Şimdi Ara

Saçlarımı uzatmaya başlıyorum.Yardımlar,tavsiyeler (Saçlar uzuyor dostlar) (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.749
Cevap
44
Favori
166.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Saate ss geliyor akrabalar , aile bu saç sakalla hemsire olmaz diyorlar iş yerinden sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurr007

Bende saç uzatanlardanım ama sizin kadar değil yani arada bir şey benim ki çok uzunda yakışmıyor, çok kısada. En büyük sorun saçlarım dalgalı şekil vermesi gerçekten zor oluyor birde sabah uyanınca o düzeltme için uğraşlarım. Önerileriniz nedir şekil vermede sorunum var onun harici memnunum. Arada hafif toplatıyorum saçları ama yaklaşık 2-3 aydır bende gitmedim berbere

Her sabah yıkar fön çekerim bu kadar basit. :) 10dakikamı falan alıyor sabahları.
  • SS ler geliyor arkadaşlar bu saçları ne yapmalıyım ki yaz boyu çalışırken güzel dursun ve sıkıntı olmasın kestirmek istemiyorum bu sefer işim de şöyle sosyal tesis tatil köyü gibi bir yerde hemşirelik yapacağım anlayacağınız işimiz biraz bayanlarla olacak o nedenle çok kötü duran bir saç istemem

ciddi yorumlar gelirse sevinirim her yorumun önemi var

Saçlarımı uzatmaya başlıyorum.Yardımlar,tavsiyeler (Saçlar uzuyor dostlar)

• quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

SS ler geliyor arkadaşlar bu saçları ne yapmalıyım ki yaz boyu çalışırken güzel dursun ve sıkıntı olmasın kestirmek istemiyorum bu sefer işim de şöyle sosyal tesis tatil köyü gibi bir yerde hemşirelik yapacağım anlayacağınız işimiz biraz bayanlarla olacak o nedenle çok kötü duran bir saç istemem

Daha toplamana 8 ay var, geriye falan jölele toplu durmasını istiyorsan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

SS ler geliyor arkadaşlar bu saçları ne yapmalıyım ki yaz boyu çalışırken güzel dursun ve sıkıntı olmasın kestirmek istemiyorum bu sefer işim de şöyle sosyal tesis tatil köyü gibi bir yerde hemşirelik yapacağım anlayacağınız işimiz biraz bayanlarla olacak o nedenle çok kötü duran bir saç istemem

ama hiç ellemesem nasıl olur hiç bilmiyorum hep bu uzunluktan sonra kestirirdim kötü duruyor diye bu sefer ne yapsam bana kalsa takmam da çalışmaya başlayınca babamlar falan papaz gibi olmuşsun diyor veya şekillendirici vs. kötü görünümünü önler mi tecrübeliler bir yardımcı olursa sevinirim

@burn in hell jöleyi sevmiyorum parlak parlak birde yazımız sıcak geçiyor ter falan akar jöle kötü olur hocam ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weightless -- 10 Mart 2013; 19:29:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

ama hiç ellemesem nasıl olur hiç bilmiyorum hep bu uzunluktan sonra kestirirdim kötü duruyor diye bu sefer ne yapsam bana kalsa takmam da çalışmaya başlayınca babamlar falan papaz gibi olmuşsun diyor veya şekillendirici vs. kötü görünümünü önler mi tecrübeliler bir yardımcı olursa sevinirim

Saçların kalın telli ve gür görünüyor. ilk zamanlar saçın kabarıcak mecbur ne tarafa tararsan tara. 6 ay sonra ikiye ayırmaya başlarsın 8-9.ayda oturmaya başlar. Ama dediğim gibi 6 ay kadar kabarıcak saçın jöleleyle falan bi nebze azaltırsın.

• Saçlarımın yanları havaya doğru kalkıyor.Yıkıyorum yine kalkıyor :D ara makas attır diyorlar istemiyorum da napmalı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

Saçlarımın yanları havaya doğru kalkıyor.Yıkıyorum yine kalkıyor :D ara makas attır diyorlar istemiyorum da napmalı arkadaşlar?

