Bildirim
Saçma bir kaza, kim hatalı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arkadan çarpan %100 hatalı olmuyor artık. Araç içi kameraları ve kameralı telefonlar çıktığından beri bu durum değişmeye başladı.
Ayrıca burada takip mesafelik bir durum yok, dönüş yapmadan önce doğru şeride bile geçmemiş adam. -
Araç içi kamera olmasa hocam bu kazada?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
O linea şoförünün ehliyetini almak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Binek araçlarda emniyet kemeri zorunlu iken otobüslerde niye zorunlu tutulmaz ki?
Otobüsçü olsam şu kazadan kaçınmaya çalışmazdım. Öyle bir dönüş şekli yok, üstelik otobüsün hemen yanında olduğunu biliyosun.
linea hatalı... -
Linea sürücüsü bayan. Mesafe vardı diyor. Hayata bakışı farklı. Otobüsü zınk diye durur sanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 20 Ocak 2020; 20:59:31 >
Hocam kadın erkeği yok aslında şu durumun onu öne sürmeyelim lütfen. Sinyal veriyor dikkatli izleyin.
Şehir içi insan taşımacılığı yapan birinin belli bir tecrübe ve ileri sürüş tekniği bilgisi olması gerekir. Yanında sinyal veren bir araç gördüğümde ayağı frene gitmeli, her türlü olumsuzluğa hazırlıklı olmalıdır. Linea %100 hatalı o konuda kimsenin şüphesi yok lakin yukarda yazdıklarım da göz ardı edilemez.
Bayan sürücüler yüzünden atlattigim kaza sayısı o kadar cok ki. Şoförlük içlerinde yok bir kere. Istisnalar hariç. Sinyali sonradan gördüm bende. Sinyal verince hemen önüne kirma hakkı var yani.
Yok abi yok. Bu kadın milletine ehliyet mehliyet verip direksiyon başına oturtmayacaksın. İstisnalar illaki var fakat geneli değiştirmiyor. Genlerinde yok bu işi beceremiyorlar. Utanmadan yağ gibi üste çıkma huyları var saçma sapan savunmalar yaparak bir de. Mesafe vardı demez mi..
Kadını erkeği de yok aslında oradaki olayın. Beyin yapısında, zeka oranında bitiyor olay. Nasıl bir analiz yaptı o beynin de o koca otobüsün dışından o sokağa giriş yapabileceğine kanaat getirdin.
Olan karşı koltuğa fırlayan yaşlı amcama oldu yazık
Elbette sinyal verdi diye kıramaz ama kadın erkek ayrımı doğru değil.
Daha doğar doğmaz erkek çocuklarımıza araba, kız çocuklarımıza bebek alıyoruz. Cinsiyetçiliğe burada başlıyoruz.
Sondaki bağırıp çağıran teyze beni bitirdi...
Konu yaradılış farkı, ayrımcılık değil. Onların da bizden üstün oldukları yönler var. Ama araç kullanmak bunlar arasında değil.
Seviyeli tartışma için teşekkür ederim öncelikle. Kadın şoförlere ben de çok laf ediyorum ama etmememiz gerek gibi hissediyorum hocam. Yaradılışık farkı diyorsunuz ama bence heves çok önemli burada. Çoğu erkek arabaları hobi olarak görüyo o yüzden hevesli, kadınlar ise ulaşım aracı olarak görüyor. Kendilerini geliştirmek istemiyorlar sanırım bu yüzden de :)
Mesafe vardı doğru. Teknik olarak bir planck uzunluğu da bir mesafedir, bir santim de bir mesafedir.quote:
Orijinalden alıntı: Barracud@
Linea sürücüsü bayan. Mesafe vardı diyor. Hayata bakışı farklı. Otobüsü zınk diye durur sanıyor.
Ah biraz da kafası bassa. Madem sağdan çıkacaksın niye önündekini geçmeye çalışırsın ki? Ben 800 metre sonra çıkacağım otobanda bile sağdaki kamyonu sollama kaygısına düşmüyorum, tın tın 80 ile arkasından gidip çıkıyorum. -
Hocam sinyal yanıyor da, böyle bir öngörü yok.quote:
Orijinalden alıntı: shkoksal
Hocam kadın erkeği yok aslında şu durumun onu öne sürmeyelim lütfen. Sinyal veriyor dikkatli izleyin.
Şehir içi insan taşımacılığı yapan birinin belli bir tecrübe ve ileri sürüş tekniği bilgisi olması gerekir. Yanında sinyal veren bir araç gördüğümde ayağı frene gitmeli, her türlü olumsuzluğa hazırlıklı olmalıdır. Linea %100 hatalı o konuda kimsenin şüphesi yok lakin yukarda yazdıklarım da göz ardı edilemez.Bunu öngörmek mümkün değil. Sollamamı bitirdim sağ şeride dönüyorum diye yorumlanır bu.
-
Vallahi öyle :) çok iyimserim sanırım
Kamera olmasa da öndeki araç kontrolsüz dönüş yaptığı için hatalı. Otobüs de erken frene basabilirdi bu bir gerçek. Şoför dikkatsiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayanmış sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- başak kart kullanıcı yorumları
- clio 5.5
- eski tarihli lastik alınır mı
- polyurea araç kaplama
- araba bayileri pazar günü açık mı
- sodyum iyon batarya
- lada 2025
- zeekr 009 fiyat
- yeni q5
- hyundai fiyat listesi 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X