Şimdi Ara

Saçlarımın yanları açıldı İçeri GEL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
11.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yaşım 17 saçlarımın yanları resmen açılmay abaşladı deride kök bile kalmadı gerideki saçları ileri doğru atmasam orası kel görüncek şuan kapatabiliyorum ama ileride kapatamayabilirim ...Haftada 2 gün saçlarımı clear saç dökülmelerine karşı olanla yıkarım sonra fön makinesini hafif ayarda çalıştırarak kuruturum ve her sabah okula gitmeden önce bi saçımı düzelterek giderim saçlarım cansız kuru gibi eskiden traş olduktan sonra saçlarım çok hızlı ve sağlıklı çıkardı şimdi yavaş ve sağlıklı çıkmamaya başladı ve çok kırık var doktora falanmı gitsem uzman kişilerden ve sizden b,lgi almak istiyorum sağolun (Babamın 35 yaşına kadar saçları vardı döküldü ,dayılarımın hepsinin saçı var .)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake Tyler

Kurutma makinası kullanma havluyla kurut saçlarını.

kardeşim kullanmasam saç çok kötü oluyo şekil hiç bir şle yveremiyosun
  • Birader geçmiş olsun ama yapacak bişey yok,bende aynı durumdan müzdaribim piyasada 100 lerce şaç çıkaran (çıkaramayan) ürün var nerdeyse tamamını kullandım olmadı bu yaz saç ektirecem.
    Ama bilidiğim kadarıyla dökülmesini yavaşlata biliyosun onun içinde bi doktora git
  • Babanda veya dayinda yani herhangi birinde sac dokulmusse ve sendede acilma basladiysa sorun genetiktir maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya 1 seneki önceki fotoğraflarıma bakıyorum yanlar kapalı ama kapatmaya uğraşmıyodumki altında saç vardı çünkü ama şimdi yanları kapatmak için arkadan öne itiyorum ve bıktım hiç aklımdan çıkmıyo stresli bir insanım kafayı yicem ...
  • karanfil kürü yapıyorum dene sende ^^
  • Benim babam tarafının hep saçı var annem tarafının da önleri hep açık ve üçgen şeklinde benim 15 16 yaşlarında dökülmeye başladı ama ayrı bi tarz oldu önler tam üçgen şekliyle ve aslında bu haliyle daha güzel oldu bizim arkadaşın alnı çok düzensiz çıkıyo çocuğa kısa saç hiç yakışmıyo
  • işte banada kısa saç yakışmıyo :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel58

Beyler yaşım 17 saçlarımın yanları resmen açılmay abaşladı deride kök bile kalmadı gerideki saçları ileri doğru atmasam orası kel görüncek şuan kapatabiliyorum ama ileride kapatamayabilirim ...Haftada 2 gün saçlarımı clear saç dökülmelerine karşı olanla yıkarım sonra fön makinesini hafif ayarda çalıştırarak kuruturum ve her sabah okula gitmeden önce bi saçımı düzelterek giderim saçlarım cansız kuru gibi eskiden traş olduktan sonra saçlarım çok hızlı ve sağlıklı çıkardı şimdi yavaş ve sağlıklı çıkmamaya başladı ve çok kırık var doktora falanmı gitsem uzman kişilerden ve sizden b,lgi almak istiyorum sağolun (Babamın 35 yaşına kadar saçları vardı döküldü ,dayılarımın hepsinin saçı var .)

Baban abin dayin amcan falan kel mi ? Irsı olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 17 Mayıs 2013; 17:38:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

Beyler yaşım 17 saçlarımın yanları resmen açılmay abaşladı deride kök bile kalmadı gerideki saçları ileri doğru atmasam orası kel görüncek şuan kapatabiliyorum ama ileride kapatamayabilirim ...Haftada 2 gün saçlarımı clear saç dökülmelerine karşı olanla yıkarım sonra fön makinesini hafif ayarda çalıştırarak kuruturum ve her sabah okula gitmeden önce bi saçımı düzelterek giderim saçlarım cansız kuru gibi eskiden traş olduktan sonra saçlarım çok hızlı ve sağlıklı çıkardı şimdi yavaş ve sağlıklı çıkmamaya başladı ve çok kırık var doktora falanmı gitsem uzman kişilerden ve sizden b,lgi almak istiyorum sağolun (Babamın 35 yaşına kadar saçları vardı döküldü ,dayılarımın hepsinin saçı var .)

Babam şuan 50 yaşında kel abim 32 yaşında önler arkalar tepeler duruyo şakaklardan açıklık var dayılarımın hepsinin saçı var tamam ırsi olabilri ama nasıl canlandırabilirim bakım falan hiçbirşey bilmiyorum ..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

Babam şuan 50 yaşında kel abim 32 yaşında önler arkalar tepeler duruyo şakaklardan açıklık var dayılarımın hepsinin saçı var tamam ırsi olabilri ama nasıl canlandırabilirim bakım falan hiçbirşey bilmiyorum ..

Saçlarına elveda de, 21-22'e geldiğinde şuan ki saçlarının yarisi dökülmüş olacak.. Seninde irsi ve Ne yaparsan yap canlandirmazsin dökülmesinide engelleyemezsin, Yavaslatamazsin bile... Üzücü ama zamanla takmiyosun.. Benimde çocukken sırma gibi saçlarım vardı ne zaman ergenlige girdim tel tel hepsi gitti ve şuan itibariyle kafamda saç çıkmıyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen kaç yaşındasın durumun müsaitse saç Fue yöntemiyle saç ektirsene çok güzel sonuçlar alınıyo
  • ayni durum bende de var ne yazk ki birçok sampuan kullanmama karsin hicbiri etkili olmadi...

3 ay sonra 18e gireceğim . minoxidil dusunuyorum... kullanip olumlu sonuc alan cok kisi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: If I Were Einstein

ayni durum bende de var ne yazk ki birçok sampuan kullanmama karsin hicbiri etkili olmadi...

3 ay sonra 18e gireceğim . minoxidil dusunuyorum... kullanip olumlu sonuc alan cok kisi var.

Bende doktora gideceğim kardeşim allah yardımcımız olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: If I Were Einstein

ayni durum bende de var ne yazk ki birçok sampuan kullanmama karsin hicbiri etkili olmadi...

Bende doktora gideceğim kardeşim allah yardımcımız olsun

muhtemelen yağ karisimi verecek ve işe yaramayacak
    sonra yine gideceksn kan tahlili yapacak ve genetiktir diyip adı şanı duyulmamis sampuan yazicak

• beyler bu durumun saç ektirme dışında çözümü yok.sağda solda reklamlara aldanıpta boşu boşuna saçma sapan ürünlere para vermeyin.
  • saç ekimi dışında çare yok arkadaşlar maalesef...bilim niyeyse bu konuyu çözmüyor

bazı ürünler var saç çıkartıyor evet...ama kullanmayı bırakınca dökülme devam ediyor....

hem kim hergün 5-6 saat kafasında losyon bekletip yıkayacak ?

gerçekten bıkıyor insan

baba kelse kaçış yok ....ancak çok erken safhada fark ettiyseniz revivogen bu süreci geciktirmede baya etkili...

ama kafa havaalanı olduysa yani kökler öldüyse tek çare ekim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.