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

quote:

Orijinalden alıntı: Onurr007

Bende saç uzatanlardanım ama sizin kadar değil yani arada bir şey benim ki çok uzunda yakışmıyor, çok kısada. En büyük sorun saçlarım dalgalı şekil vermesi gerçekten zor oluyor birde sabah uyanınca o düzeltme için uğraşlarım. Önerileriniz nedir şekil vermede sorunum var onun harici memnunum. Arada hafif toplatıyorum saçları ama yaklaşık 2-3 aydır bende gitmedim berbere

Her sabah yıkar fön çekerim bu kadar basit. :) 10dakikamı falan alıyor sabahları.

6.40'da uyanıyorum o anda bile kendimi evden zar zor atıyorum birde duş nasıl alayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Going to California!

Son durum budur dostlar

hoca tek kelimeyle harika olmuş saçların,kaç aylık saç bu acaba? ve kaç kez kestirdin? sen bu konuyu açtığında seninle aynı anda uzatmaya başlamıştım ama dayanamadım üstüne 3182318923 kez kestirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

Saçlarımın yanları havaya doğru kalkıyor.Yıkıyorum yine kalkıyor :D ara makas attır diyorlar istemiyorum da napmalı arkadaşlar?

Aynısı bana da oluyordu. Sonra cidden uzun bir süre (8-9 ay boyunca falan) saçımı uzattım sonra 3 e vurdurdum ve düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bırak Zaman Aksın

quote:

Son durum budur dostlar

hoca tek kelimeyle harika olmuş saçların,kaç aylık saç bu acaba? ve kaç kez kestirdin? sen bu konuyu açtığında seninle aynı anda uzatmaya başlamıştım ama dayanamadım üstüne 3182318923 kez kestirdim

Tam konudan beri 1kez kestirdim,ama onu kestirme olarak saymayalım.Arkaları kısalttırdım,ve yanları AZALT'ttırdım,kısalttırmadım.Yani saç hiç kesilmedi gigbi bir şey oldu,ama marul kafa isteyenler varsa yanları azalttırmasınlar.Sabır işi vallahi ya

• Hocam benimde bi sorunum var bi el atarsanız sevinirim. Bildiğiniz gibi liselerde saçlar serbest oldu ( en azından şu anlık bana sorun çıkmadı ) haliyle saldım bende ama baya bi ele gelmeye başladı tam hatırlamıyorum ne kadar olduğunu . Saçlarımın önü burnumun ucunda , yanları kulakları felan kapatıyor , enseyi hiç bilmiyorum ama kıl tüy bi sorunum yok üst bölgeler ise kendi halinde nasıl kalkarsam yataktan o şekil . Asıl sorunum Favoriler , hiç saç uzatmamıştım bu ilk olduğu için bi bilgim yok . Çenemi geçti geçecekler ve artık kıvrılmaya başladı çok kötü görünüyor. Ne yapmalıyım makası alsam Çat diye kessem ( berbere gitmekten nefret ederim zaten bu yüzden başladı sonra iyi yorumlar alınca bende devam ettim ) Nasıl olur ? Ne yapmalıyım ? . Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .

Edit : Yazım Hatası .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeasLey_ -- 11 Mart 2013; 22:27:23 >
  • ben de 1 yıldır uzatıyorum ama şimdiye kadar hiç kestirmedim. Acaba uçlarından aldırmak gerekir mi arkadaşlar?
  • Yukarı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Saçların kalın telli ve gür görünüyor. ilk zamanlar saçın kabarıcak mecbur ne tarafa tararsan tara. 6 ay sonra ikiye ayırmaya başlarsın 8-9.ayda oturmaya başlar. Ama dediğim gibi 6 ay kadar kabarıcak saçın jöleleyle falan bi nebze azaltırsın.

aynen katılıyorum bu saçın neyini toparlatıcaksınızki ? bırakın yaza kadar uzasın sabredin biraz ondan sonra istediğiniz şekli verirsiniz zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: qHosT_26

