Şimdi Ara

Saçlarımı uzatacağım model önerebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saç rengim açık kahverengine kaçan ama kahverengi de değil garip açık ni renk işte. Saçlarım sırtıma kadardi bu sene kestirdim. Kısa saça şekil veremiyorum. O yüzden tekrar uzatmaya karar verdim.

Erkek uzun saç modelleri önerir misiniz?

Ayrıca saçlarım uzunken rüzgarda dağılıyor uçları kıvırcıklaşıyor ve başımın üstündeki kısa saçlar yukarda toplanıyor bunların çözümünü bilen varsa yazarsa memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim saçlarım da uzun siyah ve düz ama uçları seninde dediğin gibi uzun olduğunda dalgalı gibi oluyor tavsiyem şöyle bir şey;

Uzun saçın bakımı gerçekten zor bende kestirmeyi düşünüyorum bu aralar.

• Ben de saç uzatıcam öğrenciyim uzatamıyorum, siz öğrenci değilsiniz herhalde baya uzatmışsınız resimdeki gibiyse Mesleğiniz nedir hocam
  • Üni okuyorum dostum saçlarım fotoğraftakinden birazcık daha uzun ama bakımı zorluyor gerçekten (özel şampuan, saç kremleri, sprey vs.) bu aralar kestirmeyi düşünüyorum.
    Saçlarınızı uzatmayı düşünüyorsanız çok iyi bakım yapmanız gerek yoksa berduş görüntüsü oluyor.
  • Evet ilk başlarda şekil vermeyi bilmeyenler berduş gibi dolaşabiliyor. Sonuçta yıllarca kısa saçla yaşayıp uzatınca napacağını bilemeyen insan çok. Siz de ilk başlarda biraz zorlanmış olmalısınız
  • Crime Street kullanıcısına yanıt
    Zorlandım tabi hatta ilk 6 ay düzgün bakım yapmadığım için kepek falan olmuştu saç diplerimde.
    Daha sonra bakım ürünleri ve saç bakımı konusunda bilgili kişilerden fikir ve destek alarak istediğim modele ulaştım.
    Saç uzatırken berduş imajından kurtulmak için; düzenli olarak saçları yıkamak(her sabah), saçı havluyla kurutmak(fön makinası saç köklerine zarar verebiliyor), ve saçınız benim ki gibi çok çabuk yağlanıyorsa taş kili kullanmanız yeterli.
  • PeaceDluffy kullanıcısına yanıt
    Uzun saç rahatsız etmiyor mu? Eskiden ben de uzun saçlıydım. Yani uzun dediğim çok değil yine mesela Muslera gibi düşün. Şimdi Burak Yılmaz gibi geziyorum Hem daha yakıştı hem daha rahat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba önerir misiniz
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne modeli? Adam gibi uzat işte kadınların yaptığı gibi. Etrafımda görüyorum apaçi gibi saçlıları. Abidik gubidik saçlar. Öyle uzatacağına hiç uzatma.

Not: Normal uzun saçlıyım.
  • Hit The Road Jack kullanıcısına yanıt
    Hocam saçları her sabah şampuanla mı yıkadın ? Bende şu anda uzatma evresinde bulunmaktayım :)

Her gün yıkıyorum ama 2 günde 1 şampuan kullanıyorum . Saçlarım kazık gibi oluyor , ama her gün şampuan kullanmakta zararlı diye biliyordum ?

Saçlarım kalın + gür . Yardımcı olabilirim dersen ss atarım .
  • Saçlar kıvırcıksa bonus
    Dalgalıysa omuzlara kadar
    Düzse güzel olmuyo ama uzatcaksan biraz çok uzat

10 ay sonra falan genç bir berebere git saçlarının boyunu ayarlasın yaşlıya gitme makineyle girmesin
  • yYeniçerii kullanıcısına yanıt
    Her gün 1 kere şampuan yaparsan sorun olmaz dostum ama fazlası zarar sonuçta kimyasal.
    Saçlarını yıkarken avuç içinle yıkamaya dikkat et sadece tırnaklarını kullanma saç köklerine zarar verirsin yoksa.
    Fön kullanırsan sertleşme ondan da olabilir havluyla kurutmayı dene.
  • Hit The Road Jack kullanıcısına yanıt
    Tavsiyelerine uyacağım , teşekkür ederim
  • Sende öylr durmaz

• ...

• quote:

Orijinalden alıntı: aksi98

...

Resim niye gözükmüyor. Önceden gözüküyordu

• Amerikan

• Uzat topla

• Hiç uzatmadım. Bende mi uzatsam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hit The Road Jack

Benim saçlarım da uzun siyah ve düz ama uçları seninde dediğin gibi uzun olduğunda dalgalı gibi oluyor tavsiyem şöyle bir şey;

Uzun saçın bakımı gerçekten zor bende kestirmeyi düşünüyorum bu aralar.

Omuzlara kadarken iyi fakat ben değişik bir şey düşünüyorum. Ön ve yanlari yana tarayip arkayi toplamak gibi.

edit: bu modeldeki yana taranmis saçların biraz daha kisa oldugunu dusun arkanin da at kuyrugu oldugunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeaceDluffy -- 31 Ağustos 2015; 17:39:41 >

• Justin Bieber'ın eski saç stiline ne dersin?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.