Şimdi Ara

Saçlarımı uzatmaya başlıyorum.Yardımlar,tavsiyeler (Saçlar uzuyor dostlar) (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.749
Cevap
44
Favori
166.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Saçlarımı uzatmaya başlıyorum.Yardımlar,tavsiyeler (Saçlar uzuyor dostlar)
    arkadaşlar 9-10 ay oldu uzatmaya başlayalı 5 numara kestirmiştim saç toplanma üzere oldu yan taraflar tam olarak toplanmıyor

http://sackesimleri.com/Images/BeckhamUzunSacModeli2.jpg

bu gibi üstten toplıyım alt tarafları salıyım diyorum tamamen toplanana kadar

saç dalgalı uzunluğu böyle Saçlarımı uzatmaya başlıyorum.Yardımlar,tavsiyeler (Saçlar uzuyor dostlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkxish67 -- 12 Şubat 2015; 13:48:57 >

• Beyler benim tip bu kafam biraz büyük ama acayip heves ettim . Uzatmak istiyorum ve uzatıcam . Sizce bana gider mi uzun saç ? Üniversiteye hazırlanıyorum seneye giderken bi imajım olsun derdindeyim . Tecrübeli arkadaşlar fikirlerini söylerse çok iyi olur sağolun şimdiden .
    Saçlarımı uzatmaya başlıyorum.Yardımlar,tavsiyeler (Saçlar uzuyor dostlar)

• quote:

Orijinalden alıntı: -OD-

quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Bende 2 senedir saçlarımı uzatıyorum, böyle bir konu olduğunu bileydim forumda daha önce sorardım bu soracaklarımı.

Saçlarım seyrek, yani bu yeni olan bişey değil, doğuştan seyrek. Seyrek saçı uzatma derdi eskiden çoğu kuaför. Gerçi hala diyorlar. Fakat ben saçlarımı kestirmeme konusundan ısrarlıyım.
    Şuan uzunluğu iyi fakat saçlarım çok cansız ve bilmiyorum psikolojik mi bana fazla dökülüyor gibi geliyor. Ama kırılma ve cansızlık olduğu çok açık.
    Saçlarım kıvırcık ama aşırı şekilde kıvır kıvır değil, yani lüle de denebilir bilmiyorum, saç modelleri konusunda iyi değilim.

Soracaklarım;

1) Benim gibi biri için nasıl bir şampuan önerebilirsiniz? Ya da saçlarımı güçlendirmek için neler önerebilirsiniz.
    2) Seyrek saçlı olanlar kolay kolay kel kalmaz diyorlar. Bu ne kadar doğru bilenler varmı :D
    3) Kıvırcık ya da lüle mi desem her neyse, bu tarz saça sahip kişilerin saçlarını uzatırken nelere dikkat etmesi ya da yapması gerekir.

eger tiksinmessen sana en dogal sac cikarma yolunu soyleyecegim

sarimsak

seyrelen bolgelere sureceksin sarimsagi 3 dis yeterli en cok sac cikmasini istedigin yere suruyorsun 10 yada en fazla 15 dk sonra sacini yikiyorsun
    ben bir kere denedim hic sac cikmayan alin bolgemden bir miktar sac cikti haftada 2 defa yaparsan seyrekligi cozebilirsin yalniz 3 dis sarimsak sac derisinin tamami icin bir bolge icin degil

sana tavsiyem yapacagin yada burda soyledigimiz sac bakimlari suanda sana uygun degil bu formuller olu saclari atan kurler onun icin suanda sadece saclarinin uclarindan 1 cm kestirmeni tavsiye ediyorum saclarini havluyla savastirma yavas yavas suyu emsin ve sacin dinlensin

her sampuanin formulu aynidir ama
    sakin yok dokulme onleyecili bakim yapan sac cikartan sampuanlardan uzak dur agir kimyasal barindirdigindan saclar daha cabuk dokuluyor

Hocam saçlarımda seyreklik yok ama hızlı çıkması için ben de süreyim mi sence sarımsak ? Bir zararı olmaz herhalde değil mi ?

• 5-6 aylık saçım var özellikle fauller çok şişti kabardı bi çirkin duruyor

Bizim berbere ara makas at diyorum sana gitmez falan diyip makine ile giriyor saça

Uzatmadan önce nasıl kestirmek lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim senin saç şeklinle benimki yüzde yüz aynı anlattıklarına göre. Ben güçlendirmek için bioblas hızlı uzama şampuanı var. serum içerikli olduğu için saçları güçlendiriyor. kipa dan 13 liraya aldım. tavsiye ederim. Ayrıca kıvırcık ama tam kıvırcık deil tam seninki gibi. Bi foto atsaydın baksaydım saçlarına gerçekten benziyor ya
  • Hizli ciksin istiyorsaniz yılan yağı + badem yağı kullanin

• quote:

Orijinalden alıntı: Turistof Kolomb

Kestirdim ben dayanamadim

4 numaraya yakın bir saçı bu hale getirmek için ne kadar zaman lazım. Bu arada gayet güzel olmuş.

• bende uzatma karari aldim . slipknot ta batarist olan joey gibi uzatacagim cok hosuma gidiyor. 0 dan basladim uzatmaya 1 1.5 ayda 4-5 numaraya geldi ama yanlar sisti kotu gozukuyor. dove sampuan ve kremini kullanıyorum daha hizli uzatma tavsiyesi olan varmi?

• Saçlarımı uzatmaya başlıyorum.Yardımlar,tavsiyeler (Saçlar uzuyor dostlar)

Evet beyler biraz kafa büyük :) yüzüm de kaba sayılır bu kafaya uzun saç gider mi yanlar kısa şuan çnkü genelde spreyle yana arkaya taradığım için düzenli yanlardan aldırmıştım şimdi eğer sizce giderse yanların uzamasını beklicrm ama yoksa yanlardan aldırıyoruz üstler mi aşağı uzuyor yorumlarınızı bekliyorum napmam lazım ?

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.