Hocam benimde bi sorunum var bi el atarsanız sevinirim. Bildiğiniz gibi liselerde saçlar serbest oldu ( en azından şu anlık bana sorun çıkmadı ) haliyle saldım bende ama baya bi ele gelmeye başladı tam hatırlamıyorum ne kadar olduğunu . Saçlarımın önü burnumun ucunda , yanları kulakları felan kapatıyor , enseyi hiç bilmiyorum ama kıl tüy bi sorunum yok üst bölgeler ise kendi halinde nasıl kalkarsam yataktan o şekil . Asıl sorunum Favoriler , hiç saç uzatmamıştım bu ilk olduğu için bi bilgim yok . Çenemi geçti geçecekler ve artık kıvrılmaya başladı çok kötü görünüyor. Ne yapmalıyım makası alsam Çat diye kessem ( berbere gitmekten nefret ederim zaten bu yüzden başladı sonra iyi yorumlar alınca bende devam ettim ) Nasıl olur ? Ne yapmalıyım ? . Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .

Edit : Yazım Hatası .

saçlarını bilinçsiz kesmen kötü durmasına neden olabilir gerekli alet edevatla saçlarını rahatlıkla kesebilirsin ama sistemini bilmen gerekir keza ben saçlarımı kendim keserim genellikle ama ufak bir hatam saçımın değişik durmasına neden olabilirdi

favorilerini uzat korkma onlardan düzgün bir şekilde saçlarını ıslattıktan sonra ne tarafa kıvrılıyorsa o yönün ters istikatemetinden saçı kes ama düz değil asimetrik ve yavaş yavaş kesersen sorunu çözebilirsin ama kulağın altından en az 2 cm ile kesmeye başla kesemezsen sonu kötü olabilir çünkü

• quote:

Son durum budur dostlar

hocam 10 numara olmuş ama imajda bi fazlalık var sanki hani ya sakal-bıyık ya da gözlükten kurtul böylede güzel yanlış analama şahsi görüşüm bu benim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Son durum budur dostlar

hocam 10 numara olmuş ama imajda bi fazlalık var sanki hani ya sakal-bıyık ya da gözlükten kurtul böylede güzel yanlış analama şahsi görüşüm bu benim

Gözüm bozuk hocam yav

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Son durum budur dostlar

Gözüm bozuk hocam yav

sakalı kes o halde saçlar çok güzel... benim de ulaşmak istediğim bi model ve şu an uzatıyorum... uzun yıllardır daime bu modele ulaşıcak şekilde kestirir, uzatır falan filan yapar ama çok uzayınca kestirmek zorunda kalırdım okuldan dolayı. o nedenle tecrübeliyim saç uzatma, kesim ve bakım konusunda muhtemelen başlangıçta benimkine benziyodu, saçları uzatmaya başlarken önler ve üstler; yanlar ve enseden çok daha uzun olucak şekilde başladım. sonra sizin gibi uzama aşamasındayken gidip yanlar ve enseyi çok hafif toparlattım 1 kez. tabi arada ara makas vs gibi işlemler... zaten saç uzatmada -eğer düz veya hafif dalgalı saçlarınız var ise- konsept budur. üstlerin uzayıp yanlara doğru düşmesini sağlamaktır, o nedenle yanlar daha kısa tutulur... abim bayan kuaöfür ordan biliyorum kendi resmimi koymak istemiyorum ama saçlar şu anda şöyle;

tabi böyle durması için fön gerekiyo rengide böyle zaten. ulaşmak istediğim ise;

bu arada saçları düz veya hafif dalgalı olan arkadaşlara tavsiyem; saçı uzatırken mutlaka inceltme gerekicek. aramakasla yapılan işlemde bu zaten, saçı inceltmek... ama ben aramakastan ziyade ustura ile inceltmeyi öneririm, aramakas aralardaki saçları biraz daha diplerden aldığından saçınıza uzun bi süre seyrekmiş gibi bir görüntü verebilir, toparlanması için 1-1,5 ay geçmesi gerekebilir. ama ustura ile inceltince aralardaki saçlar biraz daha uzun kalır, daha canlı ve dolgun bir görüntü olur... tabi bunu yapan erkek kuaförü bulmak zor, kaliteli bi yer bulmak veya bi bayan kuaöfürünü kafalamak gerek

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.