri düzeltmedi sorunu. Adil kullanım kotasını aştım evet ama evde 5 bilgisayar var hiçbirinde yok aynı sorun 2 tane aynı bilgisayardan var benim bilgisayarımın aynısından. sorun sadece bu iki bilgisayarda var. Sorun nerden kaynaklanıyo olabilir? yardım edebilirseniz sevinirim.

• o iki bilgisayardan.
  • daha önce normal kullanıyodunuzda sorun şimdi mi baş gösterdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

o iki bilgisayardan.

Teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldun !

quote:

alıntı: memocqn

daha önce normal kullanıyodunuzda sorun şimdi mi baş gösterdi?

evet daha önce normaldi şundan 2-3 haftasına kadar önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shateiel -- 31 Aralık 2012; 2:44:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.