Şimdi Ara

Saçlı deride kaşıntı,kasiyimca parmaklarda tortu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yarın konazol alacağım ondan umitliyim yağlanma işi içinde krem alırım napim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Normal Şampuanı Bırakalı 6-7 Ay Oldu.
    Haftada 2 defa Nizoral Kullanıyom. (Bu Arada Eğer Seberoik dermatitsen Kullanma Sistemi Değişiyo diye biliyom). Kafama Sürüp 5 dakka Falan Bekliyom sonra yıkıyorum.
    Saçımdaki Yağlanmanında Karşısını Aldı.
    Bide Nizoral Pek Köpüren Bi Şampuan Olmadığı İçin Elinde Saçlar Kalıyo. Ben korkmuştum bi ara dökülüyo diye. Ama aslında o olay normal şampuandada oluyo sadece nizoral köpürmediği için daha çok gözüküyo.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Aga ben de kullanıyorum bir sıkıntı yok sizin kafada bir problem olabilir, diğer yorumları da gayet iyi çünkü şampuanın

Alıntıları Göster

hocam hem çok çabuk yağlandırdı hem de avuç avuç saçımı döktü ben de anlamadım, annemler kullanıyor memnun ama bende böyle sıkıntıları oldu

bir de ben hep hobi kullanıyordum belki bir anda şampuan değiştirdiğim için böyle olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84490F1A1 -- 1 Temmuz 2020; 20:25:54 >
  • Lanet olsun bende de var.Stresli ve hayatından mutsuz musun?Bunlar da yol açabiliyor

• seboreik dermatit saç için kötü ama sakal için daha da kötü azıcık kaşı resmen bozuk 1tl büyüklüğünde kızarma ve yanma ortaya çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

Knk hap işine girmiyim yaw kafam bulanık zaten derdin biri bitmeden diğeri başlıyor

En kalıcı çözüm yöntemi hap hocam zaten şampuan tavsiye edecektim.

• Hangi şampuan knk

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

Hangi şampuan knk

Salicade

• Anti mantar hapları çok tehlikeli beyine büyük zararlar verebilir, karaciğeri çökertebilir. Dikkatli kullanın.

• Kandida diyeti yap.

• Zetion işe yarar mı ki ?

• kanka heden şoldırs kullan. clear falan boş iş. aynı sorun bende de var. ilk gün iki kez yıka saçını ılık suda sonra günlük yıka. 3.gün normale dönecektir. ama yine her gün en az 1 kez yıka

heden şoldırs

• hergün saç yıkayan biriydim. gece kurutmadan yatardım. o sebeple bahsettiğin şey bende oldu. ama dermatit vs. teşhisi almadım. k ile başlayan ilaç içeren şampuanlar kullandım. işe yarasalar da kesin çözüm değiller.

dermatit vs. teşhisi almadıysan

kafayı sıfıra vur sarımsağı bas. diğer gün soğan bas. seni 3-4 ay götürür. sonra aşağıda dediklerimi yap.

1- kafanı iyi kurut
    2- hergün yıkama
    3- kafanı kaşıyıp durma
    4- sabuna geç

kesin işe yarar mı bilmem ama bende yaradı. bir yerden sonra kepek geri gelebiliyor. soğan saç dökebilir ama belki k ile başlayan ve türevi şampulardan olmuştu bilmiyorum. zamanında o şampuanlar belli yerlerden topluca saçımı dökmüştü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçta koparak dökülmeleriniz arttı mı ?

• kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt

Aynı sorunla baya mücadele ettim. Tek kurtuluş yolun vich dercos yeşil kutulu şampuanı. Fiyatı 100 tl civarı kesin çözüm internetten yorumlarını okuyabilirsin

• 7 yıldır sedef hastası bir birey olarak, saç derim 10'dan fazla nokta da yara içerisinde. Vücudumun neredeyse her yerinde olmasına rağmen, en çok canımın yandığı noktalardan birisi saç derim. İlerleyen zamanlarda daha da çoğalacak çünkü çıktığı nokta da tamamen geçmiyor ve her geçen gün lezyonlar çoğalıyor. Dertlerinizi hafifletir mi bilemiyorum ama bende durumlar böyle;
    Saçlı deride kaşıntı,kasiyimca parmaklarda tortu

• Kardeşim oturduğun yerden elin kafana gidiyor. Sürekli kafanın sağ üstünde kaşıntı oluyormuş gibi ki oluyor da sık sık. Ama parmaklarınla hafiften kaşı. Tırnakla falan girme saçına :)

Sınavlara çalışırken ben de yapıyordum. Aynen dediğin gibi üst sağ tarafta çok oluyordu. Sonra elimi götürmemeye başladım. Şampuanlara da çok kafa yorma. Burada tavsiye edilen medikal şampuanlar iş görür. Onları da uzun süre kullanma.

• Hocam ben de en kötü aşamadaydım. derinin kabuk kabuk dökülmesi, inanılmaz derecede kaşıntı.sadece saç değil yüzüme ve kulaklarımın içine kadar Saçlı deride kaşıntı,kasiyimca parmaklarda tortu . konazol, ketoral ve bluecap kullandım hiçbir işe yaramadı. en son üniversite hastanesine gittim hoca ducray'in ürünlerini yazdı şampuan losyon krem vs. hiç ümidim yoktu ama daha ilk kullanımda çözdü. Şiddetle tavsiye ediyorum benim gibi olmasını istemiyosan yolun başında kullanmaya başla belki erkenden çözersin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.